Nr. 1890 de vineri, 1 septembrie 2000   Arhiva    Pagina de start    Redactia 
 Cauta:  
  Detalii »
Ziua Logo
  Cap de ziar
 Sectiuni » 
Bill antidrog
Clinton a intreprins o scurta vizita la Cartagena, consacrata aplicarii "Planului Columbia" de lupta impotriva drogurilor. Studentii columbieni au protestat impotriva vizitei americane.

 Politica
CDR 2000 batuta-n cuie
Cele cinci formatiuni membre ale CDR 2000 - PNTCD, UFD, ANCD, FER si Partidul Moldovenilor - au semnat ieri, la Palatul Parlamentului, Protocolul de functionare al Aliantei.

 Social
Vacanta mare s-a sfarsit
4.500.000 de elevi se intorc astazi la scoala
Parjol in Oltenia
Cateva zeci de hectare de padure, vegetatie uscata si livezi de pomi fructiferi au fost distruse de incendii. Miercuri, parjolul a distrus plantatiile comunei mehedintene Godeanu.

 Dezvaluiri
Bilant la Parchet
Mircea Criste tine opinia publica la curent. Pana la un punct: anchetele in derulare sau in curs de finalizare. Declansarea urmaririi penale impotriva lui Magureanu mai sta "o mana".

Falimentul Bancorex
Doua rapoarte trimise de Razvan Temesan ministrului de Finante al Guvernului Vacaroiu, Florin Georgescu, prevesteau, inca din '93-'94, dezastrul celei mai mari banci din Romania.

 
La judecata zilei
Cred ca una din stirile cele mai interesante din ultima vreme este propunerea facuta de Lech Walesa cu privire la instituirea unui plan Marshall pentru fostele tari socialiste, care ar redresa cert nivelul lor economic si care ar fi si o reparatie pentru abandonarea lor timp de aproape o jumatate de secol de catre puterile occidentale, abandon care este una din cauzele principale ale situatiei lor triste de astazi, din toate punctele de vedere.
 Dezvaluiri
Atac in stilul mafiei italiene pe strazile Bucurestilor
Executie in Pantelimon
Marius Dimitriu, impresar care se ocupa cu "exportul" de fete, a fost impuscat cu sapte gloante in fata blocului in care locuia, la orele 22.00 * Criminalii, identificati de politie ca fiind cel mai probabil cetatenii italieni Sabatelli Carmelo si Torcasso Pasquale, i-au tras victimei un glont in tampla de la cativa centimetri departare * Dupa ce au comis crima, cei doi au luat un taxi amenintand soferul cu arma * Asasinii i-au atras atentia victimei folosind apelativul:"Ela, pusti!" - "Salut, poponarule" in argoul baietilor de cartier ciprioti * Victima avea asupra sa multi bani, care insa nu i-au interesat pe asasini
 Editorial
Razboiul de independenta
 Social
Vin scumpirile de toamna
Ziua Logo
 Navigare
C U P R I N S  » 
 Newsletter
 Preferinte  |  Logon
 Pagina personala
 Top afisari / comentarii 
 Andreea Esca a nascut o fetita (47 afisari)
 Executie in Pantelimon (33 afisari)
 Deputatul PD Corneliu Ruse a fost audiat de procurori in afacerea SUNOIL (14 afisari)
 Afacerile tip "Costea" au falimentat Bancorex (11 afisari)
 FNI a fost o frauda de proportii (11 afisari)
 Editii locale
  Ziua de Cluj
  Ziua de Constanta
  Ziua de Iasi
  Ziua de Vest
 Utile
  Magazin Ion BARBU
  Z-News
  XML 
  Server WAP
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2000 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01773 sec.