Ziua Logo
  Nr. 3319 de miercuri, 11 mai 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Baronul publicitatii stradale
-- Cezar Caluschi, actionar la firma care editeaza Ziarul de Iasi, a reusit sa detina monopolul asupra panourilor publicitare in municipiu, prin incalcarea legii * Caluschi a ajuns sa aiba controlul asupra acestei activitati de panotaj in urma unei fraude uriase
Cezar Caluschi (foto), un personaj controversat, a ajuns sa detina, prin mijloace nelegale, monopolul asupra activitatii de panotaj in municipiul Iasi. Implicat recent in campania electorala din Republica Moldova,...   (131 afisari)
Procurori santajabili pe urmele lui Moldovan
ZIUA a prezentat in numarul de ieri gravele fapte de care se face vinovat procurorul sef al Parchetului National Anticoruptie, Sectia Oradea, Ioan Moldovan (foto), dar si cele ale fiului sau Tudor. Fapte despre care Ioan Amarie, procurorul general al PNA, a fost informat de mai multa vreme de catre procurorul Elena Radescu, fost inspector PNA. Numai ca, in loc sa dispuna masurile corespunzatoare, seful PNA s-a pretat la un santaj josnic. Radescu a fost...   (124 afisari)
Inalta Curte se muta la Palatul de Justitie
-- Magistratii Curtii Supreme isi vor desfasura activitatea in Palatul de Justitie a carui reparare si consolidare urmeaza sa fie finalizata la sfarsitul acestui an * In actualul sediu al Inaltei Curti de Casatie si Justitie va functiona incepand cu anul viitor Consiliul Superior al Magistraturii
Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie isi vor desfasura activitatea in Palatul de Justitie, dupa ce lucrarile de consolidare si reparare a acestei cladiri...   (3 afisari)
Ciuca acuza din nou PNA
Fostul presedinte al Tribunalului Targu Mures, judecatoarea Andreea Ciuca, judecata pentru luare de mita, fals in inscrisuri oficiale si sustragere de documente oficiale, sustine ca Parchetul National Anticoruptie se teme sa prezinte in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie caseta video cu presupusul flagrant de luare de mita. Ciuca a declarat ieri ca PNA, in data de 9 mai, printr-o cerere nemotivata, a reusit sa amane din nou judecarea pe fond a cauzei. "PNA nu mai stie...   (2 afisari)
Primul sindicat independent al juristilor
Baroul Bucuresti (aripa Pompiliu Bota), care isi are sediul vizavi de cladirea Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a organizat ieri o conferinta de presa in care a anuntat infiintarea primului sindicat al juristilor din Romania. Potrivit fondatorilor acestei asociatii, infiintate prin sentinta nr. 4/2005 a Judecatoriei Campina, ramasa definitiva, organizatia va apara drepturile profesionale ale avocatilor, magistratilor, notarilor si politistilor. Av....   (12 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
-- Roman acuzat in SUA
Un roman este suspectat ca a furat, in ultimii doi ani, cel putin 400.000 de dolari de la aproximativ 400 de utilizatori de carduri din orasul american Boston. Potrivit Mediafax, I.E.C., in varsta de 35 de ani, a montat minicamere de luat vederi si dispozitive de inregistrare a datelor la mai multe bancomate. Acestea inregistrau datele stocate pe carduri si codul PIN al utilizatorului, informatiile fiind transmise direct pe computerul folosit de roman. Acesta...   (212 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Escrocherie marca Posta Romana (482 afisari)
 Opiumul si substantele inrudite (465 afisari)
 Stiri pe scurt (212 afisari)
 Baronul publicitatii stradale (131 afisari)
 Procurori santajabili pe urmele lui Moldovan (124 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02096 sec.