Ziua Logo
  Nr. 4203 de luni, 7 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-04-07

Comentarii: 155, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

don giovanni
2008-04-06 22:10:09

Radiografie corecta

Dl. Pavel are, din pacate, dreptate. Trustul Intact a fost campionul limbilor extaziate adresate "tarului" Putin, era suficient sa o vezi in seara asta pe Alesandra Stoicescu cum se udase toata de emotia produsa prin autosugestie atunci cand nu mai gasea epitete ditirambice adresate Omului (cu O mare, evident) providential, salvarea divina pentru toti frustratii epocii pax americana: las' ca le arata el, Putin, yankee go home, slava maicii Rusii...

Mos Martin
2008-04-06 22:19:11

Stimate fost simbrias al magnatului becaliot...


...aveti o logica de zile mari. Mai ales cand il laudati pe Bush (ajuns la 28% coeficient de aprobare interna) pentru ca nu s-ar fi amestecat deloc in competitia electorala: ca si cum "recomandarea" lui i-ar putea fi de vreu folos candidatului republican la presedentie!

PS In realitatea, Bush l-a elogiat pe fostul sau competitor McCain spunand ca este "un adevarat conservator" (termen de lauda in gura lui), iar cei doi s-au si intalnit la Casa Alba, unde cel dintai a rpomis ca va partcipa la campania celui de al doilea "dacava fi solicitat". Solicitare care deocamdata intarzie sa vina: din motive usor de ghicit.

Klaus Steinberg
2008-04-06 22:20:12

Nea Pavele,

Bush tatal, a fost cumva calugar la schitul Cumintii si Inocentii Americani ???

Sarmatic
2008-04-06 22:38:27

Mirarea lui Dan Pavel...

Domnule Dan Pavel, ce-ati fi dorit, ca Rusia sa devina o democratie scandinava a doua zi dupa prabusirea bolsevismului in URSS? Dati-mi un exemplu de asa spectaculoasa schimbare in istorie! Abandonarea tarilor estice si descompunerea URSS a costat incomparabil mai putine vieti omenesti decat prabusirea comunismului in tara noastra. Imi pastrez admiratia pentru cei care au tinut in frau armata si KGB-ul in momente asa de critice. In URSS s-a tras cu tunurile in populatia civila revoltata si dupa '60, sub Brejnev... Eu chiar vad ce transformari uriase a facut aceasta tara. Nu cad in fund de admiratie in fata lui Putin, dar stiu ca de Brejnev sau Hrusciov il despart ani-lumina. Si nu tot ce este inca rau la el acasa este sub controlul lui. Georgianul Stalin nu mai exista. Poate doar in admiratia concetatenilor lui, pretendenti la NATO. Nu vad o asa evolutie spectaculoasa la Bush si ca nu sunt pregatit sa raman mut de admiratie in fata lui. Evolutia accelerata spre democratie a Rusiei depinde foarte mult si de Europa, care trebuie sa abandoneze politica de confruntare, atitudinea ofensiva, pentru una de autentic si sincer partenetriat. Articolul dumneavoastra se inscrie in categoria celor din timpul razboiului rece... Din nefericire! M-am saturat de razboi, fie el si rece, visez la un spatiu fara animozitati, macar pana la Urali. Facem noi, europenii ceva pentru asta? Aceasta-i intrebarea!

Liviu2002j
2008-04-06 23:20:44

Re: Mirarea lui Dan Pavel...

La 2008-04-06 22:38:27, Sarmatic a scris:

> la un spatiu fara animozitati, macar pana la Urali. Facem noi,
> europenii ceva pentru asta? Aceasta-i intrebarea!
>
Da, facem ! Un "scut de aparare" !!! Americanii mai fac si ei unul, care cica "nu este indreptat" impotriva rusilor ...

Asta in situatia in care rusii s-au tinut totusi de cuvant si si-au dus armatele peste Urali. A mai ramas aceea din Transnistria insa ...

dumisor2002
2008-04-06 23:21:10

Re: Nea Pavele,

La 2008-04-06 22:20:12, Klaus Steinberg a scris:

> Bush tatal, a fost cumva calugar la schitul Cumintii si Inocentii
> Americani ???
>


Probabil cu grad de col. oricum CIA e o org. umanitara...

vida clara
2008-04-07 01:41:11

Mirarea mea,fatza de mirarea antiamericanilor ca romanii tzin cu ursul.

