Ziua Logo
  Nr. 1436 de vineri, 12 martie 1999 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
»  
Trotki si femeia romana
"Cu cat partidele carmuitoare sunt mai lipsite de principii, cu cat diferentele reale dintre programele lor practice sunt mai insesizabile, cu atat mai crunta este lupta lor reciproca, caci aceasta este o lupta desarta pentru avantaje, pentru a fi primii la troaca". Aceste cuvinte, vadind o perfecta cunoastere a situatiei, nu se refera la lumea politica a Rusiei, Frantei sau Germaniei, ci - simplu si clar - la cea a Romaniei. Ele au fost scrise in august 1913...   (8 afisari)
Radu Vasile le-a cerut ministrilor sa analizeze necesitatea asumarii raspunderii pentru Legea privatizarii
-- Purtatorul de cuvant al Guvernului crede ca este nevoie de votul unitar al membrilor Coalitiei
Radu Vasile a cerut ieri, la finalul sedintei de Guvern, o analiza, inclusiv in cadrul Cabinetului, asupra necesitatii asumarii de catre Executiv a raspunderii, cel putin pentru Legea privatizarii. Purtatorul de cuvant al Guvernului, Adriana Saftoiu, a declarat ca premierul i-a informat pe membrii...   (1 afisare)
Consiliul Economic si Social respinge proiectul de despagubire a victimelor mineriadelor
-- Consiliul spune ca nu sunt bani
Din analiza propunerii legislative privind acordarea unor drepturi victimelor mineriadelor din 1990, 1991 si 1999, Consiliul Economic si Social (CES) a avizat negativ cerintele de despagubire pentru cei care au suferit daune ca urmare a mineriadelor. Potrivit legii penale se asigura doar cadrul necesar pentru stabilirea si tragerea la raspundere a celor gasiti vinovati de declansarea...   (1 afisare)
Mircea Criste si Dan Voinea se duc in Elvetia pentru a aduna probe in dosarul "Carlos"
Sacalul a fost angajat de Ceausescu pentru a-l elimina pe Pacepa
Procurorul General Mircea Criste si generalul magistrat Dan Voinea, care coordoneaza ancheta in dosarul "Carlos", se vor deplasa, pe 15 martie, in Elvetia, unde vor administra noi probe in dosarul celebrului terorist international. Fostul dictator Nicolae Ceausescu i-ar fi comandat lui Carlos o serie de sapte atentate, pentru care a varsat in conturile...   (3 afisari)
Constantinescu s-a intalnit ieri langa Peles cu Demirel si Stoianov
-- Presedintele a semnat Acordul de cooperare turistica cu Bulgaria si Turcia
Presedintele Emil Constantinescu s-a intalnit, ieri, la Sinaia, cu Peter Stoianov si cu Suleyman Demirel pentru demararea primei runde de convorbiri in cadrul trilateralei Romania-Bulgaria-Turcia. Convorbirile intre cei trei sefi de state s-au desfasurat la Palatul Foisor de langa Castelul Peles. La capatul a doua ore de discutii, presedintii celor trei...   (2 afisari)
Victor Babiuc spune ca suntem pregatiti sa intram oricand in NATO
-- Ministrul afirma ca Romania va fi dezamagita daca nu va fi primita in Alianta
"Romania va fi foarte dezamagita, in cazul in care, la summit-ul de la Washington, nu va fi invitata sa adere la NATO", a declarat Victor Babiuc in timpul vizitei din Olanda, transmite Mediafax. Babiuc a declarat ca tara noastra are mesaje de sustinere in vederea aderarii la NATO de la majoritatea membrilor, singurele tari, care, aparent, s-ar opune, sunt...   (2 afisari)
PNL nu vrea o ordonanta privind prelungirea contractelor de inchiriere
-- Liberalii cer urgentarea adoptarii proiectului depus in Parlament
Liberalii nu sunt de acord sa se prelungeasca printr-o Ordonanta de Urgenta, cu cinci ani de zile, contractele de inchiriere pentru chiriasi. Biroul Permanent al PNL a comentat miercuri seara discutiile liderilor coalitiei de la Guvern cu privire la legile proprietatii, unde s-a pus problema prelungirii contractelor de inchiriere pentru chiriasi pentru o perioada...   (8 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Colonelul Cristian Bernevig a primit trei ani cu suspendare pentru cinci oameni ucisi (157 afisari)
 Mafiotii din "Tigareta 3"! (33 afisari)
 Deputatul taranist Drumen a trecut la PNR (21 afisari)
 Adjunctul Politiei Municipale din Ramnicu Sarat a pus mana pe majoritatea spatiilor comerciale din oras (20 afisari)
 PDSR sustine in functii de conducere persoane condamnate penal pentru falsificarea alegerilor locale (18 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03745 sec.