Ziua Logo
  Nr. 2247 de vineri, 2 noiembrie 2001 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
ApR si PD fac schimb de membri in teritoriu
Demisionarii din ApR din cateva judete ale tarii s-au intors acasa. Ei au facut cereri de reprimire in partid, pe motiv ca la PD unde plecasera, nu li s-au onorat angajamentele luate de catre democrati. "Impreuna cu fostii membri ApR au facut cerere de inscriere in partid, la Olt, si 43 de alesi locali, membri ai PD, consilieri locali si primari", a declarat ieri Andra Rasnoveanu, secretar general al ApR. Ea a precizat ca saptamana viitoare urmeaza sa...   (3 afisari)
PD nu va semna motiunea PRM - "Tezaurul"
Parlamentarii PD nu vor semna motiunea simpla "Tezaurul", initiata de PRM, intrucit "PD nu poate semna pe aceeasi hartie cu membrii PRM", a declarat, ieri, Traian Basescu. Vicepresedintele PD Adrian Videanu a mentionat ca PD ar putea vota insa aceasta motiune. "Vom studia documentul ce va sta la baza motiunii simple si apoi ne vom pronunta, iar daca acesta va contine elemente ultranationaliste, atunci vom incerca sa o corectam", a apreciat Videanu. PRM va...   (2 afisari)
Andrei Chiliman da la iveala culisele luptei parlamentare
Initiativele legislative ale PNL sunt sabotate de PSDLiberalul Andrei Chiliman a protestat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, fata de practicile Guvernului legate de initiativele legislative ale opozitiei. "Propunerile legislative ale PNL sunt blocate la nivelul comisiilor parlamentare. Un numar de sase propuneri legislative liberale, aflate la comisii, au termene depasite de depunere a raportului. O alta practica de blocare este elaborarea...   (2 afisari)
Un parteneriat MIE-ONG pentru integrarea in UE
Vasile Puscas face un apel catre organizatiile non-guvernamentale
Initiativele organizatiilor non-guvernamentale (ONG) din Romania au un rol important in informarea cetatenilor in legatura cu aderarea tarii noastre la Uniunea Europeana (UE), considera Vasile Puscas, negociatorul-sef al Romaniei pentru UE. El a invitat, ieri, aceste organizatii, sa initieze consultari, seminarii sau comitete mixte de parteneriat pe tema negocierilor de aderare a Romaniei...   (1 afisare)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Protectorul" Taracila (225 afisari)
 Cultura de cannabis cu vanzare la Sibiu (47 afisari)
 Semnal de alarma pentru CSS Orsova (23 afisari)
 Schimbari la Politia Sibiu (20 afisari)
 Omerta pe dosarul SINTOFARM (18 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2001 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00828 sec.