Este de mirare cum intr-o tzara dispusa sa se aseze la masa europeana(care are mai multa friptura pe ea decat cea de acasa),se duce de multzi ani(poate dintotdeauna)o politica antiamericana(acum mascata sub nemultzumirea fatza de Bush).Dar prin 63,romanii tzineau cu Coreea,apoi cu Vietnamul,samd,adica cu oricine dezvolta o altfel de democratzie decat cea a SUA.
Este,cum am mai spus,eroismul iepurelui,care face(in gandul lui)praf pe cumatrul urs(in lipsa).
Pari mai interesant daca te declari contra unui "puternic"si dai astfel impresia ca esti cel putzin egalul lui.
Este o autosugestie,caracteristica poporului roman,un popor caruia ii place mancarea de pe mese democratice,dar nu-i place o viatza democratica calificata.Daca vrei Rusie,Iran,China,de ce sa nu traiesti(si sa mananci) ca acolo?De ce nu il alegetzi pe tariceanu,presedinte,ca sa traitzi ce cautatzi?Pentru ca mergand asa,spre doua directzii contrare,nu ajungi nicaieri.Romanii,chiar ca sunt la o rascruce de drumuri.N-au stiut niciodata,incotro s-o apuce.Dar nu din vina altora.

Mache
2008-04-07 03:03:24

Cat de frumos rasar....

Cat de frumos rasar pe forum, unul cate unul, argatii cu sau fara simbrie ai tarului. Ca ramele dupa ploaie...

Singura lor problema e ca daca dl. Putin va suferi un accident de avion, elicopter, masina, sau doar un simplu infarct (acestea sunt cai firesti de consolidare ale puterii in Rusia), admiratorii sai de pe taramurile noastre vor trebui sa descopere cu viteza fulgerului geniul marelui Medvedev, noul "om al mileniului"...

Ion Puiu Stoisor
2008-04-07 03:46:57

Tiranul presedinte.

Cred ca autorul face o greseala in tot articolul.Tiranul Rusiei (foarte popular in acea tara,se pare ca rusii iubesc tiranii) are multi admiratori in Romania si in alte parti,pentru politica externa.In articol domnul Pavel nu spune o vorba ce-i rau cu politica externa a tiranului.Faptele despre care vorbeste domnul Pavel se petrec in Rusia si sunt regretabile,dar nu cred ca oamenii il admira pentru acele fapte.Tiranul este presedintele rusiei si este datoria lui sa apere interesele nationale ale rusiei.Cum le apara?.Asa cum le apara si alte mari puteri.Mai este vorba si de "antiamericanism".Este mai mult vorba de "antiW-ism",de la alegerea caruia politica externa a Statelor a cam luat-o razna.O multime de oameni are respect si admiratie fata de USA si de marii presedinti pe care i-a avut.Nu acelas lucru se poate spune despre felul cum e admirat "W" chear in propria-i ograda!.

