Ziua Logo
  Nr. 2282 de joi, 13 decembrie 2001 
 Cauta:  
  Detalii »
Document
»  
Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, despre integrarea noastra in UE
Romania isi poate recuceri locul cuvenit in Europa
Ziarul ZIUA s-a angajat si se va implica intotdeauna in apararea si promovarea intereselor Romaniei pe plan national, regional si international. Intre acestea se inscrie, cu titlul cel mai important pentru viitorul statului roman, integrarea Romaniei in Uniunea Europeana si structurile ei de aparare europene si euro-atlantice. In aceasta virtute,...   (1 afisare)
Primul val de extindere nu va fi si ultimul
Rompres: Cum comentati punctele de vedere exprimate de ministrii de Externe francez, Hubert Vedrine, si italian, Renato Ruggiero, privind o extindere de tip "big bang"? Inseamna oare acest lucru ca primele state vor intra in UE dupa 2004?
Jonathan Scheele: Nu este nici o indoiala ca exista diferite aprecieri cu privire la magnitudinea viitoarei extinderi si aceasta chestiune va fi dezbatuta pe larg cu prilejul summitului Consiliului European de la Laeken....   (4 afisari)
ZIUA continua prezentarea Raportului Comisiei Europene privind Romania. Detectorul de minciuni (XVIII)
UE asteapta noua lege a finantelor publice
Romania a inregistrat anumite progrese in perioada analizata, in special in ceea ce priveste consolidarea procedurilor bugetare si asigurarea cofinantarii in programele derulate cu sprijinul fondurilor UE. Eforturi au fost realizate in contextul orientarii Legii bugetului pe 2001 pe programe care sa aiba la baza prioritati nationale si sectoriale intr-un...   (2 afisari)
COMUNICAT DE PRESA
Societatea INTERAGRO SA a fost obligata sa preia 53% din actiunile SNTR
In octombrie 2000, privatizarea SNTR a fost anulata de Curtea Suprema de Justitie, constatandu-se si nulitatea absoluta a contractului de vanzare-cumparare de actiuni incheiat de societatea noastra cu Ministerul Agriculturii.
Respectand aceste hotarari judecatoresti, societatea noastra a restituit actiunile catre Minister, predand si administrarea SNTR si solicitand sa ni se restituie in termen de 5 zile,...   (7 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Murfatlar ataca piata pe culoarul activ (52 afisari)
 Regionalizare si provincialism (47 afisari)
 Memorandistii romani sunt pentru regionalizare, cei maghiari prefera federalizarea (23 afisari)
 "Suntem un teatru de manere, nu de manele!" (21 afisari)
 Noul pasaport e super-securizat (20 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2001 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01580 sec.