Ziua Logo
  01:47, miercuri, 11 decembrie 2019
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-04-08

Comentarii: 3, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

realitate
2009-04-07 22:38:00

martirii si excrocii

Excrocii si martirii

Martirii sunt simbolurile unui sacrificiu in numele unui ideal. Si excrocii sunt tot niste simboluri, simbolurile sacrificarii elementelor care dau calitatea de om : constinta, caracter, moralitate, bun simt. Martirii raman in istorie, excrocii in memorie. In memoria urmasilor care le toaca banii, si a pagubitilor bolnavi de inima rea. In toata isteria asta cu Becali , nimeni nu-i cauta victimele, toti il compatimesc ii plang de mila.Mii de ignoranti care au cumparat terenuri intravilane si case , la preturi nereale, astronomice, preturi dictate de excrocheriile lui Becali si a altora ca el,il simpatizeaza, il vor in libertate. Reprezentantii Bisericii au profitat din plin de banii lui Becali si cum banii nu au miros , au construit biserici peste tot. Doar in locurile cele mai goale , in sufletele oamenilor, unde era mai necesar, n-au construt nimic. Acolo in sufletele enoriasilor , se putea construi fara bani , fara materiale de constructii. Era nevoie doar de modele, modele de preoti iubitori de menirea de preot, smeriti si umili. Si cum e foarte greu sa fi tu insuti un model, un martir, s-au gandit sa modeleze unul. Unul cu bani multi ca tot traim in lumea banului. Clopotele de la Baia Mare pana la muntele Athos bat fara incetare, ca-n vremuri de bejanie. Zeci de slujbe se tin intru salvarea neprihanitului Becali, urgisit astazi sa-si faca nevoile nu pe tronul lui de aur , ci pe un simplu WC-u turcesc. Egreu sa mai intelegi ceva din lumea de azi. Resemnat, iti vine un gand, acelasi cu al lui Eminescu: Cum nu vi tu Tepes Doamne / Ca punand mana pe ei / Sa-i imparti in doua cete / In zmintiti si in misei.....

Ghita Bizonu'
2009-04-08 09:51:20

Incompetenta in vanalansa ptr Gigi

A beneficiat de incompetenta procurorilor si a lui Bodu DJ . D'aia cazu un 2005 totu. Acuzele erau tembele
valiza alat dovada de tembelesim . Sa premiezi jucatorii daca castiga ? Asta este dare de mita ? Atunci contractele publicitare sunt luare de mita ! O sa caza fiindca este ridicola acuzatia .
Si inalu apoteotic sunt unele incalcri procedurale de acu. Daca Jiji va face plangere la Curtea Europena ca castiga . Nu, nu va castiga fiindca este nevinovat ci fiindca procuratura si judecatoarii is incompetetnti !!!! Am zis daca. ma rog bafta lor cea mare ar fi ca Jiji sa zica ca-l bate al de Sus ( mnai sus de vacselu) si sa zica ca Iov,,

bebi tanase
2009-04-08 16:40:25

Dosare mullte, justitie ZERO !

Deocamdata justitia din Romania bananiera stie sa fabrice dosare si sa le tina la dospire pentru vremuri mai grele! Desigur, starea aceasta de paralizie a justitiei se manifesta numai fata de cazurile "grele", nu si fata de infractiunile minore, care sunt rezolvate cu celeritate ! Mai ales daca inculpatii sunt varstnici, deoarece ei suporta mai bine detentia si nici nu se folosesc de trucuri de doi lei (vezi cazul Gorbunov) pentru a scapa din inchisoare.
Cat priveste dosarele lui Becali, se vede de la o posta ca Justitia este subordonata politicienilor si clanurilor, neexistand nicio sansa sa devina o institutie care sa faca dreptate in Romania. O sanctiune pe linie de justitie este pe teava la UE si va fi binevenita si pe deplin meritata.Bine ar fi sa aiba si efectul scontat!


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2019 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02239 sec.