frinaru
2008-04-07 04:20:22

BALIVERNE,

<<<<<In Rusia castiga mereu acelasi grup care a ramas la putere din 1991 incoace si care nu s-a despartit radical de trecut. >>>>>
Aici Dl Pavel nu are dreptate;Aducerea betzivului(Yeltzin) la conducerea Rusiei,a avut ca scop desmembrarea acestei tzari si acapararea bogatziilor,vrajeala nu a tinut,venirea lui Putin a schimbat tara si a relansat-o economic,lucru ce a creat incredere .In curind si partea financiara va fi rezolvata,asa ca bogatia nu va fi transferata in schimbul frunzelor de copac($)
<<<<. Si uite ca vine Putin la Bucuresti, isi bate joc de ceea ce inseamna democratiile occidentale, iar ziaristii si comentatorii cad in fund de admiratie, ba mai si aplauda! Ceva este putred in Romania!
Ideea de a-l compara pe Vladimir Putin cu George W. Bush, pentru a sublinia superioritatea primului, este ridicola. Destul de multi americani il socotesc pe W. drept cel mai slab presedinte din ultimul secol, daca nu din toata istoria americana. >>>>cam asa este.
<<<<<<<Chiar si asa, priviti la modul cum se desfasoara alegerile din SUA si la felul in care s-au desfasurat alegerile din Rusia! In timp ce la Moscova Putin si-a desemnat succesorul, iar acum se va intoarce probabil in fotoliul de premier, la Washington D.C., Bush junior nu s-a amestecat deloc in competitia electorala, unde suspansul si incertitudinile sunt inca mari cu privire la cine va fi viitorul presedinte american. Cand Boris Eltin l-a ales pe Vladimir Putin drept succesor a fost clar care va fi viitorul unei tari conduse de fostul sef al serviciului succesor al KGB, el insusi fost kaghebist. Iluziile cu privire la democratizarea Rusiei s-au destramat de atunci incoace.>>>>
Alegerile din America este "CIRC"dureaza de un AN si va mai dura ,
toata "mascarada"este facuta pe bani publici,mai putzin cele 5milioane $,pierdute de clintoneasa ,din banii cistigatzi de "drogatul"Bill din afacerea cu Monica.
Si cum zi d-l ziarist si acum mai crezi;Turnurile au fost darimate de ben laden,cind a invadat new york-ul "calare pe magar"

Paul din Ohio
2008-04-07 04:27:45

Re: BALIVERNE, Mai rusule

N-am avut rabdare sa citesc decat concluzia prostiilor tale. Tu chiar crezi ca alegerile in SUA sint facute pe bani publici? Cat despre "conspiratia" cu turnurile ce sa mai spun? S-a cam fumat.La 2008-04-07 04:20:22, frinaru a scris:

>
> Alegerile din America este "CIRC"dureaza de un AN si va mai dura ,
> toata "mascarada"este facuta pe bani publici,mai putzin cele 5milioane
> $,pierdute de clintoneasa ,din banii cistigatzi de "drogatul"Bill din
> afacerea cu Monica.
> Si cum zi d-l ziarist si acum mai crezi;Turnurile au fost darimate
> de ben laden,cind a invadat new york-ul "calare pe magar"
>

...
2008-04-07 04:31:51

Re: Cat de frumos rasar....

Scuza-ma ca intervin, dar in ultimii ani s-au facut remarcati limbistii lui Bush si ai SUA. Un fel de cretinoizi care aplaudau indiferent de realitati. Niste boi! Asa, ca dumneavoastra.

Danny
2008-04-07 04:44:36

Re: BALIVERNE,


> Alegerile din America este "CIRC"dureaza de un AN si va mai dura ,
> toata "mascarada"este facuta pe bani publici,mai putzin cele 5milioane
> $,pierdute de clintoneasa ,din banii cistigatzi de "drogatul"Bill din
> afacerea cu Monica.


Rau este sa fii ignorant. Si in plus, sa-ti mai dai si cu parerea despre ceva ce nu ai habar, exceptind citeva rinduri dintr-o fituica da scandal.
"CIRC-ul" american este probabil expresia cea mai avansata a democratiei. Si nu este de ieri, da azi, ci de peste 200 de ani, din vremea cind domnitorii nostri erau "alesi" prin firman de la sultan din mahalaua Fanar-ului (nu Funar-ului!)

frinaru
2008-04-07 04:52:45

Re: BALIVERNE,

La 2008-04-07 04:44:36, Danny a scris:

>
> > Alegerile din America este "CIRC"dureaza de un AN si va mai dura ,
> > toata "mascarada"este facuta pe bani publici,mai putzin cele 5milioane
> > $,pierdute de clintoneasa ,din banii cistigatzi de "drogatul"Bill din
> > afacerea cu Monica.
>
>
> Rau este sa fii ignorant. Si in plus, sa-ti mai dai si cu parerea
> despre ceva ce nu ai habar, exceptind citeva rinduri dintr-o fituica
> da scandal.
> "CIRC-ul" american este probabil expresia cea mai avansata a
> democratiei. Si nu este de ieri, da azi, ci de peste 200 de ani, din
> vremea cind domnitorii nostri erau "alesi" prin firman de la sultan
> din mahalaua Fanar-ului (nu Funar-ului!)
>
Tocmai nu sint IGNORANT,ci stiu destul de bine unde se duc,citeva zeci de mii de dolari pe care-i platesc "taxe si impozite",asa ca ar fi bine sa gindesti .

