Ziua Logo
  Nr. 2287 de miercuri, 19 decembrie 2001 
 Cauta:  
  Detalii »
Editorial
»  
Gazul rusesc n-are miros de Rene PARSAN
Cea mai clara dovada ca nu suntem gata sa intram in Europa este situatia pietei de consum etatiste din Romania. Unde dracu' s-a mai vazut in Occident ca o marfa sa fie cautata si sa nu se gaseasca nici un destept sa o caute si sa o aduca pe taraba, fie ea biscuiti, apa potabila sau heroina? Si ce piata e aia in care nu se vinde, se distribuie? Trebuie sa fii prost de tot ca sa nu-ti dai seama ca iarna poti face avere cu lemne de foc, vodca sau gaz metan si vara...   (6 afisari)
La judecata zilei de Constantin BALACEANU -STOLNICI
Alaltaieri, s-au implinit 12 ani de cand am aflat prin postul de radio "Europa Libera", despre evenimentele de la Timisoara, ce aveau sa amorseze in cinci zile surparea odiosului regim ce ne strivea de peste patru decenii. Istoricii, politologii si sociologii nici astazi nu sunt de acord daca a fost revolta unei populatii exasperate, un complot intern organizat de o parte a nomenclaturii sau o conspiratie externa, reglementata la Malta. Personal...   (4 afisari)
Ben Laden Park de Ioan GROSAN
In fine, o veste induiosatoare: dupa cum ne informeaza cotidianul "Adevarul", oferta publica de actiuni pentru "Dracula Park"-ul de la Sighisoara a facut deja vreo 3000 de prozeliti. De fraieri, ne vine noua sa zicem, dar n-o facem. Ce zicem noi si ceea ce se poate deja constata este ca macar din acest punct de vedere (al oamenilor care au aruncat cu banii in proiect), initiativa unui grup de liberali brasoveni de a propune infiintarea Parcului Dracula nu la Sighisoara,...   (2 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Baroul Bucuresti ia pozitie fata de arestarile lui Teleaga (74 afisari)
 Reteaua "Malu" a cazut (59 afisari)
 "Haide bre!" la placinte machedonesti ! (35 afisari)
 Radio 21 implineste cinci ani (32 afisari)
 Tratament genetic pentru imbunatatirea vederii (30 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2001 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01419 sec.