Ziua Logo
  Nr. 1484 de vineri, 14 mai 1999 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
»  
PNL este decis ca mearga in alegerile locale pe liste separate
Liberalii si taranistii se ciondanesc pentru suprematia in Conventie
-- Stoica a cerut rotatia la presedintia CDR, candidat liberal pentru Primaria Bucuresti, paritate pe liste * Fruntasul PNTCD Lupu califica cererile liberalilor din acest moment ca "acte necuviincioase"
Liberalii sunt decisi sa respecte mandatul pe care l-au primit la Consiliul National, adica un nou protocol al CDR in care sa se permita participarea pe liste separate...   (1 afisare)
Alt politist beat turta isi face de cap pe strazi
Seful Serviciului Cercetari Penale din IJP Buzau a intrat in plin intr-un cetatean
Lt.-col. Cornel Horja, seful Serviciului de Cercetari Penale din cadrul IJP Buzau, l-a accidentat grav pe Petru Nicolae, 49 de ani, miercuri seara, in jurul orelor 21.45, in zona Clubului Tess din centrul municipiul Buzau. Politistul aflat la volanul unei Dacii 1310, cu numarul de inmatriculare BZ 55 MCH, l-a lovit in plin pe cetateanul care impingea un Oltcit ramas...   (13 afisari)
Congresul UDMR va fi transmis in direct pe Internet
Diaspora maghiara de pe intreg mapamondul va putea urmari in direct, accesand pe Internet site-ul www.rmdsz.ro, lucrarile celui de al VI-lea Congres al UDMR, care vor avea loc la sfarsitul acestei saptamani la Miercurea Ciuc. Discursurile liderului Uniunii, Marko Bela, a contracandidatului sau la sefia UDMR, Kincses Elod, precum si numeroasele rapoarte care vor fi prezentate vor putea fi urmarite pe Internet aproape simultan. La sfarsitul fiecarei...   (1 afisare)
Un fost secretar de stat in Ministerul Agriculturii a fost arestat
-- Stan Dragomir este cercetat in dosarul Bancorex II alaturi de Razvan Temesan
Stan Dragomir, fostul secretar de stat in Ministerul Agriculturii, a fost arestat preventiv ieri, pentru 30 de zile, in dosarul Bancorex II, in care este cercetat si Razvan Temesan, fostul presedinte al Bancorex, sub acuzatiile de contrabanda si inselaciune in conventie. In acelasi dosar a mai fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, si Mihail Cojocaru,...   (4 afisari)
Guvernul a aprobat structura MApN
Executivul a aprobat, ieri, printr-o hotarare, o noua structura organizatorica a Ministerului Apararii Nationale, prin care ministrul are in subordinea sa directa pe sefii statelor majore ale tuturor categoriilor de forte armate, precum si recent infiintata Directie generala de Informatii a Apararii, a caror atributii nu au fost specificate. Conform Hotararii de Guvern, Ministerul Apararii va avea patru secretari de stat, unul dintre acestia avand in subordine o...   (5 afisari)
Fundatia Naumann si-a deschis reprezentanta la Bucuresti
Fundatia Friedrich-Naumann si-a deschis ieri un birou in Bucuresti. Evenimentul a fost marcat de organizarea unui seminar intitulat "Viziunea liberala asupra politicii economice si financiare in tarile aflate in tranzitie". Directorul departamentului economic al Ambasadei Republicii Federale Germane a atras atentia celor prezenti ca "in Romania, investitiile straine sunt cu mult sub posibilitati si sub cifra vehiculata la nivelul celorlalte...   (9 afisari)
MI a confirmat primirea unor amenintari cu moartea la adresa Papei inaintea vizitei
Jandarmii si politistii n-au primit nici o prima, doar felicitari si multumiri
Colonelul Gheorghe Apostol, seful Directiei Organizare, Mobilizare si Operatii din Ministerul de Interne a confirmat, ieri, faptul ca inaintea vizitei Papei Ioan Paul al II-lea au fost inregistrate, pe linie de culegere de informatii, mai multe amenintari cu moartea la adresa Suveranului Pontif. Apostol a afirmat ca toate aceste amenintari...   (1 afisare)
Victor Stanculescu nu scapa de instanta militara
Cazul Motorola se judeca din nou
-- Noua persoane din MApN il acuza pe fostul ministru ca a prejudiciat statul cu cinci milioane de dolari
Curtea Suprema de Justitie va relua, astazi, judecarea dosarului Motorola, dupa mai multe luni de dezbateri privind modul in care s-au declansat cercetarile in cazul lui Victor Athanasie Stanculescu, fost ministru al Apararii, acuzat alaturi de alte noua pesoane de prejudicierea MApN cu peste cinci milioane de...   (8 afisari)
Presedintele pleaca in Ucraina
Seful statului va participa la Reuniunea presedintilor din Europa Centrala
Presedintele Emil Constantinescu pleaca astazi in Ucraina pentru a participa la cea de-a VI-a Reuniune a Presedintilor de State din Europa Centrala, care are loc la Lvov, in perioada 14-15 mai 1999. Seful statului va avea o serie de intalniri bilaterale cu presedintele Ucrainei, Leonid Kucima, cu presedintele Republicii Ungare, Arpad Göncz, cu presedintele Republicii Federale Germania,...   (1 afisare)
Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor are Regulament de functionare
Executivul a aprobat ieri Regulamentul de organizare si functionare a Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor. Oficiul are personalitate juridica si este subordonat Guvernului. Presedintele acestui organism are rang de secretar de stat. Membrii Oficiului sunt demnitari si sunt numiti pe o perioada de cinci ani prin hotarare a Guvernului. Oficiul primeste date si informatii referitoare...   (1 afisare)
Vizita Suveranului Pontif a fost imortalizata pe o medalie
Arhiepiscopul Mitropoliei Bucuresti, Ioan Robu, si preotul Solomon Ioan, de la Parohia Romano-Catolica Ploiesti, au avut ideea emiterii unei medalii cu Papa Ioan Paul al II-lea, pentru a marca vizita istorica a Suveranului Pontif in Romania. Proiectul artistic si macheta au fost realizat de col. prof. Valeriu Bria, de la Uniunea Ofiterilor Regalisti. Medalia - care i-a fost inmanata Inaltului Parinte in timpul Serviciului Divin desfasurat...   (7 afisari)
Executivul a hotarat valoarea marfurilor la controlul vamal
Guvernul a adoptat ieri, o Hotarare in care sunt prevazute dispozitiile aplicate la determinarea valorii marfurilor la controlul vamal. Importatorul are dreptul sa ridice din vama marfurile a caror valoare nu a fost determinata la vamuire sau in situatia in care documentele prezentate nu sunt complete. De asemenea, importatorul este obligat sa constituie o garantie pentru plata drepturilor vamale atunci cand se amana determinarea definitiva...   (1 afisare)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pilotul mort acuza regimul Iliescu (129 afisari)
 Inspectoratul Scolar Botosani cauta directori (37 afisari)
 In Botosani se produce paine cu eticheta pentru reclamatii (37 afisari)
 Pilotul Dorin Craiu va fi inmormantat sambata, la Cimitirul Eroilor din Timisoara (35 afisari)
 Motorul MIG-ului a fost gasit la 500 de metri de locul impactului (30 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01953 sec.