Ziua Logo
  Nr. 1658 de miercuri, 8 decembrie 1999 
 Cauta:  
  Detalii »
Dezvaluiri
»  
Vicepresedintele BNS Matei Bratianu ii impinge pe ceferistii de la Grivita sa incalce legea
Instigatorul
-- Ceferistii nu renunta la pretentiile aberante de majorare a salariilor * Liderul BNS cere ceferistilor sa nu mai asigure nici treimea din totalul trenurilor, incalcand astfel Legea conflictelor de munca * Romania va fi paralizata daca principala componenta a infrastructurii transporturilor iesi total din circuitul economic * Constantinescu, Basescu si marile centrale sindicale nu reusesc sa...
   (10 afisari)
Basescu cere intreruperea grevei pana dupa "Hopul Helsinki"
Ceferistii pregatesc greva totala
La orele 18.30, dupa patru ore de discutii cu administratiile de cale ferata, discutii la care, pentru scurt timp, a participat si Basescu, sindicalistii au anuntat ca raman fermi pe pozitie. Totusi, negocierile urmau sa fie reluate in jurul orelor 21.00. Potrivit liderului Conventiei Solidaritatea, Gabriel Craciun, feroviarii din Bucuresti-triaj, Craiova, Cluj si Timisoara au cerut Comandamentului National...   (4 afisari)
Filmul celei de-a doua zile de greva
-- Avionul nu-i ca trenul Romanii au incercat sa urce in avioncu oratanii, butelii si papornite
Greva feroviarilor declansata luni dimineata, la ora 7.00, a continuat sa bulverseze tot traficul feroviar. Luni noapte, din Gara de Nord au plecat cateva autobuze Ikarus ale RATB dintre care 5 au plecat spre Braila, 8 spre Craiova, 1 spre Galati, 2 spre Tecuci si 2 spre Videle, insa, pentru marti, directorul general al Regiei, Constantin Popescu, a interzis acest lucru.
La...   (310 afisari)
Marile Centrale Sindicale incearca sa dezamorsezebomba de pe sina
BNS, CNSLR Fratia, Cartel Alfa si CSDR au avut ieri o intalnire cu Mircea Streiber, secretar de stat la Departamentul pentru Dialog Social, din cadrul Guvernului pentru a incerca dezamorsarea conflictului de munca din CFR. Vicepresedintele confederatiei sindicale "Cartel Alfa", Petru Dandea, a declarat ca solicitarile sindicatelor vizeaza indexarea veniturilor populatiei, dar si modificarea legislatiei in domeniul relatiilor de munca,...   (4 afisari)
Soferii din Bucuresti nu mai transporta romanii ramasi in gara
Liderii sindicatelor din regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) au interzis, ieri, soferilor sa mai efectueze curse pentru CFR in afara Capitalei. Mircea Ionescu, liderul Sindicatului TRANSLOC, ne-a declarat ca mijloacele de transport ale RATB au licenta pentru efectuarea transportului de calatori in tara. Cele 20 de autobuze care au facut noaptea trecuta curse din Gara de Nord la Brasov, Craiova, Tecuci, Galati si Pitesti au circulat...   (3 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Filmul celei de-a doua zile de greva (310 afisari)
 Primul lot de tancuri TR 85 M1 pleaca spre unitatile militare (163 afisari)
 Taranistul Ionel Roman il acuza pe taranistul Dugulescu ca face prozelitism printre deputati (40 afisari)
 "Comunistii sunt comici in opozitie si odiosi guvernare" (26 afisari)
 Naor Herscovici ramane in arest (10 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01370 sec.