Ziua Logo
  Nr. 1981 de sambata, 16 decembrie 2000 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
»  
   (4 afisari)
Gogarla si Luca domina topul marcatoarelor
Dupa disputarea meciurilor din grupe, Simona Gogarla ocupa primul loc in clasamentul general al marcatoarelor, cu 45 de goluri din 70 de suturi expediate la poarta adversa. Simona, care a avut un procentaj al eficientei de 64,3% in primele cinci partide de la EURO 2000, este urmata in top de austriaca Stephanie Ofenbock, cu 39 de goluri din 93 de suturi, procentajul eficientei fiind de 41,9%. Pe treapta a treia a podiumului se afla Steluta Luca, cu 35 de...   (1 afisare)
La finele unui an de exceptie pentru sportul romanesc, conducerea MTS i-a recompensat pe performeri in cadrul "Galei laureatilor"
Diana Mocanu si Marius Urzica au primit premiile nationale
-- Ministrul Crin Antonescu si secretarul de stat Ioan Dobrescu au oferit distinctii sportivilor si tehnicienilor care au punctat la JO * CS Dinamo a fost desemnat cel mai valoros club pe 2000 * Viitorul secretar de stat, Nicolae Marasescu: "Tin sa ofer fostei echipe care a condus MTS ceva care sa nu puna in vitrina,...
   (3 afisari)
   (7 afisari)
Ghita Muresan a pasit cu stangul in Suproleague
Singurul baschetbalist roman prezent in editia din acest a "Suproleague" - fosta Liga a Campionilor Europeni, Gheorghe Muresan, a fost nevoit sa paraseasca terenul cu capul plecat, echipa sa, EB Pau Orthez, fiind umilita de Maccabi Elite Tel Aviv in cadrul etapei a opta a grupei B. Dupa un meci dominat cu autoritate de gazde, sustinute frenetic de peste 10.000 de suporteri, tabela de marcaj s-a oprit, dupa patru reprize, la un scor care nu lasa loc...   (1 afisare)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Beatlemania ", un fenomen creat artificial? (155 afisari)
 Generalul Odangiu, cameleonul de la Interne (38 afisari)
 Andreea de la "Exotic", vedeta "Playboy" - ianuarie (33 afisari)
 Publicul s-a intalnit cu profesionistii din mass-media (29 afisari)
 Blestemul Cernobilului (22 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2000 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00868 sec.