Ziua Logo
  Nr. 2724 de luni, 2 iunie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Prefectul Oprea a inspectat din nou strazile Capitalei si a conchis:
Noaptea, toate strazile din Bucuresti sunt negre
-- Reprezentantul Guvernului a promis ca intr-o saptamana pe toate iesirile din oras se va circula omeneste
In Bucuresti se lucreaza, strazile au devenit mai line, iar pe bulevardul Iuliu Maniu - una din principalele cai de acces din oras - se circula mai bine, a apreciat, ieri, prefectul Capitalei, Gabriel Oprea, dupa ce a verificat modul in care se astupa gropile in oras. Inspectia...   (4 afisari)
Andronescu a inaugurat doua seminarii teologice
Ieri, la Piatra Neamt, ministrul Educatiei si Cercetarii, Ecaterina Andronescu a participat la inaugurarea noului local al Seminarului teologic liceal ortodox "Sfintii Imparati Constantin si Elena". Infiintat din anul 1956, in cadrul Liceului de chimie, Seminarul Teologic liceal ortodox functioneaza incepand din septembrie 2002, ca unitate de sine statatoare, cu personalitate juridica. Durata de invatamant este de cinci ani, iar aici sunt inscrisi...   (1 afisare)
Compania Lek a renovat Institutul "Alfred Rusescu"
Compania farmaceutica Lek a anuntat cu ocazia zilei de 1 iunie finalizarea lucrarilor de renovare la Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu" din Bucuresti. Lucrarile au inceput in urma cu un an renovandu-se sectiile de scolari si prescolari ale spitalului unde lunar sunt internati peste 80 de copii. Investitia alocata renovarii acestor sectii a fost de aproximativ 50.000 USD. Renovarea institutui face parte dintr-un proiect...   (2 afisari)
"Sensul frumusetii"
Societatea Romana de Medicina Estetica (SRME) a organizat cea de-a doua Conferinta Nationala de Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala - cu tema "Sensul frumusetii" -, incheiata sambata la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti in prezenta specialistilor din tara si strainatate. Pentru Romania, medicina estetica este un domeniu foarte nou, incitant, multidisciplinar, iar preocuparile specialistilor se indreapta catre corectiile necesare obtinerii unei imagini faciale si corporale...   (4 afisari)
Adrian Nastase mizeaza pe programele de protectie sociala a copiilor abandonati
Prioritate orfani
Premierul Adrian Nastase a tinut sa-i felicite ieri pe cei mici cu ocazia zilei lor, printr-un mesaj in care se arata ca promovarea programelor de protectie si reinsertie sociala a copiilor abandonati reprezinta o prioritate pentru Palatul Victoria. De asemenea, combaterea oricarei forme de discriminare, violenta, abuz si exploatare sunt considerate prioritare de catre primul-ministru, solutionarea...   (1 afisare)
"Mocanita" de Mures circula din nou
Trenul de epoca "Mocanita", care circula pe liniile de cale ferata inguste din judetul Mures, a fost repus in functiune ieri, transmite corespondentul Mediafax. La inaugurarea "Mocanitei" au participat, pe langa autoritatile locale si judetene muresene, si doi secretari de stat, Traian Panait si Nicolae Radulescu.
Pe traseul dintre Targu Mures si comuna Band, "Mocanita" a oprit in toate satele, situate pe portiunea de 22 de kilometri. La Cristesti, localnicii...   (14 afisari)
Afacere la fileul PSD
170 de sali de sport prin licitatie electronica
Cea de-a doua licitatie pentru constructia de sali de sport desfasurata prin sistemul electronic de achizitii publice www.e-licitatie.ro a dus la incheierea unui numar de 172 de contracte din cele 201 programate, informeaza Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI). Licitatia va fi reluata in cazul a 29 de sali de sport, din 15 judete. Valoarea totala a contractelor adjudecate se ridica la 1.304 miliarde de...   (4 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Mama Lumii" la Bucuresti (50 afisari)
 |N MEMORIA LUI ION DRAGANOIU (41 afisari)
 Richard Chamberlain e homosexual (39 afisari)
 Domnica DRUMEA (23 afisari)
 Ziua Literara va recomanda (21 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01150 sec.