Ziua Logo
  Nr. 2695 de sambata, 26 aprilie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Financiar
»  
Bugetul pe 2004, discutat cu FMI si UE
-- Viitorul acord cu Fondul monetar International ar putea fi de tip "precautionary stand-by"
Ministerul Finantelor Publice va incepe, la 5 mai, sa analizeze politica financiara a Bugetului de stat pentru anul viitor, impreuna cu reprezentantii Uniunii Europene si ai Fondului Monetar International (FMI), a declarat ieri ministrul de resort, Mihai Tanasescu, citat de Mediafax. "Pregatim o viziune de politica financiara pentru anul 2004, in vederea construirii...   (2 afisari)      1 comentariu
SNTR are din nou licenta
Ministerul Finantelor a decis sa reacorde licenta de marcare Societatii Nationale Tutunul Romanesc (SNTR), aflata in proprietatea Autoritatii pentru Privatizare. Potrivit Ordinului 22 al ministrului Privatizarii, SNTR a intrat, la jumatatea acestei luni, in procedura administrarii speciale in vederea privatizarii si, in consecinta, a fost suspendata procedura executarii silite. Potrivit unor surse din Finante, acest fapt a permis societatii sa reprimeasca licenta de marcare....   (2 afisari)
Firmele mari trebuie sa depuna situatiile financiare IAS
Companiile care aplica reglementarile contabile armonizate cu directivele europene si Standardele Internationale de Contabilitate au obligatia sa depuna situatiile financiare anuale la fisc pana la 30 aprilie, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice. Bilanturile contabile, precum si celelalte documente cu caracter financiar-contabil si fiscal pot fi depuse si la oficiile postale prin scrisori cu valoare declarata, se...   (1 afisare)      1 comentariu
Companiile romanesti pot obtine finantari din SUA
-- Global Frontier Group estimeaza ca va acorda finantari de 200 de milioane de dolari cu garantia Eximbank SUA
Corporatia americana Global Frontier Group estimeaza ca va acorda companiilor romanesti finantari cu garantii ale Eximbank SUA in valoare de 200 de milioane de dolari in acest an. "Portofoliul nostru cuprinde finantari de doua miliarde de dolari in Europa de Est, iar pentru Romania avem deja cereri de finantare in valoare de 20 de milioane...   (21 afisari)
Stiri pe scurt
-- Doar 50% accizat
Premierul Adrian Nastase a afirmat ieri, la videoconferinta cu prefectii, ca potrivit unei evaluari doar jumatate din produsele petroliere sunt supuse accizarii. Nastase a aratat ca in primele luni ale acestui an nivelul veniturilor obtinute din accize la produse petroliere a scazut, acest fapt putand avea doua posibile explicatii. "Fie noi nu reusim sa colectam aceste sume, fie ca cei ce trebuie sa le plateasca nu le platesc. In realitate, o parte din produsele...   (4 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Mesaj de speranta, salvare si impacare (250 afisari)
 Datini Pascale (137 afisari)
 Deasupra noastra domneste bucuria credintei (124 afisari)
 Iepurasul aduce editii speciale TV (72 afisari)
 Gaurile negre din Armata (41 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00947 sec.