Ziua Logo
  Nr. 2109 de vineri, 25 mai 2001 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Comisia SRI va elabora o noua lege a informatiilor clasificate
Membrii Comisiei SRI vor elabora, pana la sfarsitul lunii iunie, o noua varianta a proiectului de lege privind informatiile clasificate, aceasta decizie fiind luata intrucat Curtea Constitutionala a sesizat ca, inca din 1999, cand a inceput dezbaterea actualei legi a secretului de stat, a avut loc o nerespectare a procedurilor parlamentare, a declarat, ieri, Ion Stan, presedintele Comisiei SRI.
In aceste conditii, legea privind informatiile...   (2 afisari)
PD se opune intrarii PDSR in Internationala Socialista
Presedintele Partidului Democrat a declarat, ieri, ca partidul sau este interesat de fuzionarea cu alte partide, doar pentru ca "este vitala consolidarea opozitiei in administratia locala, impotriva totalitarismului PDSR, pentru ca, daca partidul de guvernamant va domina administratia locala, cu forta data de Guvern, la urmatoarele alegeri am putea avea un partid unic". Basescu a afirmat ca PD ar putea fuziona cu PNR-ul lui Virgil Magureanu...   (17 afisari)
Radicalii udemeristi au, maine, congres
-- Blocul reformist va lua atitudine impotriva colaborarii UDMR cu PDSR
Blocul Reformist din UDMR, adica aripa radicala a Uniunii, isi va alege, maine, la cel de-al patrulea congres, noua conducere, pentru functia de presedinte fiind depusa o singura candidatura, cea a actualului lider al acestei platforme, Toro T. Tibor. Reuniunea Blocului Reformist al UDMR, care va avea loc la Sf. Gheorghe, va constitui un prilej pentru aripa radicala din Uniune sa critice...   (1 afisare)
Revelatii prezidentiale in Harghita si Covasna
Iliescu a descoperit ca oamenii obisnuiti sunt mai intelepti decat politicienii
-- El socoteste ca sprijinirea guvernului este o misiune nationala
Presedintele Ion Iliescu a apreciat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Miercurea Ciuc, ca ideea eliberarii unor legitimatii de maghiar, continuta in legea privind statutul maghiarilor de peste hotare, este "total neadecvata, stranie si neeuropeana". Presedintele Iliescu a declarat ca...   (1 afisare)
Gelu Voican Voiculescu propus ambasador in Maroc
Comisiile de politica externa ale celor doua Camere ale Parlamentului il vor audia, saptamana viitoare, pe Gelu Voican Voiculescu, propus de Ministerul de Externe pentru postul de ambasador in Maroc. Gelu Voican Voiculescu a mai fost ambasador si in Tunis, in perioada guvernarii PDSR dintre anii 1992-1996. (Mediafax)   (4 afisari)
Premiul "Ion I.C. Bratianu" pentru Tismaneanu
Liberalii au aniversat, ieri, 126 de ani de la fondarea PNL, prilej cu care au acordat premiul "Ion I.C. Bratianu", pentru contributie in promovarea valorilor liberale, analistului politic Vladimir Tismaneanu. Castigatorul de anul trecut al premiului a fost Mugur Isarescu, care ocupa la acea vreme functia de prim ministru. (O.B.)   (2 afisari)
"Chestiunea nationala in viziunea PNL"
Consiliul National al PNL, programat sa se desfasoare in 8 iunie, va dezbate, la propunerea Biroului Permanent Central al partidului, un document programatic privind perspectiva liberala asupra problemei nationale. "Chestiunea nationala in viziunea PNL" urmareste reabilitarea sensului "unor cuvinte precum natiunea si patria", denaturate prin discursul national folosit de fortele extremiste antidemocratice, a afirmat, ieri, presedintele Valeriu Stoica. El a...   (1 afisare)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Nicolit" interzis la Iasi (124 afisari)
 Seful trupelor DIAS Constanta a fost pradat (73 afisari)
 Extraterestrul din burta dinozaurului (59 afisari)
 Multiplu debut in "Rigoletto" la Opera Nationala Romana (29 afisari)
 Varuna: a zecea planeta de la Soare (29 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2001 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.04937 sec.