Ziua Logo
  Nr. 2282 de joi, 13 decembrie 2001 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Ieri a fost lansata prima emisiune de actiuni "horror"
Nastase si Agathon sunt primii investitori la Dracula Park
-- Premierul a cumparat 10.000 de actiuni, in timp ce ministrul Turismului si-a dat tot salariul pe 1500 de actiuni * Pretul de vanzare al unei actiuni este de 10.200 de lei * Valoarea totala a emisiunii de actiuni este de 155 de miliarde de lei
Premierul Adrian Nastase si ministrul Turismului, Dan Matei Agathon, au cumparat, ieri, actiuni Dracula Park, fiind printre primii investitori...   (1 afisare)
BCR a adus primul transport de monede euro
Banca Comerciala Romana (BCR) a primit, marti, de la Zurich, primul transport cu numerar in moneda unica europeana, in valoare totala de trei milioane de euro, a declarat, ieri, purtatorul de cuvant al bancii, Corneliu Cojocaru. "Au fost aduse bancnote din toate cupiurile, care vor fi distribuite in sucursalele noastre din tara pentru ca personalul sa se familiarizeze din timp cu noile monede. Pana la finele lunii decembrie vor fi efectuate cel putin alte...   (3 afisari)
Coca-Cola Romania organizeaza o expozitie traditionala de Craciun
Coca-Cola Romania organizeaza, in zilele de 12 si 13 decembrie, la Muzeul Cotroceni, expozitia "Festivalul Mastilor, Jucariilor si Podoabelor Traditionale de Craciun". In 2001, Coca-Cola a initiat un amplu proiect national intitulat "Lada de Zestre - Festivalul Traditiilor Populare Romanesti", care isi propune sa reinvie unele dintre cele mai frumoase traditii si obiceiuri populare ale romanilor. Fiecare obiect expus la Muzeul Cotroceni...   (5 afisari)
APAPS se opune declararii falimentului la Rulmenti Slatina
"Hotararea Curtii de Apel Craiova privind deschiderea procedurii de faliment in cazul societatii Rulmenti Slatina risca sa arunce in somaj, in pragul Sarbatorilor de iarna, pe cei peste 700 de angajati ai societatii, a caror soarta este nedrept jucata la ruleta intereselor unor creditori privati si a unor decizii arbitrare ale anumitor magistrati", se arata intr-un comunicat al Autoritatii pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor...   (1 afisare)
Renault Romania a ajuns la 6000 de masini vandute
Renault Romania a atins, ieri, cifra de 6000 de masini vandute, intarindu-si, astfel, pozitia de lider intre marcile de import si cea de a treia marca nationala, se arata intr-un comunicat de presa. Potrivit comunicatului, cunoscuta societate franceza detine 24% din piata marcilor de import si 7,3% din intreaga piata auto romaneasca. Renault a lansat in cursul acestui an in Romania modelele Scenic Rx4, un SUV cu tractiune integrala, vandut pana acum...   (1 afisare)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Murfatlar ataca piata pe culoarul activ (52 afisari)
 Regionalizare si provincialism (47 afisari)
 Memorandistii romani sunt pentru regionalizare, cei maghiari prefera federalizarea (23 afisari)
 "Suntem un teatru de manere, nu de manele!" (21 afisari)
 Noul pasaport e super-securizat (20 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2001 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03834 sec.