Ziua Logo
  Nr. 2282 de joi, 13 decembrie 2001 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
»  
Jack Straw crede ca UE este necesara Marii Britanii
Ministrul de Externe britanc, Jack Straw, a subliniat, intr-un discurs rostit marti la Centrul pentru Reforma Europeana, ca cele mai puternice argumente in favoarea apartenentei Marii Britanii la UE sunt de natura practica. "Oamenilor le plac toate beneficiile practice pe care Uniunea le ofera - aer mai curat, mancare mai sigura, importuri mai ieftine, libertatea de a trai, munci si calatori oriunde vor, lupta impotriva crimei si a drogurilor",...   (1 afisare)
Bulgaria vrea in UE din 2004
Bulgaria doreste sa devina membru cu drepturi depline al Uniunii Europene incepand din 2004, a declarat, marti, la Bruxelles, ministrul bulgar al Afacerilor Externe, Solomon Passy, modificand, astfel, data de 2006 pe care si-o propusesera anterior autoritatile de la Sofia pentru admiterea in Uniune. Bulgaria intentioneaza sa incheie negocierile de aderare incepand din 2003, astfel incat sa poata participa, dupa ratificare, la alegerile pentru Parlamentul European care...   (1 afisare)
Statele baltice pot intra in NATO in 2002
Statele Unite sprijina Estonia, Letonia si Lituania in vederea integrarii acestora in NATO cu ocazia summitului Organizatiei Nord-Atlantice din 2002, i-a asigurat, marti, adjunctul secretarului de Stat american, Richard Armitage, pe ministrii de Externe ai celor trei state baltice, transmite Mediafax. SUA doresc sa extinda Alianta Nord-Atlantica, anul viitor, cu ocazia summitului NATO, dupa cum si-a luat angajamentul George W. Bush, i-a informat Armitage...   (3 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Murfatlar ataca piata pe culoarul activ (52 afisari)
 Regionalizare si provincialism (47 afisari)
 Memorandistii romani sunt pentru regionalizare, cei maghiari prefera federalizarea (23 afisari)
 "Suntem un teatru de manere, nu de manele!" (21 afisari)
 Noul pasaport e super-securizat (20 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2001 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03298 sec.