Ziua Logo
  Nr. 2702 de miercuri, 7 mai 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Capitala va fi "plombata" de urgenta
-- Lucrarile de reparatii pentru 107 artere de circulatie vor fi atribuite fara licitatie * Programul de reabilitare se va incheia la sfarsitul lunii iulie * 38 de bulevarde intra in lucru in luna august
Strazile administrate de municipalitatea Bucurestilor vor fi reparate in regim de urgenta, pe baza unui program de rebilitare si intretinere intocmit de specialistii Primariei Capitalei in perioada Sarbatorilor de Pasti. Primarul general Traian Basescu a anuntat,...   (3 afisari)
Basescu ataca mafia din piete
-- Pietele vor fi clasificate, iar tarifele de inchiriere a tarabelor vor fi aprobate de CGMB * A fost obtinuta o finantare nerambursabila pentru aducerea pietelor la standarde ecologice
Nemultumit de modul in care sunt administrate pietele din Capitala, primarul general Traian Basescu a decis sa ia taurul de coarne si sa le transforme in piete ecologice si in acest scop a cerut sprijinul unor experti danezi, iar Comisia Europeana a acceptat sa finanteze cu 281.000 de...   (6 afisari)      3 comentarii
Firme conduse de oameni "mari", datoare la irigatii
-- Directorul SNIF nu a vrut sa le nominalizeze pentru a nu le face "reclama"
Societatea Nationala de Imbunatatiri Funciare (SNIF) are de incasat datorii in valoare de 32 miliarde de lei, pentru serviciile prestate si apa livrata in anii anteriori, a declarat Valentin Apostol, directorul general al SNIF, ieri, intr-o conferinta de presa. El a precizat ca aceste datorii au fost acumulate pentru ca, anul trecut, beneficiarii au vrut alimentarea cu...   (1 afisare)
Canicula afecteaza si persoanele sanatoase
Temperaturile ridicate, inregistrate in ultima vreme, afecteaza nu numai persoanele suferinde de diferite boli cronice, ci si persoanele sanatoase. Vaso-dilatatia produsa brusc afecteaza organismele care au nevoie de o perioada de adaptare, a declarat dr. Doina Mihaila, medic de familie. Cei mai afectati raman insa bolnavii cardiaci, cei cu diferite afectiuni pulmonare, copiii si batranii. Daca, in general, copiii sunt protejati de parinti, batranii nu...   (3 afisari)
Un milion de romani muncesc in strainatate
-- Sumele trimise anual de acestia in tara depasesc doua miliarde de euro
Peste 900.000 de romani se aflau in luna aprilie 2003 la munca in strainatate, legal sau ilegal, conform datelor preliminare ale unui sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), a declarat, potrivit Rompres, directorul CURS, Sebastian Lazaroiu. El a precizat ca 12% dintre gospodariile din Romania aveau in luna aprilie cel putin un membru plecat la munca in...   (2 afisari)
Stiri pe scurt
-- Rromii, asteptati la munca
Pe 9 mai 2003, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) organizeaza Mini-bursa locurilor de munca pentru persoanele de etnie rroma, in toate cele 42 de agentii judetene pentru ocuparea fortei de munca si a municipiului Bucuresti. Bursa este destinata, in principal, persoanelor apartinand etniei rromilor, dar pot participa si alte persoane in cautarea unui loc de munca, inlcusiv persoanele apartinand unor categorii cu dificultati de integrare...   (4 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Prapad la "Horting" (221 afisari)
 Stiri pe scurt (67 afisari)
 Catherine Siachoque aspira la statueta pentru rol secundar (42 afisari)
 Explozie la Mecanica Medias (31 afisari)
 Cenzura la acreditarea farmaciilor (27 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.28072 sec.