Ziua Logo
  Nr. 1981 de sambata, 16 decembrie 2000 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Basescu iarta saracii si arde bogatii
Taxele si impozitele locale nu vor fi indexate pana la 31 martie 2001
-- In schimb, proprietarii de iahturi, barci cu motor si vile vor fi "taxati" pe masura
Bucurestenii care vor achita taxele si impozitele locale pana la data de 31 martie 2001 vor scapa de plata indexarilor impuse prin Legea nr. 27/1994. Traian Basescu, primarul general al Capitalei, a declarat, la conferinta de presa de ieri, ca va propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB)...   (3 afisari)
Tarifele practicate de RomTelecom se vor majora, de la 1 ianuarie 2001, in medie cu 11,72%
Telefonul se scumpeste de Anul Nou
Tarifele practicate de RomTelecom se vor majora, de la 1 ianuarie 2001, in medie cu 11,72%, dupa ce, in acest an, serviciile telefonice s-au scumpit cu peste 26%, a anuntat, ieri, conducerea companiei. Un abonament pentru linia telefonica principala cu 100 de impulsuri incluse va costa 139.000 de lei, mai mult cu 15.000 de lei fata de pretul actual. De asemenea, abonamentul...   (1 afisare)
Capitanul a dispus dezafectarea panourilor publicitare neautorizate
Primaria Bucuresti rade toate reclamele ilegale pana la Revelion
-- Contravenientii nu vor mai "pupa" nici un contract cu Primaria Capitalei
Traian Basescu, primarul general al Capitalei, a emis Dispozitia nr.1947/14.12.2000, potrivit careia, incepand cu data de 18 decembrie 2000, panourile publicitare amplasate fara autorizatie de construire pe terenurile apartinand domeniului public sau privat al municipiului Bucuresti, precum...   (12 afisari)
Premierul a schitat un buget si niste previziuni de bine pentru anul 2001
Isarescu lasa PDSR o Romanie roz
-- El preda viitoarei guvernari o pusculita cu 4 miliarde de dolari * De asemenea, Isarescu prevede o crestere economica sigura, o inflatie in coborare si prognozeaza un PIB de 30 de miliarde de dolari
Premierul Mugur Isarescu a prezentat ieri proiectul bugetului pe 2001, explicand, totodata, prognozele privind evolutia economiei. El a aratat ca s-a pus mare accent pe veniturile si cheltuielile...   (2 afisari)
Razboi la pompa
Petrom nu va mai vinde rafinariilor independente titei romanesc
-- Pretul combustibililor la pompa ramane nemodificat si la inceputul mileniului III * In acest an, SNP a virat 1,2 miliarde de dolari la bugetul statului
"Societatea Nationala a Petrolului (SNP) Petrom a hotarat ca anul viitor sa nu mai livreze rafinariilor independente petrol din productia proprie", a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Ion Popa, directorul general al Petrom. "Intreaga productie, de...   (3 afisari)
Isarescu regreta ca motorina s-a scumpit tocmai de Sarbatori
"Piata trebuie sa-si spuna cuvantul", a declarat premierul Mugur Isarescu, referitor la noile preturi la motorina afisate de statiile Petrom. El a aratat ca SNP inregistreaza profituri foarte mari, rafinariile avand si o buna cota in exporturi. "Cu sau fara aceste majorari, Petrom lucreaza in profit. Imi pare doar rau ca aceste reglari de preturi s-au produs tocmai acum, de Sarbatori", a subliniat seful Executivului. El a afirmat ca va...   (4 afisari)
ING Barings va oferi consultanta CEC
ING Barings va asigura consultanta financiara Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC), dupa ce a castigat licitatia organizata in acest sens de Guvernul Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa. La licitatie au participat 20 de firme de consultanta. Finantarea serviciului de consultanta este asigurata de Uniunea Europeana, suma alocata proiectului de auditare si implementarea a restructurarii CEC fiind de 2 milioane de euro. Proiectul a fost lansat la inceputul...   (3 afisari)
STIRI
-- |n Capitala a demarat programul "Civica 2000"
Primaria Sectorului 3, impreuna cu Politia si Brigada de Politie Rutiera, a demarat programul pilot "Civica 2000", o actiune de stabilire a ordinii publice, combaterea infractionalitatii si siguranta cetateanului din aceasta zona administrativa, a declarat primarul Eugen Plesca. Potrivit acestuia, programul isi propune asigurarea unui climat de siguranta pentru cetateni. Bucurestenii din Sectorul 3 vor fi informati despre metodele folosite de...   (2 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Beatlemania ", un fenomen creat artificial? (155 afisari)
 Generalul Odangiu, cameleonul de la Interne (38 afisari)
 Andreea de la "Exotic", vedeta "Playboy" - ianuarie (33 afisari)
 Publicul s-a intalnit cu profesionistii din mass-media (29 afisari)
 Blestemul Cernobilului (22 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2000 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01470 sec.