Ziua Logo
  Nr. 1317 de marti, 20 octombrie 1998 
 Cauta:  
  Detalii »
Dezvaluiri
»  
O noua victorie a presei romanesti
In sfarsit, Sorin Dimitriu si-a dat demisia
La plecare, el da vina pe Guvern pentru propriile esecuri * Special pentru Sorin Dimitriu, Eclipsa din 1999 va avea loc in anul 2000 * ZIUA ii ofera ex-ministrului Privatizarii un post de consilier pentru suplimentul financiar
Cu o intarziere de aproape o ora, Sorin Dimitriu, ministrul Privatizarii si presedintele CA al FPS, a inceput ieri conferinta de presa prin care si-a anuntat demisia din cele doua functii. Intr-o...   (13 afisari)
Radu Sarbu este noul presedinte al CA al FPS
Primul ministru Radu Vasile a luat act de demisia inaintata ieri de catre Sorin Dimitriu si a dispus declansarea procedurilor constitutionale pentru numirea unui nou ministru al Privatizarii. In conformitate cu articolul 6 al Ordonantei de Urgenta 88/97, privind privatizarea societatilor comerciale si cu articolul 18 din Legea 37/90 privind organizarea si functionarea Guvernului, Radu Vasile l-a desemnat pe Radu Sarbu in functia de presedinte al Consiliului...   (3 afisari)
Constantinescu a semnat revocarea lui Dimitriu
Presedintele Emil Constantinescu a semnat Decretul prezidential privind revocarea lui Sorin Dimitriu din functia de ministru al Privatizarii, in temeiul art. 85, al.2, art.94, lit c, art. 105, 106 al 2 si 3 din Constitutia Romaniei. Presedintele l-a desemnat pe premierul Radu Vasile in functia de ministru interimar pana la numirea unui titular, in conditiile legii. Presedintele a avut o convorbire cu Dimitriu, in care "i-a multumit acestuia pentru faptul...   (5 afisari)
Petre Roman, presedintele PD
S-a dat semnalul descentralizarii privatizarii
Presedintele Senatului si liderul PD, Petre Roman, a declarat, ieri, ca demisia lui Sorin Dimitriu ar putea fi un "semnal" pentru ca procesul de privatizare sa fie descentralizat si sa se realizeze prin mai multe "centre de privatizare". Roman nu a oferit amanunte in legatura cu aceasta descentralizare. El a apreciat ca procesul de privatizare trebuie sa fie transparent si scos in afara oricarei "umbrele politice". (A....   (5 afisari)
Ion Diaconescu, presedintele PNTCD
Mass-media vrea un tap ispasitor
Sper ca nu va face nominalizari si atacuri la alte persoane. A fost un mod de a-si exprima insatisfactia si asta se intampla cu fiecare persoana atunci cand paraseste o pozitie sau o functie. Nu este numai el vinovat ca nu merge privatizarea si toata aceasta reforma depinde de colaborarea tuturor ministerelor si a Parlamentului. E o tendinta a mass-mediei de a fabrica un tap ispasitor si de a simplifica lucrurile.   (1 afisare)
Andrei Chiliman, vicepresedinte PNL
Un act unilateral
Nu comentez. Demisia este un act unilateral. Daca ar fi fost demis, ar fi fost altceva. (L.G.)   (21 afisari)
Adrian Nastase, prim-vicepresedinte PDSR
Se accentueaza tensiunile dintre Palatele Cotroceni si Victoria
Demisia lui Sorin Dimitriu arata ca se accentueaza tensiunile intre Cotroceni si Palatul Victoria. Ea reprezinta constatarea unor neimpliniri in politica de privatizare. Ramane de vazut care va fi reactia viitoare a Guvernului. Demisia lui Dimitriu, din cele doua functii, arata ca este nevoie atat de o restructurare a FPS, cat si de o relansare a politicii de privatizare. (L.G.)   (4 afisari)
Radu Vasile va asigura interimatul la Ministerul Privatizarii
Taranistii il sprijina pe Dimitriu
Presedintele PNTCD, Ion Diaconescu, a afirmat ieri dimineata, in conferinta de presa, ca in discutiile pe care le-a avut cu ministrul Privatizarii, Sorin Dimitriu, acesta si-a manifestat disponibilitatea de a demisiona. "L-am inteles perfect", a spus Diaconescu, care a adaugat ca "daca Dimitriu persista in ideea de a renunta la fotoliul sau de ministru, PNTCD va fi de acord". Fruntasul taranist a sustinut...   (4 afisari)
Fostul premier al Romaniei, actual functionar al Bancii Mondiale, a gasit iesirea din criza
Theodor Stolojan recomanda vanzarea tuturor bunurilor statului
Aceasta masura trebuie insotita de un control bugetar strict * "Trebuie obligate bancile comerciale sa musteasca in lei, ca sa se duca dupa proiecte", a mentionat Stolojan * In opinia lui, aceste masuri sunt mult mai dure decat ceea ce cere FMI
Primele masuri care se impun pentru iesirea Romaniei din criza ar trebui sa vizeze vanzarea tuturor...   (9 afisari)
Patronul SABINA Product SRL este pe cale sa fie arestat din nou
Sergiu Bahaian a escrocat un neamt cu 130.000 marci si 4000 dolari
Directia Cercetari Penale din IGP a constatat ca Bahaian a savarsit infractiunea de inselaciune in conventii * El i-a furat cetateanului german si trei automobile * De furia celor escrocati, Bahaian sta pitit la diverse adrese
Desi nu a trecut multa vreme de cand a iesit din puscarie, Sergiu Bahaian, patronul vestitei escrocherii de masa - SABINA Product SRL, a revenit...   (708 afisari)
ZIUA dezvaluie rolul jucat de unul dintre capii armatei romane in reprimarea Revolutiei din Decembrie '89
Actualul sef al contraspionajului militar a coordonat masacrarea a zeci de oameni la Timisoara
 
Generalul Eugen Badalan, pe atunci maior, sef de Stat Major la Divizia de la Oradea, avea in subordine, in timpul represiunii, 22 ofiteri, cinci maistri militari, sapte subofiteri, doi oameni din personalul militar civil, 285 gradati si soldati, sprijiniti de opt TAB-uri, noua DAC-uri, o autostatie,...   (749 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Actualul sef al contraspionajului militar a coordonat masacrarea a zeci de oameni la Timisoara (749 afisari)
 Sergiu Bahaian a escrocat un neamt cu 130.000 marci si 4000 dolari (708 afisari)
 Cine isi asuma paternitatea esecului: Sorin Dimitriu sau Emil Constantinescu? (324 afisari)
 Logodnica ziaristului Stefan Itoafa dezminte ca acesta ar fi fost homosexual (235 afisari)
 Cunoscatorii sunt asteptati la Festivalul Tuicii de la Valenii de Munte (217 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1998 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01768 sec.