Ziua Logo
  Nr. 1490 de vineri, 21 mai 1999 
 Cauta:  
  Detalii »
Dezvaluiri
»  
Ultimatum liberal
Liberalii si taranistii au discutat ieri in privinta continutului noului protocol al Conventiei Democrate. Discutiile purtate la nivel inalt, la Camera Deputatilor, in biroul presedintelui Ion Diaconescu, au durat mai mult decat era preconizat. Initial, participantii la intalnire ne-au precizat ca vor face doar un schimb de mape cu continutul variantelor proprii privind noua formula a Protocolului CDR. Liberalii insa au obtinut mai mult de la discutiile cu taranistii. Ei veneau...   (2 afisari)
Capitolul I .Alianta politica
Proiectul Protocolului PNL de asociere al Aliantei Politice Conventia Democrata din Romania
Art. 1 Conventia Democrata din Romania (CDR) este constituita ca alianta electorala si politica a partidelor semnatare, avand ca obiective fundamentale redresarea tarii printr-o reforma morala, economica si sociala de substanta, cu respectarea suveranitatii nationale, a ordinii de drept si a principiilor democratiei constitutionale.
Art. 2 Alianta electorala si politica cu denumirea...   (7 afisari)
Legea protectiei martorilor este mai necesara ca oricand. Identitatea informatorilor Politiei nu poate fi ascunsa Justitiei in procesele penale, astfel ca aceste persoane ajung victime ale vendetelor lumii interlope (II)
Agentul "Edward" s-a infiltrat in PKK
-- Julien Tanase, alias agentul "Edward", a fost la un pas sa fie asasinat pentru ca a fost informator al Politiei * Politisti corupti au batut un agent belgian impreuna cu traficantii de droguri
Continuam serialul peripetiilor agentului "Edward",...   (14 afisari)
Recursul in anulare declarat impotriva sentintei de condamnare a fostului director adjunct al DSS va fi judecat pe 7 iunie, la Curtea Suprema de Justitie
Maestrul Catalin Dancu il va apara pe generalul Pacepa
-- El isi propune sa demonteze mascarada judiciara din 1978 si sa demonstreze ca nu exista probe pentru tradare
La recursul in anulare ce se va judeca la data de 7 iunie 1999 la Curtea Suprema de Justitie, generalul Ion Mihai Pacepa va fi reprezentat de maestrul Catalin Dancu, membru al Baroului...   (2 afisari)
Pe 31 mai apare "Cartea neagra a Securitatii" (II), de Ion Mihai Pacepa
Mai sunt zece zile pana la aparitia volumului II din "Cartea neagra a Securitatii" de Ion Mihai Pacepa - "Viata mea alaturi de Gheorghiu-Dej". Numaratoarea inversa, pentru toti cei 25.000 de cititori ai primului volum, care asteapta continuarea cartii celei mai cautate de romani, in acest an 1999, a inceput! Luni, 31 mai, primele exemplare din volumul II vor putea fi procurate simultan in Bucuresti si in tara. Din aceeasi data,...   (5 afisari)
Conditiile meteo au permis reluarea in forta a bombardamentelor
Aliatii au intensificat atacurile nocturne asupra Iugoslaviei
-- Ambasada Suediei la Belgrad a fost avariata de o deflagratie * Suflul exploziei a distrus usile si ferestrele cladirii * Ambasadorul suedez anunta ca nu s-au inregistrat victime * Tinta vizata era un obiectiv militar situat in apropierea reprezentantei diplomatice
Ameliorarea conditiilor meteorologice a permis Aliantei Nord-Atlantice sa isi intensifice bombardamentele impotriva...   (13 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 CSAT pregateste numiri pe functii de generali in SRI, SIE, SPP, MI si MApN (59 afisari)
 ZIUA va prezinta probele pentru admiterea in facultati (28 afisari)
 Dennis - pericol public (24 afisari)
 Un sofer al Giurgiu Nav plecat cu ajutoare spre marinarii sechestrati la Prahovo era sa fie linsat de sarbi (23 afisari)
 Un avocat aradean este cercetat pentru trafic de influenta (22 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00972 sec.