Ziua Logo
  Nr. 2406 de joi, 16 mai 2002 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
PSD pune carul in fata boilor, lanseaza o afacere si apoi analizeaza
Agathon nu se leapada de Dracula
-- In schimbul succesului, ministrul ne promite demisia * "Palmier, extrema urgenta!"
Ministrul Turismului, Dan Matei Aghaton, lanseaza programul national "Palmier, extrema urgenta!", ca raspuns la disputele care au aparut cu privire la palmierii plantati in Mamaia. "Se va da cate un nume fiecarui palmier, se va intocmi buletin de sanatate, o comisie interdepartamentala va analiza oportunitatea de...   (3 afisari)
Dupa palmieri, importam castori
-- Este a doua actiune spectaculoasa a PSD in doar cateva luni
Romania a importat din Germania 21 de castori, specie de animale disparuta din tara noastra, a declarat, ieri, ministrul Mediului Petru Lificiu, intors recent dintr-o vizita in Germania, informeaza Mediafax. Ministrul a precizat ca animalele importate "trebuie sa ajunga in tara". Castorii vor fi plasati "undeva pe Valea Argesului", pentru repopularea zonei cu exemplare din acesta specie. Fara sa faca referire...   (1 afisare)
Scurtcircuit PSD
Energeticienii nu cred in Nastase
"Federatia Sindicatelor Libere Energetica, organizatie sindicala reprezentativa in domeniul producerii energiei electrice si termice din Romania, aduce in atentia opiniei publice problemele grave cu care se confrunta termocentralele transferate de catre Guvern prin HG 66, 104 si 105 din acest an, din patrimoniul privat al statului si administrarea SC Termoelectrica, in patrimoniul public al statului si administrarea consiliilor locale", a declarat,...   (2 afisari)
Profesorii romani pot merge in Ungaria si Spania pentru specializare
Oficiul National al Burselor de Studii in Strainatate (ONBSS) anunta relansarea ofertei de burse pentru cursuri de vara pentru limba, literatura si civilizatie in Ungaria, ramase disponibile pentru anul universitar 2002-2003. Termenul de depunere a dosarelor de candidatura este 20 mai a.c. Totodata sunt anuntate si cursuri pentru studierea limbii si culturii maghiare organizate la Universitatea Catolica Paymanz Peter in perioada...   (2 afisari)
Tara are Plan National pentru protectia mediului
Ministerul Apelor si Protectiei Mediului (MAPM) a finalizat Planul National de Aderare a Romaniei - capitolul Protectia mediului, plan ce a fost transmis Ministerului Integrarii Europene, se arata intr-un comunicat al MAPM. Documentul prezinta stadiul adoptarii si implementarii legislatiei comunitare in perioada iunie 2001 - aprilie 2002, masuri legislative preconizate in perioada 2002-2005, stadiul dezvoltarii capacitatii institutionale de mediu...   (1 afisare)
BEI va finanta constructia autostrazii Nadlac-Deva
Ministerul Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei va semna cu Banca Europeana de Investitii (BEI) un acord de imprumut destinat finantarii constructiei tronsonului de autostrada Nadlac-Deva, proiect a carui valoare este estimata la un miliard de dolari, a declarat, ieri, Miron Mitrea, ministrul de resort. Banca Europeana de Investitii va aloca 75% din valoarea proiectului, diferenta urmand sa provina din alte surse. Portiunea de autostrada...   (2 afisari)
Inspectoratul Scolar al Capitalei recomanda absolventilor clasei a opta sa epuizeze toate optiunile
La liceu ca la barbut
Singurul lucru la care trebuie sa fie atenti candidatii pentru ca admiterea in liceu sa fie fara emotii este completarea fisei de inscriere, a declarat, ieri, Daniela Nedelcu, seful Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), cu ocazia deschiderii Targului "Oferta Educationala 2002" "Recomand elevilor sa completeze cat mai multe optiuni posibil, chiar numarul maxim...   (1 afisare)
Gunoiul ne inghite
Depozitele de deseuri autorizate ocupa aproape 13.000 de hectare de teren, insa aceasta suprafata trebuie marita pentru amenajarea unor noi gropi de gunoi, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ministrul Mediului, Petru Lificiu, informeaza Mediafax. "Majoritatea depozitelor de deseuri urbane dateaza din anii 1960, acestea fiind supraincarcate. O mare parte din ele nu beneficiaza de facilitati pentru protectia mediului", se arata in Hotararea Guvernului 162/2002 referitoare...   (2 afisari)
13.000 de sindicalisti brasoveni ies astazi in strada
Sindicatele brasovene afiliate la Blocul National Sindical (BNS) si Cartel Alfa organizeaza astazi, intre orele 14.00-18.00, un miting de protest la care estimeaza o participare de peste 13.000 de salariati din cele mai mari societati brasovene: "Tractorul", "Roman", IAR, "Rulmentul", "Carfil", "Metrom", Organe de Asamblare, "Marsa", "Plopeni", "Cugir", "Moreni" precum si din Alba, Prahova si Dambovita. Mitingul face parte din programul comun...   (2 afisari)
Mitrea vrea inca 1000 de noi locuinte pentru tineri in Ploiesti
Miron Mitrea, ministrul Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei a efectuat, ieri, o vizita in judetul Prahova in cadrul careia a inaugurat blocul de locuinte pentru tineret nr. 85 construit prin Agentia Nationala pentru Locuinte in cartierul 9 Mai al municipiului Ploiesti si statia de alimentare cu apa din comuna Dumbrava. Blocul 85 are 33 de apartamente - destinate inchirierii de catre tineri, pe o perioada de cinci ani, fara...   (8 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Prima si ultima carte a lui Catalin Bursaci va fi lansata la Muzeul Literaturii (381 afisari)
 Mosia Berindei a disparut de pe harta (58 afisari)
 Alexandru Iordache a fost un securist-tortionar obladuit sub aripa MI (34 afisari)
 Filosofia renascentista a lui Mirandola (28 afisari)
 Aviz pentru concubinaj (21 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2002 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.05741 sec.