Ziua Logo
  Nr. 1660 de vineri, 10 decembrie 1999 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
»  
Vasile Lupu si-a vazut visul cu ochii 50 de hectare de teren arabil si 10 de padure pentru adevaratii proprietari
Pedeseristii au dovedit din nou ca-i sperie proprietatea privata
Legea privind reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole si forestiere, initiata de taranistul Vasile Lupu, mai are doar un singur pas pana la intrarea in vigoare: promulgarea de catre Presedinte. Parlamentul a votat, ieri, ultimele doua articole ramase in divergenta ale Legii Lupu. Limitele retrocedarii...   (6 afisari)
Curtea de Apel Bucuresti judeca astazi "Scandalul gardului de pe Maresal Prezan nr. 4"
-- Nastase, Vacaroiu si Basescu i-au declarat "razboi" creatoarei de moda Doina Levinta
Curtea de Apel Bucuresti, Sectia Contencios-Administrativ, ar putea, astazi, aplana temporar scandalul iscat intre Nicolae Vacaroiu, Traian Basescu, Adrian Nastase si Ion Zaharescu, pe o parte, si Primaria Bucuresti si Doina Levinta, pe de alta parte, cu privire la o autorizatie de constructie eliberata creatoarei de moda de...   (8 afisari)
Valul schimbarilor din Ministerul de Interne continua
14 ofiteri superiori din Politia Capitalei au fost inlocuiti IGP va avea un nou purtator de cuvant
Incepand cu datele de 3 si respectiv 6 decembrie, conducerea Ministerului de Interne a hotarat schimbarea din functii a 14 ofiteri superiori, din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti. Motivul invocat pentru aceste schimbari a fost "eficientizarea si optimizarea activitatii DGPMB", a precizat purtatorul de cuvant al MI,...   (37 afisari)
Grigore Maimut ramane in arest
Grigore Maimut, fostul director economic al Sucursalei Lipscani a BANCOREX, va fi mentinut, pe o perioada de inca 30 de zile, in stare de arest preventiv in dosarul "SANCA - BANCOREX". Hotararea de prelungire a mandatului de arestare a apartinut judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti. Instanta a considerat ca, prin punerea lui in libertate, Maimut s-ar sustrage de la cercetarea judecatoreasca, argument care nu subzista sub nici un aspect. "Se impune prelungirea mandatului...   (35 afisari)
Politistii din Bucuresti si trupele DIAS au descins la Giurgiu
In cursul diminetii de ieri, un numar mare de politisti si luptatori DIAS au efectuat o descindere in orasul Giurgiu, pentru prinderea unor hoti de masini de lux. Primul loc unde s-au au fost in cunoscutul bloc "Eva" de unde l-au ridicat pe Dumitru Lis, un cunoscut infractor, care a mai fost arestat de cateva ori pentru contrabanda si alte tipuri de infractiuni. Urmatoarele persoane vizate se pare ca au fost nepotul si baiatul primarului...   (91 afisari)
Disponibilizatii din serviciile secrete ar putea primi patru ani 80% din ultimul salariu
Parlamentarii din Comisia SIE au depus ieri, la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, Proiectul de lege privind protectia si incadrarea in munca a unor cadre militare si salariati civili care isi inceteaza activitatea in conditii deosebite. Ideea initierii unei asemenea legi i-a apartinut presedintelui Comisiei, George Serban. Legea se adreseaza fostilor lucratori din cadrul serviciilor secrete si prevede...   (2 afisari)
Rusii strang cercul in jurul capitalei Ceceniei
Trupele rusesti accelereaza operatiunea de infrangere a micii republici independentiste Cecenia. Rusii au ocupat, ieri, si localitatea Belgatoi, aflata la circa 10 kilometri sud-est de Groznii. In ofensiva planuita pentru incercuirea capitalei cecene, fortele de invazie se pregateau, ieri seara, sa intre in Sali, aflat la 20 de kilometri sud-est de capitala. Surse militare cecene au declarat ca se negocia predarea orasului. O delegatie de reprezentanti...   (3 afisari)
Mircea Motisan a fost arestat la Curtea de Apel Timisoara
Fostul director al Directiei Regionale Vamale Timisoara, Mircea Motisan, a fost arestat, ieri, in cladirea Curtii de Apel din Timisoara, el fiind condamnat, in urma cu o luna, printr-o sentinta a Curtii Supreme de Justitie, la noua ani si sase luni de inchisoare. In 9 ianuarie 1996, el a retras actiunile indreptate de Directia Regionala a Vamilor impotriva a doua sentinte judecatoresti care prevedeau ca institutia sa restituie omului de afaceri...   (74 afisari)
Nini Sapunaru le interzice vamesilor sa faca politica
Vamesii nu vor avea voie sa faca politica, a declarat ieri la Satu Mare seful vamilor, Nini Sapunaru. El a afirmat ca este nemultumit ca statutul lucratorului vamal, adoptat in urma cu cativa ani, a fost anulat de prevederile Legii functionarului public. Sapunaru este de parere ca actuala legislatie trebuie completata cu mentiuni privind obligatiile lucratorilor vamali. El crede ca astfel de precizari sunt necesare pentru ca lucratorii vamali...   (7 afisari)
Un comando de rusi si tigani a snopit in bataie un om de afaceri
Un comando compus din sapte indivizi cunoscuti in lumea interlopa au spart usa si au intrat marti in casa lui Ion Mihai din satul Fantanele, judetul Dambovita, si l-au batut cu cruzime pe Ion Miriuta, om de afaceri cu influenta in comunitatea locala. Acesta venise in vizita la Mihai si impreuna cu cativa prieteni, aveau o discutie pe teme religiose, fiind penticostali. La ora 15:30, in timp ce "fratii" se sfatuiau, dintr-un Jeep Grand...   (79 afisari)
Comisiile senatoriale finalizeaza Legea Muresan
-- Executivul a emis miercuri Ordonanta de Urgenta pentru adoptarea Legii
Opozitia si-a strans randurile pentru a urgenta definitivarea raportului la Legea Muresan. Senatorii Comisiilor de privatizare si agricultura au dezbatut, ieri, o buna parte a articolelor Legii Muresan intrucat conducerea Biroului Permanent nu le-a trimis nici un fel de instiintare asupra solicitarii Executivului de a retrage acest act normativ din Senat, aceasta ajungand abia...   (4 afisari)
Publicul a asistat la o noua premiera
-- "O istorie a societatii romanesti contemporane in interviuri" depanata cu tocul de George Arion La lansare s-au intalnit oameni care fac istoria cu oameni care o consemneaza
Numeroasa asistenta, reunita ieri la World Trade Plaza pentru a participa la un eveniment literar si publicistic, a fost concentrata in jurul unui singur personaj principal: George Arion, autorul lucrarii "O istorie a societatii romanesti contemporane in interviuri". Deopotriva scriitor...   (6 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Un traficant de droguri este lider al PRM Dambovita (112 afisari)
 Politistii din Bucuresti si trupele DIAS au descins la Giurgiu (91 afisari)
 Un comando de rusi si tigani a snopit in bataie un om de afaceri (79 afisari)
 Mircea Motisan a fost arestat la Curtea de Apel Timisoara (74 afisari)
 Ministrul Berceanu si deputatul Ruse - implicati in "Afacerea Sunoil" (57 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01887 sec.