acta_derbedeica
2008-04-07 04:55:01

acta_derbedeica

Ei, stai asa, in mass media americana se vorbeste deschis de recordul de popularitate negativa al Americii in lume datorita politicii sale externe, si nu am auzit numele Romaniei in clasamentul pe tari. Acum. ca vorbisi de presedintii americani, nu-ti fie frica, nu-s ei chiar neica nimeni. O sa spui ca au fost presedinti actori, clauni, etc. Uite, Reagan a fost turnatorul de la Hollywood, care fara mult talent actoricesc a devenit mai degraba cunoscut pentru rolul purtat in campania de desconspirare a simpatizantilor comunisti din lumea filmului american. Bush a fost seful CIA, asta micu' si istetu' e fiul lui tac-su, Hillary e nevasta lui barbat-su, etc. Acuma, nu ma intelege gresit, si eu mi-am pierdut somnul de grija democratiei rusesti, ca n-am ce face, dar ce sa-i faci daca rusilor le place cu Putin? Si ca Rusia a facut bine-merci pe timpul lui? Dar nui nimic, eu am sa ma plimb seara inainte de culcare la aer curat si o sa-mi revin. Matale ce planuri ai?

Arogantu'
2008-04-07 04:59:42

Re: Stimate fost simbrias al magnatului becaliot...

Martinica - de la ce procent in sus merita aplaudat un presedinte ? Dar un lider politic oarecare ?
Maaamaaaa - ce mai pui de aplaudac zace-n tine !

La 2008-04-06 22:19:11, Mos Martin a scris:

>
> ...aveti o logica de zile mari. Mai ales cand il laudati pe Bush
> (ajuns la 28% coeficient de aprobare interna) pentru ca nu s-ar fi
> amestecat deloc in competitia electorala: ca si cum "recomandarea" lui
> i-ar putea fi de vreu folos candidatului republican la presedentie!
>
> PS In realitatea, Bush l-a elogiat pe fostul sau competitor
> McCain spunand ca este "un adevarat conservator" (termen de lauda in
> gura lui), iar cei doi s-au si intalnit la Casa Alba, unde cel dintai
> a rpomis ca va partcipa la campania celui de al doilea "dacava fi
> solicitat". Solicitare care deocamdata intarzie sa vina: din motive
> usor de ghicit.
>

Mache
2008-04-07 05:09:56

Despre servitute

Exista o categorie de oameni a caror personalitate nevolnica ii impinge spre subordonarea neconditionata si fanatica in fata unui punct de atractie palpabil. Acestia sunt asa numitii fani. Unii sunt topiti dupa o echipa de fotbal, altii dupa o trupa muzicala, sau un actor si iata ca insusi dictatorii reusesc sa aiba fanii lor.

Argumentele faptele concrete nu au nici o valoare in fata acestoe minti rudimentare si lipsite de tarie. Ei traiesc satisfactia supunerii desavarsite cu o placere masochista. Lipsiti de un scop in viata ei gasesc in servitutea totala un sens al existentei lor. Nu exista argumente logice, revelatii sau descoperiri care sa-i aduca la realitate, asa incat cea mai mare parte incercarilor de a-i aduce cu picioarele pe pamant este pierdere de vreme.

In privinta politicienilor, fanfaroni si dejectii de genul lui Mussolini, Stalin, Hitler, Vadim, Tokes sau Putin au cel mai mare succes. Asta in primul rand pentru ca ei au DUSMANI impotriva carora lupta fara crutare (unii cu guitul, altii cu arma, dupa caz). Incrancenarea prosteasca si dorinta de a demola fara a pune ceva in loc au creat intotdeauna o atractie irezistibila pentru sufletele labile. In mare parte fanii isterici sunt oameni a caror existenta sociala este o succesiune de ratari, si atunci fronda sau revolta oricarei maimute isterice l-i se pare o lupta dreapta cu care se pot usor identifica. Sentimentul personal al ratarii si neputintei se estompeaza prin asocierea lor cu "o lupta dreapta"

Din fericire aceste creaturi chinuite au reprezentat intotdeauna doar o minoritate. O minoritate zgomotoasa, dar totusi o minoritate. Faptul ca tipa din tot sufletul ii face sa se simta puternici, importanti si multi. Ei insa nu au reusit si nu vor reusi niciodata sa influenteze cu adevarat cursul vietii.

