Ziua Logo
  Nr. 2724 de luni, 2 iunie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Financiar
»  
Nastase in vale
Arieratele nu se sterg cu guma
-- Sectorul minier avea datorii de aproape 13.000 de miliarde de lei * Gigacaloria creeaza in continuare probleme
Rezolvarea problemei arieratelor nu inseamna doar iertarea unor agenti economici de datoriile pe care le au, ci si restructurarea activitatilor care genereaza pierderi, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, la Petrosani, premierul Adrian Nastase. "Stergerea arieratelor nu este o operatiune pe care o facem cu guma. Operatiunea aceasta...   (4 afisari)
PricewaterhouseCoopers analizeaza implicatiile aderarii la UE asupra taxelor indirecte
Practica omoara Romania
Legislatia romaneasca in materie de impozite este apropiata de directivele europene, dar exista probleme in ceea ce priveste aplicarea ei, a afirmat, saptamana trecuta, Mihaela Mitroi, tax director la PricewaterhouseCoopers (PwC), cu ocazia unui seminar cu privire la evolutia impozitelor indirecte in perspectiva integrarii in Uniunea Europeana. Ea a precizat ca in ceea ce priveste Legea...   (2 afisari)
"Oameni pentru oameni"
Camera de Comert Americana in Romania (AmCham) si Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC) au desemnat, saptamana trecuta, castigatorii primei editii a Concursului National "Oameni pentru oameni", care are ca tema responsabilitatea sociala a companiilor si comportamentul filantropic. Potrivit uni comunicat de presa, la concurs s-au inscris 110 proiecte provenind de la companii multinationale, intreprinderi mici si mijlocii, organizatii non-guvernamentale, voluntari si donatori/sponsori...   (3 afisari)
Volksbank are pagina de internet noua
Volksbank Romania si-a creat o noua pagina de internet, care cuprinde informatii pentru persoane fizice si companii, se arata intr-un comunicat de presa. La adresa "www.vbr.ro", se pot obtine detalii despre creditele ce pot fi accesate de persoane fizice, de la comisioane si pana la documentele necesare pe tot parcursul procedurii de creditare. Totodata, sunt disponibile si o serie de functii foarte utile: un calculator de rate cu ajutorul caruia se poate afla...   (2 afisari)
BCR nu mai cere giranti pentru persoane fizice
Banca Comerciala Romana (BCR) nu mai cere giranti la creditele acordate persoanelor fizice, incepand cu 1 iunie, a anuntat purtatorul de cuvant al bancii, Corneliu Cojocaru, intr-un seminar pe probleme bancare desfasurat la Mamaia. Aceeasi masura se aplica si altor tipuri de credite acordate de BCR. Excluderea obligativitatii aducerii unui girant, ca garantie la solicitarea unui imprumut, nu se va aplica, insa, si la creditul imobiliar, in timp ce conditiile...   (2 afisari)
Parc de software la Brasov
Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Dan Nica, a verificat, in weekend stadiul in care se afla proiectul de creare a parcului de software din Brasov, informeaza un comuniat de presa. Potrivit comunicatului, in cursul acestei saptamani va fi constituita societatea de administrare a parcului, iar APAPS va transfera activele necesare functionarii obiectivului de la Roman catre Consiliul local Brasov. "In prezent, cererile venite din partea companiilor care...   (4 afisari)      2 comentarii
Relansare de balta
Turismul scapa Delta de ruina
Principalele probleme cu care se confrunta rezervatia biosferei Deltei Dunarii, respectiv dificultatea accesului in Delta, deteriorarea bazei materiale, nivelul scazut al calitatii serviciilor, probleme legate de poluare, situatia comunitatilor, au fost temele abordate la workshopul "Perspective ale dezvoltarii durabile in Delta Dunarii", se arata intr-un comunicat al Ministerului Turismului. Organizata sub patronajul Parlamentului Romaniei, manifestarea...   (1 afisare)
Stiri pe scurt
-- ARO in colaps
Societatea ARO Campulung se afla in colaps financiar si va intra in lichidare judiciara, in cazul in care nu va fi privatizata in urmatoarele luni, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, Ovidiu Musetescu, ministrul Privatizarii, citat de Mediafax. "Daca in viitoarele luni nu vom privatiza aceasta societate, nu va mai avea nici o sansa si va intra in lichidare judiciara", a precizat Musetescu. El a adaugat ca producatorul de autovehicule "si-a epuizat...   (3 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Mama Lumii" la Bucuresti (50 afisari)
 |N MEMORIA LUI ION DRAGANOIU (41 afisari)
 Richard Chamberlain e homosexual (39 afisari)
 Domnica DRUMEA (23 afisari)
 Ziua Literara va recomanda (21 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01327 sec.