Nr. 1981 de sambata, 16 decembrie 2000   Arhiva    Pagina de start    Redactia 
 Cauta:  
  Detalii »
Ziua Logo
  Cap de ziar
 Sectiuni » 
Salonul National al Presei Romane se apropie de final
Adrian Nastase a spart baza de date a ziarului ZIUA
 Prima pagina
ZIUA va dezvaluie culisele unei incredibile operatiuni de manipulare la scara mondiala
Experimentul Beatles
Cei patru cantareti au fost cobaii unei inginerii sociale fara precedent * Institutul "Tavistok" si Centrul de cercetari Stanford au lansat, la inceputul anilor '60, Conspiratia "Aquarius" * Proiectul urmarea sa creeze, in randul tineretului, mutatii culturale si sociale globale * Fenomenul "Beatles" si curentul "hippy" sunt rezultatele unui plan bine pus la punct de catre sociologi si psihologi
 
La judecata zilei
Ieri, in fine, a fost scos din functie reactorul de la Cernobil care, acum 14 ani, a generat cea mai mare catastrofa ecologica sub efectele careia continuam sa fim. In felul acesta s-a pus capat riscului unui nou accident, caci instalatiile respective au continuat, prin lipsa lor de fiabilitate, sa fie un exemplu al imperfectiunii relative a tehnologiei sovietice, dar si un simbol al incapatanarii regimului sovietic si urmaselor sale de a refuza o masura esentiala pentru soarta intregii planete dovedind antiumanismul celor care declarau ca omul este cel mai pretios capital.
 Dezvaluiri
Contrabanda cu tigari in Portul Constanta
Captura de la dana 44
Povestea neromantata a ascensiunii dubioase a unui general din Politia Romana
Generalul Odangiu, cameleonul de la Interne
Adio, Cernobil!
Autoritatile ucrainene au inchis ieri centrala nucleara care a provocat cel mai mare accident din istoria omenirii. Dar amenintarea persista * Pericolul vine acum dinspre sarcofagul de beton care acopera reactorul patru * Kucima a anuntat evenimentul cu surle si tobe, pentru a impresiona Occidentul * Pretul cerut de Kiev tarilor din G7: 2,3 miliarde de dolari
Padurea mortii
Cadavrele incomplete a doua femei au fost gasite, in padure, la marginea localitatii vasluiene Costesti. Tot acolo a fost gasit cadavrul unui copil violat si spanzurat de un copac.

 Politica
O diversiune a scamatorilor de sondaje
Sociologii acuza presa
Scandalul se va finaliza in Justitie intrucat, luni, ZIUA va introduce actiune impotriva a trei institute de sondare a opiniei publice

Securisti acoperiti
Presedintele AFDPR, Ticu Dumitrescu, a declarat ca exista 2600 de securisti care ocupa functii publice. Majoritatea au lucrat sub acoperire, pastrandu-si, activitatile de baza.

Alesii Camerei
Deputatii si-au ales conducerea. Presedintele Camerei va fi Valer Dorneanu (PDSR), iar vicepresedinti Viorel Hrebenciuc si Ovidiu Cameliu Petrescu (PDSR), Bogdan Niculescu Duvaz (PD) si Corneliu Ciontu (PRM).

Tranzitie americana
Republicanii au primit cartela de acces la "cabinetul de tranzitie". La Casa Alba se fac angajari. FBI ii verifica pe noii functionari.

 Social
Bugetul lui Isarescu
Premierul Mugur Isarescu a prezentat proiectul Bugetului pe 2001. Isarescu prognozeaza crestere economica, o inflatie in coborare si un PIB de 30 de miliarde de dolari.

Se scumpeste telefonul
Tarifele RomTelecom se vor majora de la 1 ianuarie 2001, in medie, cu 11,72%. Anul acesta, serviciile telefonice s-au scumpit cu 26%.

 Sport
Risc maxim
Semifinala Romania-Ungaria este considerata de catre organizatori un meci de risc maxim al CE de handbal feminin. Partida are loc sambata, la ora 20.00, la Sala Polivalenta din Capitala.

 Editorial
America noastra cea de toate zilele
"(...) Departe de a fi un geniu, George Bush este, totusi, un tip inteligent. Suficient de inteligent incat sa inteleaga rolul muncii de echipa (...) Ronald Reagan nu a fost nici el un geniu. Atunci cand americanii au investit un presedinte-actor, multi au ras de isprava democratiei de dincolo de Ocean. Cine a ras insa la urma, a ras mai bine (...)"
Ziua Logo
 Navigare
C U P R I N S  » 
 Newsletter
 Preferinte  |  Logon
 Pagina personala
 Top afisari / comentarii 
 "Beatlemania ", un fenomen creat artificial? (155 afisari)
 Generalul Odangiu, cameleonul de la Interne (38 afisari)
 Andreea de la "Exotic", vedeta "Playboy" - ianuarie (33 afisari)
 Publicul s-a intalnit cu profesionistii din mass-media (29 afisari)
 Blestemul Cernobilului (22 afisari)
 Editii locale
  Ziua de Cluj
  Ziua de Constanta
  Ziua de Iasi
  Ziua de Vest
 Utile
  Magazin Ion BARBU
  Z-News
  XML 
  Server WAP
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2000 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01416 sec.