Ziua Logo
  Nr. 1476 de miercuri, 5 mai 1999 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
»  
Personaje ale Tranzitiei in cautarea Reformei.
-- Azi: Victor Ciorbea
Exista in satele transilvanene - sau mai bine zis, exista - un soi de flacau, de "fisior" etern, in genere singur la parinti, de o harnicie impresionanta, stalp al familiei si, pe alocuri, al satului. Fie din pricina unui mic defect (ori e prea inalt, ori e prea scund, ori e prea tacut etc.), fie dintr-un prea-plin de calitati (aceleasi, in fond, ca micile defecte, dar asezate invers), el se insoara foarte rar: de...   (1 afisare)
Autorul deconspirarii generalului SRI Dumitru Badescu este vanat de indivizi din lumea interlopa
IPJ Maramures i-a ridicat permisul de arma lui Bereczki
-- Surpriza s-a petrecut imediat dupa ce Bereczki s-a prezentat la Inspectorat pentru a cere protectie fizica
De cand conducerea SRI l-a sanctionat drastic pe seful Diviziunii de Contrainformatii Economice, generalul Dumitru Badescu asupra civilului Andrei Bereczki s-au intetit actiunile de intimidare si amenintare. O serie de personaje din lumea...   (25 afisari)
Cine are interesul sa musamalizeze un grav atentat la siguranta nationala?
MI si Parchetul bat pasul pe loc in cazul spionului Ion Corcotoi
In luna martie, ziarul ZIUA a dezvaluit ca Ion Corcotoi, directorul Agentiei Nationale de Informatica si Comunicatii, folosind reteaua de fibre optice a fimei KAPPA, copia sistematic corespondenta electronica din computerele premierului Radu Vasile si a altor demnitari ai Guvernului Romaniei, cu ajutorul unei parole de acces detinuta ilegal. Activitatea de...   (26 afisari)
Funar isi masoara Columna cu scara pompierilor
Ieri, in Piata Unirii din Cluj, a fost adusa o masina de pompieri, cu scara ridicata la inaltimea de 40 de metri, de care era legata o panglica alba. Aceasta a fost inaltata pentru a putea fi studiate unghiurile de amplasare a viitoarei copii a Columnei lui Traian. La fata locului era prezent arhitectul Salvan, cel care a castigat proiectul de realizare a Columnei. Intrebat daca stie ca nu exista un aviz de ridicare a monumentului din partea Comisiei...   (4 afisari)
Curtea de Conturi va putea controla doar banii statului
Curtea de Conturi nu va mai putea controla societatile comerciale, asociatiile si fundatiile la care statul nu are nici o contributie si nici sindicatele, partidele politice si cultele religioase, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Lucian Mihai, presedintele Curtii Constitutionale, a anuntat ca, de acum inainte, Ministerul Finantelor va fi institutia ce va efectua controalele fiscale. Curtea Constitutionala a declarat drept neconstitutionale...   (1 afisare)
Spargatorul sediului "Omega Press Investment" a fost prins
Politistii Birourilor Criminale din cadrul Sectiilor 7 si 8 Politie l-au identificat si retinut pe autorul spargerii de acum doua saptamani, a sediului "Omega Press Investment S.A.", trust de presa din care face parte si ziarul ZIUA, Arthur Gabriel Gheorghiu. Tanarul infractor, in varsta de 25 de ani se face vinovat si de spargerea resedintei Consulului onorific al Republicii Irlanda la Bucuresti, in noaptea de 21/22.04.1999, de unde a sustras...   (10 afisari)
41 de refugiati albanezi au sosit ieri in Romania
Un grup de 41 de refugiati albanezi, originari din Kosovo, au sosit, ieri, din tabara la Stancovic, din FYROM, in Romania. Desi initial se anuntase ca grupul va cuprinde 60 de persoane, conform reprezentantului Organizatiei Internationale pentru Migrari, Mihai Radu Clondir, "o parte din refugiati au refuzat sa mai plece, dupa ce au aflat ca familiile lor vor ramane, in continuare, in taberele din Macedonia". Grupul de refugiati urma sa fie transportat,...   (3 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cornel Dinu neaga vreun aranjament (150 afisari)
 Papa va parcurge trasee "uscate" (48 afisari)
 Taximetristii de la Hilton le-au dat ofiterilor BAOLP care il pazeau pe Blair chei de 12 si 9 sa-si repare masina (43 afisari)
 MI si Parchetul bat pasul pe loc in cazul spionului Ion Corcotoi (26 afisari)
 IPJ Maramures i-a ridicat permisul de arma lui Bereczki (25 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03462 sec.