Ziua Logo
  Nr. 2247 de vineri, 2 noiembrie 2001 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Teatrul Laser, un proiect cultural indraznet si avangardist
Aseara, la orele 19.00, a avut loc inaugurarea Teatrului Laser din Bucuresti, in Amfiteatrul-studio al Universitatii "Spiru Haret". Teatrul Laser reprezinta o noua forma de exprimare, care combina muzica si artele plastice cu razele laser. Desi totul este abstract, privelistea oferita are darul de a strapunge sentimentele si simturile, intr-o incercare de a capta atentia vizitatorului, care va ramane impresionat de grafica tridimensionala...   (3 afisari)
Laptaria lui Enache revine in circuitul cantarilor live
In aceasta seara, Laptaria lui Enache din Capitala sarbatoreste revenirea in circuitul galelor de cantari live printr-o petrecere. Maine va intretine atmosfera trupa Cargo, iar duminica Johnny Raducanu & Friends. Toate concertele incep la orele 22.00. (L.D.)   (2 afisari)
La Targu Mures s-au decernat premiile Festivalului de poezie "Romulus Guga"
In sala Mica a Palatului Culturii din Targu Mures a avut loc ceremonia de acordare a Premiilor Festivalului-Concurs interjudetean de poezie "Romulus Guga", prezentata de scriitorul Nicolae Baciut, directorul Directiei pentru Cultura Mures si presedinte al juriului. Laureatii acestei a IX-a editii sunt:
l Premiul I si Premiul "Romulus Guga" al Uniunii Scriitorilor (US) - Angela Macarie (Targu Mures)l Premiul II si al US...   (17 afisari)
Galeriile bucurestene va stau la dispozitie
-- Horia Popp va recomanda
La Muzeul National s-a deschis retrospectiva Sultana si Ovidiu Maitec, doua nume de referinta in plastica contemporana romaneasca, nume pentru care, de multa vreme, n-ar mai fi nevoie de nici un fel de alta recomandare. Totusi, rezumand, Sultana Maitec exploateaza virtutiile expresive ale picturii pe foita de aur, in vreme ce sotul domniei sale, cautand rigoarea geometrica a ansamblului sculptural, se bazeaza si pe efectul raportului...   (9 afisari)
Lansare nonconformista pentru TV Romania 1
Colectivul postului national Romania 1 a organizat cea mai nonconformista lansare de grila de toamna, gazduita ieri la pranz de catre Casa Vernescu, in prezenta majoritatii prezentatorilor emisiunilor. Prin oferta sa, Romania 1 se declara canal generalist, axat pe un mesaj pluralist. Grila acopera 10.080 minute saptamanal din care: 1580 minute emisiuni informative (15,67%), 1770 minute emisiuni social - economice si politice (17,55%), 2155 minute divertisment...   (3 afisari)
"Bucharest In Your Pocket" apare luna viitoare
Ghidul "Bucharest In Your Pocket" a aparut in 1999, iar la 1 Decembrie va aparea numarul 14. In cele 100 de pagini scrise in cea mai neaosa engleza ghidul inghesuie toate informatiile de care un turist sau rezident ar putea avea nevoie: hoteluri, restaurante, baruri si discoteci, muzee, centre culturale, cluburi sportive, orarul trenurilor si ale zborurilor sau informatii pentru oamenii de afaceri. Ghidul prezinta Bucurestiul asa cum este, cu toate...   (5 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Protectorul" Taracila (225 afisari)
 Cultura de cannabis cu vanzare la Sibiu (47 afisari)
 Semnal de alarma pentru CSS Orsova (23 afisari)
 Schimbari la Politia Sibiu (20 afisari)
 Omerta pe dosarul SINTOFARM (18 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2001 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01356 sec.