Ziua Logo
  Nr. 3948 de miercuri, 6 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Analize si comentarii
»  
Tara lui Huo&Jos de Bedros HORASANGIAN
-- Jos Tariceanu! Huo Basescu! Jos Iliescu! Huo! Huo! Huo! Jos Securitatea! Jos Guvernul ! Jos! Huo! Huo Geoana! Hotii, hotii, Jos hotii, huo motii, si bigotii, Jos chilotii, Jos Muntii Carpati, Jos "Dunarea", Huo Voiculescu!
Demisia, Demisia, Demisia, Jos demisia, si misia si Transnistria, huo, comunistii si anticomunistii, si oportunistii, jos pupincuristii, si poponarii si homosexualii, Huo, t-ai dracu de bozgori, de sogori,...   (1358 afisari)      10 comentarii
Puscaria patriotica sau intre Heidegger si BMW de Ion SPANU
-- In timp ce mostenitorii industriasilor de altadata se zbat pentru a-si recupera averile confiscate de regimul comunist, capitalistii de azi sunt expusi oprobriului public chiar de catre presedintele tarii. Denumite impropriu oligarhi, numele cele mai sonore din mediul de afaceri tind sa devina vedete de televiziune prin mediatizarea drumurilor facute la Parchet.
Inainte de alegerile din 2004, se vorbea prin targ despre averea lui Adrian Nastase, care era evaluata la aproape un miliard de euro! Surse bine informate spuneau ca, pe ultimii metri ai mandatului de...   (1677 afisari)      8 comentarii
Nonsuccesorul de Viktor GHERASCENKO
-- In doar noua luni, Rusia va avea un nou presedinte. Este posibil sa mai existe sceptici care sa mai ridice posibilitatea unui al treilea mandat pentru Deng Xiaoping-ul Rusiei, dar eu personal nu acord mult credit acestei opinii. Comportamentul lui Vladimir Putin, care in ultima vreme a fost obosit, dar si evident relaxat, cu greu poate fi dovada unei dorinte de a ramane la putere. Cel de-al doilea presedinte al Rusiei si-a indeplinit obiectivele principale si este multumit. In plus, la sfarsitul mandatului sau este important pentru el sa mentina un control ferm asupra imensei birocratii, iar, pentru a face aceasta, el trebuie sa perpetueze iluzia ca un al treilea mandat sau un alt fel de acord l-ar putea tine la putere.
Observatorului din exterior, lupta intre potentialii succesori ii seamana mult cu un concurs de frumusete, in care castigatorul va primi premii mari: o masina scumpa cu escorta, o resedinta prezidentiala...   (643 afisari)
Impotriva directiei de azi in sistemul valorilor de Serban ORESCU
-- Cand cu un secol jumatate in urma Titu Maiorescu (au auzit multi de el?) a scris renumitul lui articol "Impotriva directiei de azi in cultura romaneasca", el a avut in vedere toate formele culturii. Obiectivul principal al criticii sale au fost insa anomaliile asa-ziselor "forme fara fond" ale preluarii superficiale a civilizatiei occidentale.
Critica "formelor fara fond" era insa depasita in 1947 cand comunistii au inceput sa faca "tabula rasa" din burghezie si vechiul sistem de valori romanesc.
Societatea romaneasca reusise in numai trei...   (520 afisari)
     9 comentarii
Declaratia zilei de Cozmin Gusa, presedinte PIN
"Motiunea este indreptatita, in fapt. Guvernul acesta nu este un guvern performant, este un guvern slab si, daca vreti, chiar usor inconstient, apropo de acesti 22-25% sustinere in Parlament, pe care ii au. Problema este cu PD. PD nu putea sa faca aceasta motiune, pentru ca a fost parte a acestui guvern,...   (761 afisari)
La judecata zilei de Constantin BALACEANU-STOLNICI
Perioadele de tranzitie genereaza tot felul de imposturi. Zilele acestea o mascarada ridicola la Arad a marcat o noua impostura ce se refera la Ordinul Suveran al Cavalerilor de Malta. Este vorba de infiintarea unui priorat apocrif sub patronajul unui viceprimar si al unui om de afaceri. O manifestare...   (501 afisari)      3 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Doua gemene din Cluj s-au sinucis intr-un parc (4327 afisari)
 UE nu vindeca Europa de Est (2636 afisari)
 Delir politic (2493 afisari)
 Sa vina rusii! (2443 afisari)
 Adriana Cristescu a facut victime si la Carei (2428 afisari)
 Romania a devenit tinta rachetelor rusesti (525 afisari)
 Basescu ii garanteaza lui Geoana sustinerea unui guvern PSD (164 afisari)
 Vacaroiu, acuzat de trafic de influenta (104 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03627 sec.