Ziua Logo
  Nr. 2194 de sambata, 1 septembrie 2001 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Iliescu: "Drepturile copiilor trebuie sa fie o prioritate nationala"
-- Guvernul va discuta, pana la sfarsitul lunii septembrie, proiectul Legii copilului * O lege privind adoptiile internationale va fi elaborata cu asistenta britanica
"Sa facem din drepturile copiilor o prioritate nationala, sa fim o societate preocupata pentru toti copiii, sa spunem DA copiilor!", acesta a fost mesajul pe care presedintele Iliescu l-a transmis societatii civile cu ocazia Consfatuirii Nationale privind Drepturile...   (3 afisari)
Miron Mitrea e nemultumit de ritmul lucrarilor la autostrada Bucuresti - Cernavoda
-- O parte din utilaje au pornit motoarele doar cand s-a apropiat coloana oficiala
Ministrul Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei, Miron Mitrea, a controlat ieri modul cum se desfasoara lucrarile de constructie la autostrada Bucuresti - Cernavoda, redeschise oficial in luna iunie 2001. Daca la punctul de lucru de la Branesti, de pe primul tronson al autostrazii Bucuresti - Fundulea, treaba mergea struna,...   (10 afisari)
Bolnavii de hepatita C vor da cu 75% mai putin pe medicamente
-- Compania producatoare face donatii care conduc la economii de sapte milioane de dolari
Unul din cele doua medicamente esentiale in tratamentul hepatitei cronice de tip C - Rebetol (ribavirina) - va costa cu 75% mai putin, in urma unui acord intre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) si unicul producator mondial al acestui produs, se arata intr-un comunicat al CNAS. Potrivit acordului semnat ieri intre conducerea CNAS si reprezentantii...   (12 afisari)
MAAP a modificat Ordinul prin care se stabileau conditiile de calitate pentru importul de grau si faina
Importatorii dau in judecata Ministerul Agriculturii
-- Ei sustin ca au demarat contractele inainte ca Ministerul sa schimbe Ordinul * Oficialii Ministerului declara ca statul are dreptul sa protejeze producatorii interni
Ministerul Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor (MAAP) a modificat Ordinul prin care se stabileau conditiile de calitate cerute pentru graul si faina importate. Recolta de...   (2 afisari)
Primaria Sectorului 2 va elibera jumatatea revendicata a sediului
Primaria Sectorului 2 este nevoita sa elibereze etajul doi al cladirii in care isi desfasoara in prezent activitatea, in favoarea proprietarului care a castigat procesul de revendicare a imobilului. Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2, ne-a declarat ca ieri a cazut de acord cu proprietarul si executorul judecatoresc sa i se ofere o pasuire de o saptamana pentru eliberarea unei camere, urmand ca pana la data de 15 septembrie sa evacueze...   (1 afisare)
Bursa locurilor de munca a scos la bataie 3000 de job-uri
Firmele din Bucuresti cauta muncitori calificati si agenti de paza
Peste o mie de bucuresteni, in majoritate tineri, s-au inghesuit, ieri, la Bursa locurilor de munca pentru absolventi, organizata la sediul Bursei Romane de Marfuri, de la Casa Presei, informeaza Mediafax. La aceasta Bursa au fost prezenti peste 110 agenti economici care cauta personal pentru aproape 3000 de locuri de munca. Cei mai cautati sunt muncitorii calificati (1143...   (2 afisari)
Sindicalistii resiteni au suspendat protestele
La Prefectura judetului Caras-Severin a venit, joi dupa-amiaza, un fax din partea ministrului Privatizarii, adresat Sindicatului "Vatra" din Combinatul Siderurgic Resita, prin care Ovidiu Musetescu isi arata disponibilitatea de a incerca solutionarea crizei din societate. Astfel, Musetescu i-a invitat astazi, la ora 10.00, la Bucuresti, pe liderii Sindicatului "Vatra" si pe Bogdan Hossu, presedintele CNS Cartel Alfa, "in scopul informarii exacte in...   (1 afisare)
TUI aduce aproape 12.000 de nemti pe Litoralul romanesc
TUI Deutschland GmbH, cel mai important concern din sectorul turistic european, a contractat pentru anul 2002 un numar de 11.800 de locuri in hotelurile Riviera, Rex, Perla, Iaki, Pelican si Palas din statiunea Mamaia, in urma ultimei vizite facuta joi pe Litoralul romanesc, se arata intr-un comunicat al Ministerului Turismului. Tour - operatorul german revine in Romania dupa o pauza de 15 ani. Reprezentantii TUI si-au aratat disponibilitatea...   (3 afisari)
Ministerul Agriculturii isi mai achita din datorii
Ministerul Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor va achita, incepand de saptamana viitoare, 600 miliarde de lei in contul restantei rezultata in urma alocarii sprijinului de un milion de lei pentru hectarul cultivat, precum si 300 de miliarde de lei in contul subventionarii semintelor, a declarat ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, informeaza Mediafax. Restanta pe care o mai are Ministerul Agriculturii este de 760,6 de miliarde de lei pentru acordarea...   (1 afisare)
Sase producatori de vinuri romani si-au facut firma in Germania
Sase producatori de vinuri din Romania au infiintat o firma in Germania prin intermediul careia vor vinde pe piata din aceasta tara, informeaza Mediafax. "Asociatii firmei ROVIN gmbH, constituita la 28 august, sunt firmele Vie Vin Murfatlar, Jidvei, Cramele Prahova, Fruvimed, Edelweiss, SERVE. Firma va avea ca obiect de activitate vanzarea si promovarea celor mai bune vinuri romanesti pe piata Germaniei", a declarat Irina Iacob, coordonatorul...   (8 afisari)
Salubrizarea va ajunge si pe strazile secundare din Sectorul 2
Primaria Sectorului 2 si firma Supercom au semnat, ieri, un parteneriat care prevede extinderea activitatii de salubrizare pe inca 743 de strazi fata de cele 193 prevazute in contractul incheiat de prestatorul de servicii cu municipalitatea Bucurestilor, la finele anului 1999. Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2 al Capitalei, a declarat, la conferinta de presa de ieri, ca in privinta acestei suplimentari a serviciului public de salubrizare...   (5 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Depozitul clandestin de bauturi spirtoase "Jamaica" a fost inchis (135 afisari)
 Zece somalezi prinsI in Vaslui se credeau in Germania (86 afisari)
 3rei Sud Est, eclipsati de Antero Boys (46 afisari)
 Aaliyah a fost inmormantata ieri (44 afisari)
 Al saselea mandat in dosarul "Amfetamina" (42 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2001 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02269 sec.