De aceea cred ca "un nou 23 august" este foarte putin probabil si cvasi-imposibil. Nu in ultimul rand, nu trebuie uitat ca 23 august nu a fost provocat de marea dragoste a romanilor pentru URSS sau de argatii lui Stalin in Romania, ci a fost doar alegerea constienta a raului cel mai mic.

Arogantu'
2008-04-07 05:11:01

Re: Nea Pavele - Eh - de parca CIA se compara cu KGB ... ndc


La 2008-04-06 22:20:12, Klaus Steinberg a scris:

> Bush tatal, a fost cumva calugar la schitul Cumintii si Inocentii
> Americani ???
>

...
2008-04-07 05:17:55

Re: Despre servitute

Primul paragraf e bun.
Al doilea e corect.
La al treilea mai pune in lista pe Bush si Basescu, ca sa nu-i uitam pe forumisti.
In rest ai cam batut apa-n piua.
Al patrulea e din burta.
Al cincilea e ca nuca-n perete.

Nota 4 spre 5, rotunjit ai trecut azi. Stai jos.

Mache
2008-04-07 05:24:21

Re: BALIVERNE,

La 2008-04-07 04:52:45, frinaru a scris:

> La 2008-04-07 04:44:36, Danny a scris:
>
> >
> > > Alegerile din America este "CIRC"dureaza de un AN si va mai dura ,
> > > toata "mascarada"este facuta pe bani publici,mai putzin cele 5milioane
> > > $,pierdute de clintoneasa ,din banii cistigatzi de "drogatul"Bill din
> > > afacerea cu Monica.
> >
> >
> > Rau este sa fii ignorant. Si in plus, sa-ti mai dai si cu parerea
> > despre ceva ce nu ai habar, exceptind citeva rinduri dintr-o fituica
> > da scandal.
> > "CIRC-ul" american este probabil expresia cea mai avansata a
> > democratiei. Si nu este de ieri, da azi, ci de peste 200 de ani, din
> > vremea cind domnitorii nostri erau "alesi" prin firman de la sultan
> > din mahalaua Fanar-ului (nu Funar-ului!)
> >
> Tocmai nu sint IGNORANT,ci stiu destul de bine unde se duc,citeva
> zeci de mii de dolari pe care-i platesc "taxe si impozite",asa ca ar
> fi bine sa gindesti .
>
Bai berbecule e vorba de 3 parai pentru finantarea alegerilor prezidentiale (casca ochii pe formularul IRS 1040A), pe care-i donezi (daca ai chef!) odata cu taxele,.

Daca crezi ca SUA te jefuieste, de ce nu pleci in raiul lui Putin. Ce te mai tine aici? Asistenta sociala?

frinaru
2008-04-07 05:26:20

Re: BALIVERNE, Mai rusule

La 2008-04-07 05:06:58, Paul din Ohio a scris:

> Daca stii engleza poti sa citesti ce e cu "public funding":
>
> "How Does Public Funding Work?

> P.S. Eu nu am dat niciodata acel dolar (sau acum, trei), dar trimit
> ceva bani candidatului pe care il sustin (daca).
>

Nu este vorba despre asa ceva;
Tu singur recunoshti ca trimitzi ceva bani candidatului pe care il sustzii,implicit recunosti ca fortzesi statul sa bage mina mai ADINC in buzunarele platitorilor de taxe si IMPOZITE.
Mai precizez inca odata;Suma pe care candidatzii reusesc sa o colecteze prin metodele permise legal va fi dublata prin bani primiti de la bugetul de stat.
Sper ca ai inteles .

