Ziua Logo
  Nr. 2724 de luni, 2 iunie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Ziua_Italiei
»  
ES Stefano Ronca, ambasadorul italian la Bucuresti, ne vorbeste despre destinul european de Ziua Nationala a Republicii
Italia sprijina Romania la UE
-- "Destinele noastre s-au incrucisat adesea de-a lungul istoriei" * "Extraordinara caldura umana a poporului roman ma duce cu gandul la poporul italian"
ZIUA: Excelenta, care sunt prioritatile viitoarei presedintii italiene a Uniunii Europene cu referire in mod deosebit la Romania, inclusa alaturi de Bulgaria in cel de-al doilea val de extindere?
E.S....   (3 afisari)
     1 comentariu
In inima Romei se afla simbolul crestinismului catolic
Vaticanul - centrul spiritual al Europei occidentale
Italia gazduieste unul dintre cele mai importante centre ale religiei crestine de pe Batranul Continent - Cetatea Vaticanului, "resedinta" Bisericii Catolice. Centru spriritual si administrativ al uneia dintre cele mai mari confesiuni crestine din lume, Biserica Catolica, Vaticanul este situat in centrul Romei. Resedinta Sfantului Scaun este una dintre putinele comunitati din lume unde limba...   (2 afisari)
Ronca, un diplomat de cariera
Ambasadorul Italiei la Bucuresti, ES Stefano Ronca, s-a nascut la Roma pe 19 aprilie 1949 si este licential al Facultatii de Drept al Universitatii din Roma si a absolvit cursuri de diplomatie. A urmat Academia Navala din Livorno, unde obtine gradul de ofiter de vas in marina. Prima sa pozitie in diplomatie este in cadrul Directiei NATO de la Ministerul Afacerilor Externe, fiind apoi numit la Reprezentanta Permanenta a Italiei la NATO din Bruxelles, unde in perioada...   (1 afisare)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Mama Lumii" la Bucuresti (50 afisari)
 |N MEMORIA LUI ION DRAGANOIU (41 afisari)
 Richard Chamberlain e homosexual (39 afisari)
 Domnica DRUMEA (23 afisari)
 Ziua Literara va recomanda (21 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01542 sec.