Ziua Logo
  Nr. 1659 de joi, 9 decembrie 1999 
 Cauta:  
  Detalii »
Dezvaluiri
»  
Toate cazurile celebre de pedofilie din tara sunt puricate la sange din ordinul generalului de brigada Lazar Carjan
Isterie colectiva la Suceava
-- Oricine intra in vorba cu un copil este luat pe sus si dus la Politie * Pretul pe capul pedofilului a ajuns la aproape 70.000.000 lei! * Numarul suspectilor este in crestere Omul de afaceri Cristian Tantareanu a anuntat, ieri, ca il va recompensa pe cel care il va prinde pe pedofilul din Suceava cu suma de 1000 de dolari. Aceasta suma se adauga celei...
   (21 afisari)
Pasagerii "Egypt-Air"au fost victimele pilotului sinucigas
-- Toate conversatiile din cabina au fost decodificate si traduse in engleza * Ancheta nu s-a finalizat, insa anchetatorii sunt convinsi ca pilotul egiptean a provocat deliberat catastrofa
Cercetarile cu privire la cauzele ce au dus la prabusirea avionului Boeing 767, aptinand companiei "Egypt Air", sunt aproape de final. Anchetatorii sunt convinsi insa ca principala cauza a dezastrului a fost actul sinucigas comis de pilotul egiptean. Zborul...   (7 afisari)
Adevaratele dedesubturi ale Afacerii PETROMIDIA (IV)
Rappaport l-a mituit pe Shimon Peres
-- ZIUA va ofera "portretul" lui Bruce Rappaport, omul din spatele "Naftex Oil Trading" * In anii '80, Rappaport a luat parte la operatiuni acoperite ale serviciilor secrete americane si israeliene * El a fost amestecat in criza ostaticilor americani de la Teheran * Rappaport a pus umarul la victoria in alegeri a lui Reagan * Impreuna cu directorul CIA, el a pus bazele "Hong Kong Deposit and Guaranty Bank",...
   (6 afisari)
Primul lot de tancuri romanesti modernizate va fi testat patru luni la trupa
Armata intra in anul 2000 cu tancul modernizat TR 85 M1
Primul lot de 13 tancuri romanesti TR 85 M1, modernizate de RA Arsenalul Armatei prin Uzina Mecanica Bucuresti, a fost ieri predat, in vederea testarii operationale timp de patru luni, unui batalion din cadrul unei unitati mecanizate din garnizoana Craiova. Evenimentul a avut loc la UMB, in prezenta directorului general al RA Arsenalul Armatei, col. Stefan Marin,...   (1807 afisari)
Conventia Nationala a Clubului Roman de Presa sau saltul de la solitar la solidar al presei romanesti
Cavalerii presei
Conventia CRP marcheaza deschiderea Clubului catre toate casele de editura, posturile de radio si televiziune nationale si locale * CRP va promova profesionalismul, valorile morale si raspunderea sociala a jurnalismului * Presa se uneste in incercarea de a face fata dificultatilor * Miercuri 15 decembrie va avea loc Gala CRP * Premiile ce vor fi acordate depasesc 40.000 de dolari...   (3 afisari)
Apelul Conventiei Nationale a CRP adresat clasei politice
"Clubul Roman de Presa isi reafirma crezul sau in valorile democratice, in drepturile si libertatile fundamentale ale omului, intre care libertatea de exprimare, libertatea presei reprezinta conditia definitorie a oricarui stat de drept.
Participantii la prima Conventie Nationala a Clubului Roman de Presa, apreciind una din marile cuceriri de dupa decembrie '89 este libertatea presei, isi exprima totusi ingrijorarea fata de inmultirea actiunilor...   (4 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Armata intra in anul 2000 cu tancul modernizat TR 85 M1 (1807 afisari)
 Ieri s-a semnat acordul de imprumut al BNR cu un grup de banci straine (67 afisari)
 PUNR si PRM au contestat Legea functionarilor publici la Curtea Constitutionala (63 afisari)
 Eltin si Lukasenko au parafat constituirea Uniunii Rusia-Belarus (52 afisari)
 Aspirantii la integrare au sase luni pentru a-si elabora agenda aderarii (44 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00843 sec.