Ziua Logo
  Nr. 1479 de duminica, 9 mai 1999 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Starpitul buruienilor devine o obligatie cetateneasca
Guvernul privatizeaza circumscriptiile sanitar-veterinare
Sediile circumscriptiilor sanitar-veterinare vor putea fi vandute, concesionate sau inchiriate medicilor din domeniu, care devin liber-profesionisti. Printr-o ordonanta de urgenta, Guvernul a acordat autoritatilor administrative locale dreptul de a lua decizii in aceasta privinta. Totodata, Executivul a aprobat concesionarea unor activitati sanitar-veterinare publice de interes national,...   (4 afisari)
Noul secretar de stat in Ministerul Educatiei, Mircea Fronescu, e preocupat de capacitate si bacalaureat
Cu ocazia instalarii sale in functia de secretar de stat in Ministerul Educatiei, Mircea Fronescu a declarat ieri ca una din prioritatile sale o reprezinta, in acest moment, pregatirea examenelor de capacitate si de bacalaureat. Fronescu a tinut sa precizeze ca "este tarziu acum sa mai schimbam ceva in metodologia de organizare si desfasurare a examenului, desi, in opinia mea, ar fi fost bine...   (8 afisari)
DISTRIGAZ va opri in acest week-end furnizarea gazelor pe cinci strazi din Capitala
DISTRIGAZ va intrerupe astazi, 8 mai, furnizarea gazelor naturale pe cinci strazi din Capitala, pentru lucrari de reparatii in reteaua de distributie. Astfel, locuitorii de pe strada Voiosiei, nu vor avea gaze intre orele 10.00-14.00; Strada Barajul Iezer, gazele vor fi oprite intre orele 8.00-12.00; pe str. Jean Steriadi, intre orele 10.00-13.00, pe str. Balomir, intre orele 10.00-14.00 si pe strada Episcop Radu,...   (2 afisari)
Gardienii publici din Bucuresti castiga un milion
Consilierii municipali au aprobat, joi, printr-o hotarare, grila de salarizare a personalului Gardienilor Publici din Bucuresti si a drepturilor salariale ale conducatorului institutiei, in conformitate cu Ordonanta Guvernului nr. 14/1998. Astfel, salariile gardienilor bucuresteni au crescut, de la 750.000-800.000 de lei la 1.000.000-1.200.000 de lei, in functie de vechime. Corpul Gardienilor Publici din Bucuresti are 1.500 de angajati, iar Detasamentul...   (5 afisari)
Festivalul International de Videofilm Documentar "Ethnos" a ajuns la a V-a editie
Centrul National al Creatiei Populare organizeaza, cu sprijinul Ministerului Culturii, in colaborare cu Fundatia Culturala "Ethnos", Centrul International de Cultura si Arte "George Apostu" si Inspectoratul Judetean pentru Cultura Bacau, cea de-a V-a editie a Festivalului international de Videofilm Documentar "Ethnos". In acest an participa producatori si realizatori de videofilme etnologice si antropologice din Bulgaria,...   (8 afisari)
Centrele de plasament din Botosani isi reduc personalul
Conducerea Directiei Judetene pentru Protectia Drepturilor Copilului (DJPDC) Botosani, care are in subordine 11 centre de plasament familial, a anuntat ca este nevoita sa concedieze cel putin 150 de salariati, din cauza bugetului redus alocat de CJ Botosani. "Dintr-un necesar de 40 miliarde de lei, CJ ne-a repartizat pe acest an doar 21,5 miliarde, dar nici pe acestia nu ii vom primi deoarece veniturile proprii ale CJ se realizeaza defectuos",...   (6 afisari)
ZIUA va prezinta probele pentru admiterea in facultati
-- Astazi: Inginerie
Universitatea "Politehnica" din Timisoara: Facultatea de Management in Productie si Transporturi: specializarile Ingineria sistemelor de circulatie rutiera, Mecanica agricola (masini si instalatii agricole), Constructii de masini agricole, Masini si instalatii pentru prelucrarea produselor agricole: Algebra si Elemente de analiza matematica - scris; Geometrie analitica si Trigonometrie sau Fizica (mecanica, fizica moleculara...   (12 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Realizatoarea Sanda Visan este noul director al Canalului 2 TVR (177 afisari)
 Papa l-a tinut de mana pe Emil Constantinescu (34 afisari)
 Un SPP-ist deghizat in preot ortodox dadea ultimele indicatii subalternilor (25 afisari)
 Au intrat cu papamobilul in istorie! (21 afisari)
 Gabi Popescu vrea sa plece de la Valencia (18 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01068 sec.