Paul din Ohio
2008-04-07 05:35:34

Re: BALIVERNE, Mai rusule tot cu prostiile

Daca ii dau unui candidat ii dau din banii, nu fortez pe nimeni sa bage mana in buzunarele altora.
In al doilea rand, candidatii care conteaza NU SE CALIFICA sa ia nici un cent din banii donati odata cu taxele ($3 pe an, cine vrea). Cei care se califica sint candidatii mai neimportanti (care oricum sint eliminati din cursa destul de repede) si acestia primesc "matching funds" din cei trei dolari pe an de persoana care doreste sa doneze. La 2008-04-07 05:26:20, frinaru a scris:

> La 2008-04-07 05:06:58, Paul din Ohio a scris:
>
> > Daca stii engleza poti sa citesti ce e cu "public funding":
> >
> > "How Does Public Funding Work?
>
> > P.S. Eu nu am dat niciodata acel dolar (sau acum, trei), dar trimit
> > ceva bani candidatului pe care il sustin (daca).
> >
>
> Nu este vorba despre asa ceva;
> Tu singur recunoshti ca trimitzi ceva bani candidatului pe care il
> sustzii,implicit recunosti ca fortzesi statul sa bage mina mai ADINC
> in buzunarele platitorilor de taxe si IMPOZITE.
> Mai precizez inca odata;Suma pe care candidatzii reusesc sa o
> colecteze prin metodele permise legal va fi dublata prin bani primiti
> de la bugetul de stat.
> Sper ca ai inteles .
>

frinaru
2008-04-07 05:38:40

Re: BALIVERNE,

La 2008-04-07 05:24:21, Mache a scris:

> La 2008-04-07 04:52:45, frinaru a scris:
>
> > La 2008-04-07 04:44:36, Danny a scris:
> >
> > >
> > > > Alegerile din America este "CIRC"dureaza de un AN si va mai dura ,
> > > > toata "mascarada"este facuta pe bani publici,mai putzin cele 5milioane
> > > > $,pierdute de clintoneasa ,din banii cistigatzi de "drogatul"Bill din
> > > > afacerea cu Monica.
> > >
> > >
> > > Rau este sa fii ignorant. Si in plus, sa-ti mai dai si cu parerea
> > > despre ceva ce nu ai habar, exceptind citeva rinduri dintr-o fituica
> > > da scandal.
> > > "CIRC-ul" american este probabil expresia cea mai avansata a
> > > democratiei. Si nu este de ieri, da azi, ci de peste 200 de ani, din
> > > vremea cind domnitorii nostri erau "alesi" prin firman de la sultan
> > > din mahalaua Fanar-ului (nu Funar-ului!)
> > >
> > Tocmai nu sint IGNORANT,ci stiu destul de bine unde se duc,citeva
> > zeci de mii de dolari pe care-i platesc "taxe si impozite",asa ca ar
> > fi bine sa gindesti .
> >
> Bai berbecule e vorba de 3 parai pentru finantarea alegerilor
> prezidentiale (casca ochii pe formularul IRS 1040A), pe care-i donezi
> (daca ai chef!) odata cu taxele,.
>
> Daca crezi ca SUA te jefuieste, de ce nu pleci in raiul lui Putin. Ce
> te mai tine aici? Asistenta sociala?
>
chiar azi am scris cec-ul pentru IRS cu 1,029$,eu stiu sa-mi fac taxele.Cei care primesc 6-7$ pe ora nu au cum sa plateasca citeva mii de $ taxe si impozite,iar cei care traiesc din asistenta sociala sint exclushi din aceasta discutzie.

Mache
2008-04-07 05:48:31

Re: Mirarea lui Dan Pavel...

La 2008-04-06 22:38:27, Sarmatic a scris:

> Domnule Dan Pavel, ce-ati fi dorit, ca Rusia sa devina o democratie
> scandinava a doua zi dupa prabusirea bolsevismului in URSS? Dati-mi un
> exemplu de asa spectaculoasa schimbare in istorie!

Iti dau eu doua exemple, nu unul: Germania si Japonia. Popoarele lor au luat-o pe cocoasa mult mai rau decat rusii in 1989. Cu toate astea in 18 ani (adica pana in 1963) ele erau niste democratii solide si destul de prospere. De n-a putut si Rusia sa faca la fel?

> Abandonarea tarilor
> estice si descompunerea URSS a costat incomparabil mai putine vieti
> omenesti decat prabusirea comunismului in tara noastra. Imi pastrez
> admiratia pentru cei care au tinut in frau armata si KGB-ul in momente
> asa de critice. In URSS s-a tras cu tunurile in populatia civila
> revoltata si dupa '60, sub Brejnev... Eu chiar vad ce transformari
> uriase a facut aceasta tara. Nu cad in fund de admiratie in fata lui
> Putin, dar stiu ca de Brejnev sau Hrusciov il despart ani-lumina. Si
> nu tot ce este inca rau la el acasa este sub controlul lui. Georgianul
> Stalin nu mai exista. Poate doar in admiratia concetatenilor lui,
> pretendenti la NATO.

