Ziua Logo
  Nr. 4338 de marti, 16 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2008-09-16

Comentarii: 4, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

monica stanescu
2008-09-15 22:26:54

hoiturile lui burci?

Cat de obiectivi sunteti prin a lovi numai dintr-o directie.
Cand aveti sa scrieti si de afacerea PROTAN si a cui este?cand aveti curajul sa spuneti ce trebuia sa faca Protanul si nu a facut- de investitii ati auzit? Nu am citit, auzit de responsbilitatile Protan fata de locuitorii din zona. Nu stiu cine e personajul in care loviti. Un lucru este cert: cu sau fara imobile, Cristian Burci isi mareste profitul, diminuand sanatatea oamenilor. E cea mai josnica afacere ce poate sa existe in aceasta tara.
Aveti un citat din articolul d-lui Musetoiu
Cu groapa de gunoi Glina lucrurile s-au lamurit rapid. Depozitarea deseurilor menajere aici are zilele numarate prin acordurile de mediu semnate de Romania la nivel european. Muntii de gunoaie vor deveni in scurt timp terenuri de golf, cat se poate de legal si de ecologic.
Pai care e rostul articolului cand vorbesti de terenuri de golf in zona? Parca era vorba de zona industriala

cristinel
2008-09-15 23:10:07

la puscarie cu toata conducerea protan

dar de ce nu spuneti nimic de criminalii de la protan ??? din ce partid sunt ??? unde cotizeaza ????

eu si fam mea ai multumim din suflet acelui domn care a avut curajul sa le astupe gaura....c....

Eufrosin
2008-09-16 12:37:02

Tanarul milionar

Tanarul milionar Robert Negoita a aparut astazi la Jurnalul, unde explica ca firma Protan trebuie inchisa. Inafara faptului ca nu pura cravata, tanarul milionar era de-o eleganta deosebita, iar camasa sa roz, umplea ecranul de culoare.
N-am putut sa nu ma intreb daca astfel imbracat, a pus piciorul vreodata la fata locului ca sa inteleaga ca printre resturi animale si gunoaie, nu-i cazul sa inalti nici macar o cladire pentru afaceri, darmite apartamente de lux !
N-a calcat el nici macar odata cu pantofii sai italienesti intr-un ... deseu urat mirositor si lipicios ?
Tanarul milionar se stie in putere si aproape la putere, deci isi permite sa astupe in mod abuziv canalizarea unicei firme de procesare a ramasitelor animale din tara.
Nu-i pasa domniei sale ca astfel deseurile vor ajunge pe campiile din imprejurimi, creand un hazard extraordinar pentru sanatatea populatiei si a animalelor.
Un tanar milionar cu ambitii politice nu are nevoie sa se gandeasca la tara in care traieste si la felul in care manevra sa grosolana contribuie la ridicarea pretului mancarii pentru populatie.
Tot ce vrea el sa faca, va si reusi, caci tanarul milionar este un tip ambitios, conectat la maximum, un adevarat lup tanar caruia n-o sa-i stea in cale asemenea considerente triviale.
Daca guvernul nu face ce trebuie, tot ce ne ramane este sa speram ca un foc din cer ii va zadarnici eforturile ambitioase tanarului milionar.

tzara
2008-09-16 13:49:49

afacerea gunoaielor... ca in italia...

...iata ca am ajuns si la situatia italiana a gunoaielor ..intrucit e bine stiut ca gunoaiele sunt direct si total controlate de catre o binecunoscuta organizatie caritabila fara frontiere ...rezulta ca daca se blocheaza protan, toata lumea cistiga ; interesele imobiliare prospera , iar firmele care actualmente deversa la protan , vor trebui sa plateasca bani grei unor companii straine pentru distrugerea deseurilor...sau acelea vor veni aici, vor lua terenul pe gratis si vor construi incineratoare...poporul roman in totalitatea sa are numai de cistigat , intrucit va trebui sa plateasca integral, din nivelul sau de trai si asa precar, tota acesta bataie de joc... ca de ce protanu-u;l nu face ecologizare si investitii ? intrebati-ii pe ei si pe cei care le-au dat autorizatii . Dar cum e posibil ca un cetatean sa opreasca activitati economice cu mare impact ? uita ca e posibil , ca e din echipa la putere !...cert e ca vom plati scump afacerea lor cu stirvuri si terenuri!


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Marca Traian (3650 afisari)
 Groapa lu' Pelivanu (2114 afisari)
 Singuri in fata Rusiei (2078 afisari)
 Haos nuclear la Magurele (2010 afisari)
 Atentie cad banci! (1251 afisari)
 Penisul de hamster al celebrului Harry Potter, Daniel Radcliffe (3046 afisari)
 La 62 de ani, "Mireasa lui Frankenstein" este in tandreturi cu un tanar (2922 afisari)
 Georgia dezvaluie interceptari telefonice ca sa demonstreze ca Rusia a fost cea care a initiat atacul (2506 afisari)
 Basescu si-a gasit sosia la Tebea (2247 afisari)
 Presedintele comunitatii rusesti de la Chisinau: Bucurestii au inceput procesul unirii Moldovei cu Romania (2115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00627 sec.