Ziua Logo
  Nr. 4715 de joi, 17 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-12-17

Comentarii: 4, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Nashu
2009-12-16 23:28:33

lasa-ne sa ghicim, Mircica!

Cea mai buna formula e PSD-PNL cu Crinel premier... nu?
Probabil ca de-aia s-a chinuit Base sa fie reales, dupa mintea voastra, ca sa va puna pe voi in capul mesei.
Daca n-ati fi induiosator de blegi, ati fi de-a dreptul amuzanti - Mircel-prezidentu' si cu Crinel-premieru', Heckle si Jeckle, Lolek si Bolek.

knowbothsystems
2009-12-17 03:51:29

O capcana politica, invitatia lui Marian Sarbu:

Munca-slujbele, salariile, somajul, si pensiile--vor fi cele mai afectate in virful cirzei.

Smecherul din palat le vrea "poverile psd-ului".
Ca, vai, ei-PD-Leii si Basescu-de nava politica, ei sint...de dreapta...cum sa se murdareasca ei cu un Minister al Muncii--- care CERE Nu ARE Bani. .....ei de unde ar lua la acel minister...sa-l administreze degeaba,
fara vreo plata politica ?!

M_D_L
2009-12-17 06:28:39

Basescu vrea sa scoata castanele din foc cu mana PSD-istilor

Vor urma masuri dure, concedieri masive si reducerea salariilor si pensiilor, ca urmare a politicii criminale dusa de PDL, care ne-a bagat in datorii imense la FMI. In consecinta, Basescu vrea sa-i atraga pe PSD-isti la guvernare, pentru ca furia populatiei sa se reverse asupra lor si sa nu mai fie votati in vecii vecilor.

Decebalus per Scorilo
2009-12-17 18:43:14

Dilema PSD

Dilema PSD

Toate agitatiile si atacurile post-electorale din interiorul PSD se datoreaza unor incercari de a privi alegerile prezidentiale prin prisma unui singur fapt, respectiv al minusculului procent de 0,3%, cu care, din pacate, au fost pierdute. Ceea ce, trebuie sa recunoastem, ar fi un act unilateral. Exista insa, din fericire, si jumatatea plina a paharului. Pentru prima data si intr-o proportie semnificativa in ultimii cinci ani, ideile stangii au sensibilizat vizibil electoratul, aducand PSD-ului un castig net de imagine. Au fost arse intr-o anumita masura, dezvaluindu-li-se netemeinicia, tentativele ideologizante ale dreptei pedeliste de anatemizare a stangii social-democrate pentru ororile trecutului totalitarist comunist. A fost realizata istorica reconciliere dintre stanga social-democrata si dreapta liberala (partial si cu cea taranista), ceea ce reprezinta un pas insemnat pe cale reconcilierii politice si nationale. Sub povara saraciei si a crizei, 5 200 000 de romani l-au votat pe Mircea Geoana, intelegand ca realizarea mult asteptatului echilibru social nu poate veni decat din partea solutiilor stangii. Ori, asemenea lucruri, obtinute in urma campaniei, atarna in prezent destul de greu in balanta stangii. Desigur, ca si in sport, scorul conteaza, dar mintile si inimile oamenilor se castiga greu si in timp indelungat. Graba unor minti involburate de a decapita pe nepusa masa PSD-ul, pe baza frustrarii pricinuita de o infrangere discutabila, ar fi o reactie emotionala ce s-ar putea dovedi gresita. Probabil ca o dezbatere documentata si intr-un larg cadru democratic a rezultatelor alegerilor ar avea mai multe sanse de succes in decelarea concluziilor si strategiilor corecte. Numai pe baza unei judecati lucide si temeinice se va putea transa clasicul conflict, iscat in urma unui esec, dintre consolidatori si demolatori si se va putea intreprinde ceea ce este mai bine pentru PSD: consolidarea (prin valorizarea si dezvoltarea castigurilor obtinute in campania 2009, in beneficiul unui restart pe termen scurt) sau reconstructia (prin asezarea partidului pe baze noi, ceea ce va amana relansarea pe termen lung).


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Obraznic si duplicitar (8089 afisari)
 Basarabia pamant tiganesc (3152 afisari)
 Dispar 150.000 de bugetari (2220 afisari)
 Romania sub teroare (1771 afisari)
 Pesedistul Marian Sarbu invitat la guvernare (1477 afisari)
 Puci in PDL: Se doreste blocarea prin vot secret a accesului Elenei Udrea in viitorul Guvern  (5030 afisari)
 Ce spun ezoteristii si preotii despre Flacara Violeta a lui Basescu (4764 afisari)
 Visul lui Iliescu implinit de Traian Basescu? (4421 afisari)
 Un fotomodel din Rusia a fost snopit in bataie la o receptie - VIDEO (3287 afisari)
 Ramas fara bani, si-a jucat sotia la poker, fara sa stie ce poate pati! (3011 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00618 sec.