Ziua Logo
  Nr. 1675 de miercuri, 29 decembrie 1999 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
»  
Talibani, da' multi
Nu era greu de intuit ca radicalii senecti din PNTCD, cu varful lor mai tinerel, Remus Opris, nu vor indura multa vreme umilintele la care i-a supus Radu Vasile si vor cauta rapid un prilej spre a se debarasa de fostul premier. Prea rapid, totusi, zic eu, gandindu-ma la cele votate ieri seara in BCCC. Nu m-am omorat si nu ma omor dupa Radu Vasile. Ca om politic mi-era usor simpatic fiindca era poetul Radu Mischiu; invers - nu. Dar cred - strict umanitar vorbind -...   (3 afisari)
MANIFEST studentesc
-- 10 ANI
Se Implinesc zece ani acum, In acest decembrie, dominat parca mai mult ca oricand de dezbinare si sterila politichie balcanic-damboviteana. Dar, In pofida cotidianului cenusiu si trist, acel decembrie ramane viu. Si tocmai acel spirit, curat si plin de speranta a fost invocat cu prilejul aniversarii Ligii Studentilor. Reprezentanti de prim rang ai lumii romanesti - personalitati Inalt reprezentative ale culturii, Bisericii, armatei, magistraturii, ale societatii civile,...   (10 afisari)
Primele de asigurare pentru autoturisme se majoreaza cu 50%
-- Pentru o Dacie se va plati o prima de 390.000 de lei * Cei care au autoturisme cu capacitatea cilindrica mai mare de de 1401 cmc vor achita intre 466.000 si 781.000 de lei * Limitele maxime ale despagubirii au crescut cu 82% * Taxa Basescu a fost si ea majorata cu 48%
Guvernul a stabilit ieri printr-o Hotarare, nivelul primelor de asigurare pentru autoturisme pentru anul 2000, care este in medie cu 48% mai mare fata de anul 1999, ca urmare...   (1 afisare)
Vartan Arachelian in dialog cu Victor Ciorbea, presedintele Aliantei Nationale Crestin-Democrate.
Fostul prim-ministru acuza: PNTCD a abandonat linia Maniu-Coposu
-- ANCD se delimiteaza si de Putere si de Opozitie * Un partid care se revendica din societatea civila * Primul adversar politic... Justitia * O nastere nedorita de catre fostii colegi de partid * ANCD nu e o anexa a PNTCD-ului * Gruparea lui Ciorbea a incercat sa schimbe orientarea PNTCD-ului din interior * Un tel greu de atins: promovarea...
   (7 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Primarul Marian Lutu este acuzat de escrocherie (16 afisari)
 Herscovici si Menciu vor fi judecati in stare de arest (13 afisari)
 Donatie pentru Gloria (13 afisari)
 MANIFEST studentesc (10 afisari)
 Un partid anticomunist il exclude pe singurul nemembru PCR (10 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03422 sec.