Ziua Logo
  Nr. 4203 de luni, 7 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-04-07

Comentarii: 8, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

voyager
2008-04-06 22:53:09

Tarasenie ruso-americana impotriva Europei.

Toti europenii stiu ca au trei dusmani vechi, Anglia, America si Rusia..Plus ca asta nefiind deajuns, europenii s-au batut intre ei ca chiorii chiar si in sec XX..
Acum ca s-au mai desteptat si au facut si ei o UE, care este un pericol pentru cei trei fosti mari, au reinceput luptele intestinale.Toti au crampe, trag fasuri, dar inca sunt ca constipati. Nu au luat laxative la timp, ca cica ar putea exploda imprastiat. Oricum toti sunt niste bombe cu efect intarziat si tot vor exploda in sec XXI.
Tuturor le e frica si stau in sah deoarece au aparut niste chibiti din neamul lui Moise, care au inceput sa mute in locul lor, sa le tot dea sahuri.
Rusia ar vrea in NATO, practic face parte partial, fiind in buna intelegere secreta cu USA si Anglia. Ar vrea ca sa se infiltreze in UE, macar prin intermediul satelitului Ukraina, unde are oameni de incredere, siguri..Dat tante Germania a zis nain, doar daca treceti la catolicism si puneti la voi un om de al nostru.
Madam France cu noul presedinte iar face ca-can-uri, isi ridica fustele cand vede americani.
...Sa stea fiecare in buda lui, cu dumnezeul lui, sa se apuce de facut oznuri si sa cucereasca spatiul, ca pamantul e prea mic si terminat. Sa se lupte acolo, in directia aiurea spre infinit.
Oricum se joaca un teatru politic foarte prost...Toti politicienii se cred un mic Big Brother din 1984 si incearca sa tina lumea sub tensiune, sa inventeze conflicte, dusmani..

dumisor2002
2008-04-06 23:14:06

Re: Tarasenie ruso-americana impotriva Europei.

La 2008-04-06 22:53:09, voyager a scris:

.Dat tante Germania a zis nain, doar daca treceti la
> catolicism si puneti la voi un om de al nostru.


Nemtii in marea lor majoritate nu sunt catolici .

voyager
2008-04-06 23:27:24

Re: Tarasenie ruso-americana impotriva Europei.


<<Nemtii in marea lor majoritate nu sunt catolici>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Corect, nu protestez, nu-s protestant..
Dar au dat totusi un Papa lapte..La vatican..

JMJ
2008-04-07 02:53:12

Re: Tarasenie ruso-americana impotriva Europei.

La 2008-04-06 23:27:24, voyager a scris:

>
> <<Nemtii in marea lor majoritate nu sunt catolici>>
> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
> Corect, nu protestez, nu-s protestant..
> Dar au dat totusi un Papa lapte..La vatican..
>
>
O parea Papa lapte, dar Vaticanul are The Ark of the covenant (Chivotul Legii) si cine o are castiga. Hitler a platiti sapaturi arheololgice s-o gaseasca, dar trebuia sa sape in credinta pt a intelege.
Adineauri vorbeau intr-un documentar tv cum regele Joshua a facut sa cada zidul cetatii Jericco inconjurandu-l de sapte ori cu sunete de trompete, dar purtand si Chivotul Legii, pe care il construisera dupa cum le-a spus Dumnezeu.
Ma intrebasem inainte de ce Dumnezeu a vrut ca acest oras sa fie ars impreuna cu tot ce se gasea in el? Zice ca locuitorii erau total pacatosi si nu vroiau sa stie de legile lui Dumnezeu. Singura care s-a salvat a fost Rahab desi era tot prostituata, dar care i-a ajutat pe spionii evrei pt ca auzise ce minuni facuse Dumnezeu pt ei si cum despartise marea ca ei sa treaca, iar armata egipteana a fost inghitita de ape.
Sapaturile arheologice arata un strat de cenusa. Cand au zis de casa lui Rahab ca se afla langa zidul de aparare si totusi n-a fost distrusa, m-a dus gandul la manastirea construita de Sf. pololnez Maximilian Kolbe si alti catolici prin anii '30, la Nagasachi. Localnicii au ras de asezarea aleasa de ei, dar tocmai asta a facut sa fie singura constructie ramasa intacta dupa explozia bombei atomice. La fel au rezistat si cei opt preoti catolici care recitatu zilnic Rozariul in biserica Ridicare la Cer a Sf. Fecioare Maria.
Inca o dovada ca Sf. Maria este Chivotul Legii sau Arca ce ne scapa de razboaie si ne trece in Noua Era. Cu procesiuni in care este purtata statuia Ei si recitand Rozariul in care se mediteaza la Nasterea, Viata, Patimile si Invierea Fiului ei Iisus Christos, catolicii au castigat multe razboaie dealungul istoriei si au evitat altele. Asa ca orice popor socotit abominabil, pt ca nu respecta comandamentele lui Dumnezeu, ar trebui sa se trezeasca pana nu e prea tarziu, si sa considere devotiunea fata de Feciaora Maria si Fiul ei ca singurul scut de aparare. De ce? Pt ca oricat s-ar feri de atacurile altora, nu se pot feri de furia naturii - calamitati si cutremure.

