Ziua Logo
  Nr. 1226 de luni, 6 iulie 1998 
 Cauta:  
  Detalii »
Dezvaluiri
»  
Investitorii straini pot cadea prada unor functionari corupti
Mita la Guvern
Inspectorul Petre Isac a fost prins in delict
Expertul guvernamental a pretins 10.000 de dolari de la investitorul american de origine romana Vasile Bouleanu * Contra acestei sume, Petre Isac urma sa facliteze construirea de catre firma CWS International a doua fabrici de epurare a apei, la Bacau si la Zimnicea * Inspectorul a pretins dolarii in numele Guvernului si a eliberat o chitanta falsa * Astfel de documente contrafacute...   (51 afisari)
Unul dintre capii armatei romane si-a prins gatul intr-o afacere frauduloasa
Contraamiralul Traian Atanasiu luat la control
Comisarii Garzii Financiare au descoperit un butoi cu pulbere: licitarea pe sub mana a navei Marasesti
Contraamiralul Traian Atanasiu si-a imbunatatit simtitor situatia financiara de cand a fost numit in functia de comandant al Marinei Militare. El si-a construit un iaht care este ambarcat de mai multa vreme in dana militara a Portului Constanta. A amenajat si terenul primit...   (100 afisari)
Un soldat bacauan s-a impuscat in timp ce facea de garda
Petronel Spiridon, de 20 de ani, soldat in termen la UM 01538 Itesti-Bacau, s-a impuscat la sfarsitul saptamanii trecute, in timpul serviciului de garda. El si-a tras un glonte in piept cu pistolul automat pe care il avea asupra sa, chiar inainte de a-si termina garda. Soldatul a fost imediat transportat la Spitalul Judetean Bacau, unde a fost operat. Soldatul este in stare critica, plamanul stang fiindu-i grav afectat. Spiridon si-a motivat...   (4 afisari)
Odrasla fostului prefect PDSR de Dolj isi da iarasi in petec
Costi Raducanoiu a batut un taximetrist in plin centrul Craiovei
Soferul Eugen Ilinca a declarat ca il va da in judecata pe huligan
Scapat de inchisoare, gratie Justitiei, Costi Raducanoiu, fiul fostului prefect de Dolj, a fost, sambata seara, protagonistul unui nou scandal. El l-a batut, chiar in centrul orasului, pe taximetristul Eugen Ilinca. Raducanoiu, insotit de trei prieteni, i-a cerut taximetristului sa il duca undeva de unde...   (43 afisari)
Politia Slatina a prins-o pe sefa unei retele de prostituate
La sfarsitul saptamanii trecute, Politia Municipiului Slatina a reusit sa identifice o retea de prostituate, care lucra de ani de zile atat in Slatina, cat si in strainatate. Singura persoana care a putut sa fie arestata este Florina Gusatu, in varsta de 22 de ani, considerata a fi proxeneta care asigura de lucru fetelor. La interogatoriu, ea nu a vrut sa recunoasca ca ar fi plasat colege de-ale ei soferilor turci din parcari, in schimb...   (47 afisari)
Omul de afaceri Mihai Albu a inselat Bancorex, Banca Dacia Felix, Banca Agricola, Banca Comerciala Romana, Banca Ion Tiriac si Credit Bank
Un sibian a devalizat sase banci cu 18 milioane de marci germane si peste 20 de miliarde de lei
ZIUA le sugereaza celor care doresc sa afle cum s-au topit acesti bani sa se aplece asupra campaniei electorale a PDSR din 1996 si a planului "Cristal"
Mihai Albu este un cunoscut om de afaceri sibian. Un om care a pus in dificultate experti contabili, juristi, procurori....   (34 afisari)
Congresul mondial al P.R.I. (Prevenirea evenimentelor rutiere) de la Lisabona evidentiaza rolul institutelor specializate in securitate si al societatii civile
Raportat la trafic, in Romania mor anual in accidente rutiere de opt ori mai multi oameni decat in tarile C.E.
Valentin Mirescu, vicepresedintele UNTRR, a intocmit o harta a factorilor de risc din tara noastra
La cel de-al 8-lea Congres al P.R.I. - Prevenirea evenimentelor rutiere- desfasurat la Lisabona, cu participarea a 350 de persoane...   (4 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Contraamiralul Traian Atanasiu luat la control (100 afisari)
 Mita la Guvern (51 afisari)
 Politia Slatina a prins-o pe sefa unei retele de prostituate (47 afisari)
 Costi Raducanoiu a batut un taximetrist in plin centrul Craiovei (43 afisari)
 70.000 de absolventi n-au fot in stare sa ia Bac'-ul (36 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1998 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01550 sec.