Ziua Logo
  Nr. 2630 de luni, 10 februarie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Noii secretari de stat ai Sanatatii promit eficientizarea sistemului
Bartos impinge medicii de familie spre concurenta
-- Ministrul Sanatatii a avertizat asupra obligatiilor neasumate ale medicilor de familie * In opinia sa, premierul a fost "nespecialist" in afirmatia referitoare la reducerea numarului de spitale * "Trebuie schimbata Legea de organizare a Colegiului Medicilor", a mai spus ministrul Sanatatii
Conferinta de presa a ministrului Sanatatii, Daniela Bartos, a debutat ieri cu prezentarea...   (1 afisare)
Colegiul Medicilor cere sprijinul Parlamentului in razboiul cu Ministerul
"Ministerul Sanatatii este incapabil si minte"
Colegiul Medicilor din Romania (CMR) sustine ca Ministerul Sanatatii induce in eroare in privinta finantarii sistemului sanitar si o acuza pe Daniela Bartos ca incearca sa dezbina medicii. Mircea Cinteza, presedintele CMR a solicitat ieri, intr-o conferinta de presa, constituirea unei comisii parlamentare care sa analizeze situatia financiara si legislativa a sistemului sanitar...   (1 afisare)
Moldova s-a reinzapezit
Ninsorile puternice si viscolul din noaptea de sambata spre duminica, au dus la blocarea a 34 de drumuri in judetul Iasi, stratul de zapada ajungand in unele zone la un metru si jumatate grosime. La orele pranzului se actiona cu sapte autofreze, opt autogredere si patru dacuri cu lama pentru inlaturarea zapezii de pe drumurile judetene. Circulatia rutiera a fost blocata si in judetul Suceava pe zece drumuri din zona de campie, din cauza zapezii, iar traficul pe drumurile...   (1 afisare)
Administratorii de bloc, scoliti de Primarie
Angajatii Primariei Sectorului 6 acorda consiliere asociatiilor de locatari in demersul lor de obtinere a personalitatii juridice. Astfel, pentru cele care nu s-au transformat inca in asociatii de proprietari, autoritatile locale au pregatit o strategie bazata pe informare, punere la dispozitie de materiale privind legislatia in vigoare, consultanta si organizare de cursuri privind administratorii de bloc. In cadrul Serviciului Relatii cu Asociatiile...   (2 afisari)
Cer milioane sa plece acasa
La mina de cupru Altan-Tepe din judetul Tulcea a continuat ieri protestul celor 45 de ortaci care s-au blocat in galerie incepand de vineri seara. Minerii protesteaza, astfel, fata de valoarea salariilor compensatorii stabilite a fi platite de Compania Miniera Minvest Deva, in cadrul disponibilizarilor colective ce vor fi efectuate o data cu inchiderea exploatarii, incepand cu luna martie. Potrivit directorului Sucursalei Miniere Altan-Tepe, Constantin Fodor, la aflarea...   (2 afisari)
Transparenta in Bucuresti
-- Directorii de scoli vor da examen pe post sub ochii parintilor elevilor
Daniela Nedelcu, seful Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a anuntat ca parintii elevilor pot participa - alaturi de reprezentanti ai sindicatului - in calitate de observatori la concursul organizat de Inspectoratul Scolar al Capitalei, pentru functiile de director si director adjunct in unitatile de invatamant.
"Potrivit metodologiei, la concurs pot participa si parintii elevilor...   (1 afisare)
Stiri pe scurt
-- Interzis pe Bd. Regina Maria
Primaria Sectorului 4 impreuna cu RATB anunta ca in perioada 8 februarie - 8 aprilie vor fi executate lucrarile de reabilitare a carosabilului si a liniei de tramvai de pe Bd. Regina Maria. Pe toata durata lucrarilor, circulatia rutiera pe carosabilul dinspre Piata Unirii spre Str. 11 Iunie este interzisa, cu exceptia autovehiculelor de interventie si serviciu public: salvare, pompieri, salubritate. Conducatorii auto sunt rugati sa elibereze carosabilul...   (6 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Un soi de Bratianu-Cartof (136 afisari)
 Festival National "Iuliu Merca" la Cluj (46 afisari)
 Ziua Literara va recomanda/nu va recomanda: (23 afisari)
 Forta militara americano-britanica din Golf (19 afisari)
 Sarlataniile baronului moldav (16 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00993 sec.