Ziua Logo
  Nr. 2483 de miercuri, 14 august 2002 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Administratia pesedista este acuzata ca si-a batut joc de Legea 10
Proprietarii deposedati abuziv de comunisti ameninta cu miscari de strada
Mai multe partide politice si asociatii civice solicita Guvernului, in numele proprietarilor deposedati abuziv de statul comunist, sa dispuna prelungirea termenelor pentru depunerea cererilor reparatorii, in baza Legii 10/2001, intrucat intervalul de timp, stabilit de Executiv pentru aceasta actiune, care expira astazi, s-a dovedit a fi prea scurt. In acelasi...   (18 afisari)
Guvernul de la Chisinau aproba federalizarea Basarabiei
Executivul de la Chisinau sustine proiectul propus de mediatorii in problema transnistreana, care prevede federalizarea Republicii Moldova, a declarat premierul Vasile Tarlev. El a afirmat ca propunerea formulata de OSCE, Rusia si Ucraina este foarte importanta si beneficiaza de sprijinul Guvernului. Tarlev a apreciat ca proiectul de acord trebuie acceptat ca baza de negocieri, urmand sa mai fie supus unor modificari, dar nu a precizat ce amendamente...   (3 afisari)
Sondajul CSOP pe luna iulie arata un PSD in stagnare
PD si PNL cresc incetisor
Centrul pentru Studierea Opiniei si Pietei (CSOP) a remis, ieri, publicitatii, rezultatele sondajului efectuat, in luna iulie, printre cetatenii Romaniei. Potrivit datelor furnizate de CSOP, "daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare", 45,4% din electorat ar opta pentru PSD, 18,9% ar alege PRM, 12,1% - PD, 11% - PNL, 6,5% - UDMR, iar 6,1% alte partide. In comparatie cu luna ianuarie a acestui an, partidul...   (4 afisari)
Gusa, despre declaratiile de avere ale taranistilor
Secretarul general al PSD Cozmin Gusa a declarat, ieri, la Brasov, ca actiunea de declarare a averilor liderilor PNTCD este, in lipsa unui cadru institutional, doar "un carlig de presa". "Astfel de gesturi, usor de opereta, nu mi se par credibile", a afirmat Gusa. "De ce l-as crede eu pe X cand spune ca are o anumita avere, daca nu poate fi verificata, cand stiu ca a mintit de multe ori in legatura cu subiecte mai grave?!", a mai spus Cozmin Gusa....   (1 afisare)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Tragedie la "Voltaj" (59 afisari)
 Vijelie ucigasa in Ialomita (24 afisari)
 Furt la comanda ordonat de traficantii de arme (18 afisari)
 Proprietarii deposedati abuziv de comunisti ameninta cu miscari de strada (18 afisari)
 Porsche Romania comite abuzuri in contracte (16 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2002 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00790 sec.