Ziua Logo
  Nr. 1226 de luni, 6 iulie 1998 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Alianta Civica cere reorganizarea Conventiei
Alianta Civica solicita partidelor din Conventia Democrata sa se preocupe de "interesele tarii, si nu de cele de partid, cu atat mai putin de interesele conducerilor acestor partide, sau ale unor persoane din aceste conducere", se afirma intr-un comunicat remis redactiei. Reprezentantii acestei formatiuni considera ca partidele din CDR "trebuie sa se restructureze si sa-si gaseasca strategiile comune", in absenta carora apartenenta la aceasta alianta...   (2 afisari)
ONG-urile vor sa aiba un cod deontologic
Peste 120 de organizatii neguvernamentale s-au intrunit, la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul primului Forum al Organizatiilor Neguvernamentale din Bucuresti. Manifestarea a fost organizata de Centrul de Asistenta pentru ONG-CENTRAS si Asociatia Pro Democratia. In rezolutia finala adoptata ieri se propune, printre altele, elaborarea unui cod deontologic al ONG-urilor, definirea de catre Centrul de Proiecte Culturale al Capitalei de pe langa Primarie...   (1 afisare)
Unificarea liberala e un fapt implinit. PNL devine un adversar de temut pentru toate fortele politice
Quintus a invins !
Ultimul trofeu este PL lui Dinu Patriciu, Horia Rusu si Dinu Zamfirescu. Urmeaza ultimul act: Radu Campeanu
Liberalii au decis restructurarea de urgenta a CDR * Catarama a criticat conducerea partidului ca a dus de rapa sectorul intreprinderilor mici si mijlocii * Partidul lui quintus este decis sa modifice Constitutia * Vine la rand Legea electorala si Legea partidelor politice
Membrii...   (14 afisari)
Forumul Regiunilor Europei s-a inchis sambata
Regionalismul nu reprezinta un obstacol in calea dezvoltarii economice, ci, dimpotriva, unul din mijloacele de stimulare a economiei si a schimburilor care se bazeaza pe disponibilitatile tuturor componentelor regionale, se specifica in declaratia finala a celui de-al V-lea Forum al Regiunilor Europei, care s-a incheiat sambata. Pe ordinea de zi a dezbaterilor a mai figurat problema integrarii regiunilor frontaliere in retelele de transport nationale...   (2 afisari)
UDMR le-a venit randul la declaratii
Demnitarii UDMR sunt obligati sa depuna in termen de zece zile declaratii privind colaborarea cu Securitatea si cu PCR, informeaza Radio 21. Dupa analiza declaratiilor, conducerea Uniunii va lua o decizie privind modul in care vor fi sanctionati cei care au avut legaturi cu organele politiei politice.
(A.D.)   (1 afisare)
Pustii ataca primul examen
Maine incepe admiterea la liceu
Pentru absolventii clasei a VIII-a, saptamana aceasta este saptamana cea mai lunga. Maine, potrivit graficului de desfasurare a examenului de admitere in invatamantul liceal si profesional, se va sustine proba de limba si literatura romana. Miercuri, pe 8 iulie, se vor prezenta in salile de examen doar candidatii de la clasele sau scolile cu predare in limbile minoritatilor, fiind proba de limba si literatura materna. Admiterea se incheie...   (1 afisare)
Dezastru national la bacalaureat
70.000 de absolventi n-au fot in stare sa ia Bac'-ul
Practic, unul din trei pusti au picat examenul * Sunt licee cu procent de promovabilitatre zero * Parintii pregatesc un miting in cinstea incapacitatii odraslelor * Vorba lui Marga: "Aceasta e adevarata fata a invatamantului romanesc" *
Potrivit datelor furnizate de Ministerul Educatiei Nationale, circa 65% dintre candidati au promovat in acest an examenul de bacalaureat, inregistrandu-se astfel cel mai scazut...   (36 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Contraamiralul Traian Atanasiu luat la control (100 afisari)
 Mita la Guvern (51 afisari)
 Politia Slatina a prins-o pe sefa unei retele de prostituate (47 afisari)
 Costi Raducanoiu a batut un taximetrist in plin centrul Craiovei (43 afisari)
 70.000 de absolventi n-au fot in stare sa ia Bac'-ul (36 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1998 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01439 sec.