bongos
2008-04-07 06:33:03

mi-e drag...

Cum ride Putin de marele papagal !
De 8 ani ride.
E adevarat, si noi !

alwis46
2008-04-07 11:58:34

Re: mi-e drag...

O fi razand dar nu e rasul lui, scutul ala anti-racheta merge mai departe iar NATO, condus de americanosi, mai adauga alte state pe lista aderentilor.
Este ?

La 2008-04-07 06:33:03, bongos a scris:

> Cum ride Putin de marele papagal !
> De 8 ani ride.
> E adevarat, si noi !
>

silviana
2008-04-07 13:27:05

intre 2 interese contrare cui foloseste relaxarea??!! dintre cele 2??!,

a celor 2??!!,pe baza sinceritatii...cui??! si a deschiderii...cui??!,in al cui numitor comun??!?!? ca cineva s'a relaxat inaintea mandatului actual,in america,s'a vazut la inceputul lui!!! prin efectele cunoscute,11.09.2001!!,ca interesul comunist si/sau de origine,influenta comunista este de a destabiliza democratia prin influentarea politicii ei,de la laxa la constrictiva,pina la anihilare prin respingere a celei constrictive de propria societate!!! radicalizata progresiv spre forma geamana a comunismului,fascismul,nazismul,cu faza intermediara a anarhismului,in democratia incipienta!!,se stie,intrebarea consta in cit de constienta este societatea/societatile din cele 2 interese si cu care se identifica ea/ele!!!,pe baza sinceritatii,a constiintei pentru care relaxarea inseamna somnul creator de monstri si autodesfiintarea!!!,ca Societate!!! De Oameni!!! cind una se inchide!!!,iar cealalta se deschide...cui??!?!,iar intre ele se afla Adevarul,Sinceritatea,Omenia,Libertatea,Responsabilitatea care cer celor 2 sa se identifice cu ELE ca sa devina sau sa ramina Societati De Oameni Responsabili la nivel intern si international,in fata intregii lumi,cind uneia ii sint interzise dreptul la informare,la a cunoaste actiunille propriilor alesi,reprezentanti...ai cui???!!!,iar informarea din exterior cit poate fi de sincera??!?!? sau manipulatoare!!!???!,relaxarea este inamicul,anihilatorul constiintei,invitatia de a nu cunoaste,de a nu gindi,de a nu avea o opinie,dezumanizarea,in ultima instanta,a oricarei societati de oameni.

Zenn
2008-04-07 19:22:21

Re: mi-e drag...

Nu!La 2008-04-07 11:58:34, alwis46 a scris:

> Este ?


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Fratia urechii (4857 afisari)
 Un tiran modern (Putin) si admiratorii sai (2316 afisari)
 Euroregiunea secuiasca (1770 afisari)
 "Rednic, esti o mizerie" (1587 afisari)
 Un nou caz Litvinenko (1333 afisari)
 A adormit langa femeia pe care a violat-o (3618 afisari)
 La 50 de ani, Sharon Stone foloseste aceleasi "arme" ca pe vremea cand juca in Basic Instinct (3571 afisari)
 Putin: "Ucraina are toate sansele sa nu mai existe ca stat in granitele actuale" (3516 afisari)
 Dragoste fara frontiere: Un lup se iubeste cu o capra (3377 afisari)
 Socant: Un australian are un copil cu propria fiica  (2663 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00624 sec.