Ziua Logo
  Nr. 1488 de miercuri, 19 mai 1999 
 Cauta:  
  Detalii »
Dezvaluiri
»  
Saptamanalul "Observatorul militar" publica un interviu cu locotenent-colonelul Adrian Musat, observator OSCE la granita dintre Albania si Iugoslavia
Grozavii din Kosovo
-- Sub titlul Drama refugiatilor din Kosovo, traita si vazuta de un ofiter roman, saptamanalul "Observatorul militar", editat de Ministerul Apararii Nationale, publica un excelent interviu cu locotenent-colonelul Adrian Musat, observator al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) la frontiera dintre Albania si...
   (5 afisari)
In ajunul intalnirii G8 privind Kosovo, Serbia face o noua propunere de pace
Iugoslavia vrea sa treaca la negocieri cu marile puteri
-- Josckha Fischer este invitat la Belgrad pentru a pregati o conferinta sub egida ONU
Un ministru sarb fara portofoliu, Bogoljub Karici, apropiat al presedintelui iugoslav Slobodan Milosevici, l-a invitat pe seful diplomatiei germane, Joschka Fischer, sa vina la Belgrad pentru "a pregati o conferinta de pace legata de Kosovo", afirma, ieri, cotidianul german "Sueddeutsche...   (22 afisari)
Dupa ce a fost retinut luni la Constanta, fostului presedinte al BANCOREX i s-a emis mandat de arestare pentru 30 de zile
Razvan Temesan risca 15 ani de inchisoare
-- El este acuzat de abuz in serviciu in Afacerea Agroholding
Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta a emis, ieri, un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, pe numele lui Razvan Temesan, fost presedinte al Bancorex. In decursul anilor, cotidianul ZIUA a dus o ampla campanie de presa impotriva actiunilor ilegale prin care...   (19 afisari)
"Mascariciul National" s-a facut iar de bacanie in instanta
Vadim sustine ca el insusi a supus-o la perversiuni sexuale pe ziarista Rodica Chelaru
-- In schimb, Rodica Chelaru nu acorda mare atentie afirmatiilor lui Vadim, lasand procesul sa-si desfasoare toate actele
Corneliu Vadim Tudor s-a prezentat, in cursul zilei de ieri, in instanta, la Curtea Suprema de Justitie, pentru a depune marturie in procesul de calomnie care i-a fost intentat de ziarista Rodica Chelaru. "Personal, am supus-o la perversiuni...   (15 afisari)
Temesan da vina pe Dinu Gavrilescu
In cadrul interogatoriului la care a fost supus ieri, Razvan Temesan - asistat de avocatul Eugen Vasiliu - a adus argumente in favoarea sa, incercand sa demonstreze ca toata afacerea cu Agroholding, care i se imputa actualmente ca infractiune, a fost, de fapt, un acreditiv care, in primul rand, nu tinea de responsabilitatile lui, si-n al doilea rand, ca acest demers a fost sustinut chiar de catre fostul ministru al Agriculturii, Dinu Gavrilescu. Din declaratiile...   (15 afisari)
Cele 13 dosare penale ale lui Temesan
Razvan Temesan a mai fost ridicat de Politie, prima data la 13 martie 1997 dar, dupa mai multe ore de audieri, anchetatorii au stabilit ca fostul presedinte al Bancorex poate fi anchetat in stare de libertate. Temesan a fost acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice, deoarece, in perioada 1993-1994, ar fi aprobat si platit catre societatea "Astral Corporation" din Bucuresti suma de 1,8 milioane de dolari la un curs de schimb valutar inferior celui...   (5 afisari)
Se intampla si la case mai mari Doi ofiteri de pe lista au activat in Romania
Guvernul britanic se chinuie sa puna mana pe fostul agent MI6 care a deconspirat peste 100 de spioni
-- Rebelul s-a refugiat in reteaua electronica mondiala
Guvernul britanic se lupta din greu pentru a bloca site-urile de Internet pe care se afla, in clar, numele a peste 100 de spioni ai serviciului de informatii MI6, cunoscut si sub numele de Secret Intelligence Service (SIS).
Din aceasta lista se detaseaza si doi presupusi...   (4 afisari)
Un miner disponibilizat de la Petrila si-a omorat fosta sotie si i-a violat de doua ori fiica
-- Alexandru Zamecz si-a aplicat apoi mai multe lovituri de cutit in zona inimii
Fostul angajat al Exploatarii Miniere Petrila Alexandru Zamecz, 34 de ani, si-a omorat, luni la pranz, fosta sotie, dupa ce cu cateva ore inainte o violase de doua ori pe fiica acesteia. El a incercat apoi sa se sinucida, infigandu-si de mai multe ori un cutit in zona pieptului. Zemecz a savarsit toate aceste fapte intr-un apartament...   (11 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 O comisie a SPP va verifica activitatea capitanului Vasile Nalbaru (69 afisari)
 Taranistul Mihai Grigoriu duce mai departe testamentul politic al lui George Serban (57 afisari)
 Bombardamentele NATO au produs primele ploi acide in Romania (47 afisari)
 Priseceanu va fi tata pentru a doua oara (45 afisari)
 Federatia Sportului Scolar si Universitar nu are, inca, obiectul muncii (41 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01230 sec.