Ai vazut cumva ce portrete purtau moscovitii pe 7 noiembrie? Era cumva vorba de Louis de Funes?

> Nu vad o asa evolutie spectaculoasa la Bush si
> ca nu sunt pregatit sa raman mut de admiratie in fata lui.

Nu ai motive sa cazi in fund cand vine vorba de Bush, dar asta nu iseamna ca Putin e intruchiparea geniului. Dimpotriva.

> Evolutia
> accelerata spre democratie a Rusiei depinde foarte mult si de Europa,
> care trebuie sa abandoneze politica de confruntare, atitudinea
> ofensiva, pentru una de autentic si sincer partenetriat.

Europa trebuie sa-si apere in primul rand pielea ei. Proseperitatea si fericirea Rusiei sunt in principal problemele rusilor si ale Rusiei.

> Articolul
> dumneavoastra se inscrie in categoria celor din timpul razboiului
> rece... Din nefericire! M-am saturat de razboi, fie el si rece, visez
> la un spatiu fara animozitati, macar pana la Urali. Facem noi,
> europenii ceva pentru asta? Aceasta-i intrebarea!
>
Aritcolul e unul de bun simt.

Nu prea vad ce ar putea sa faca europenii concret pentru indepartarea animozitatilor. Sa-i plateasca cumva bir lui Putin?

FB
2008-04-07 06:05:00

Rusia si America

Am scris in numarul de alaltaieri o stire pe care am aflat-o si eu la tv.Despre americani si francezi.Un diabolic plan naucitor chiar .Nepus binenteles in practica.Am mai vazut filme documentare despre bombardamentele barbare ale americanilor asupra Vietnamului.Pentru a-i scoate la iveala pe adversari ,"pe comunisti"cum spunea cineva pe Forum ,americanii au utilizat ierbicide.Urmarile acestor barbarisme se vad si astazi.Copii ce se nasc inclusiv in zilele noastre cu malformatii.Din parinti ce fie au participat la razboi ,fie copii fiind traiau in zonele respective.Monstruos.
Da ,dar cate astfel de orori or fi facut ceilalti ,adevaratii comunisti rusi bolshevici ?
Cel putin cele facute de americani le-am putut vedea gratie sistemului impus de ei.De la rusi mai ales pe vremea comunismului nu transpira nimica.Doar ca oamenii vroiau sa scape.Sa fuga cat vad cu ochii.E clar dupa mine ,ororile erau mult mai mari.Sistemul asisderea.Unul de teroare.
Si atunci acestea fiind faptele, a invins binele.Sau altfel spus ,raul cel mai mic.

Mache
2008-04-07 06:11:38

Re: BALIVERNE,

Mai franare, eu totusi nu te inteleg?

Te anume te retine intr-o tara pe care o urasti, si mai ales de ce mai platesti taxele daca consideri ca ele sunt prost administrate? De ce nu pleci intr-o tara unde banii sunt bine chivernisiti cum ar fi de exemplu Rusia?

P.S. Daca-ti completezi taxele manual (auzisi de e-file?), nu uita de cele de la statul tau, termenul e acelasi ca si la federali si e peste cateva zile.

La 2008-04-07 05:38:40, frinaru a scris:

> La 2008-04-07 05:24:21, Mache a scris:
>
> > La 2008-04-07 04:52:45, frinaru a scris:
> >
> > > La 2008-04-07 04:44:36, Danny a scris:
> > >
> > > >
> > > > > Alegerile din America este "CIRC"dureaza de un AN si va mai dura ,
> > > > > toata "mascarada"este facuta pe bani publici,mai putzin cele 5milioane
> > > > > $,pierdute de clintoneasa ,din banii cistigatzi de "drogatul"Bill din
> > > > > afacerea cu Monica.
> > > >
> > > >
> > > > Rau este sa fii ignorant. Si in plus, sa-ti mai dai si cu parerea
> > > > despre ceva ce nu ai habar, exceptind citeva rinduri dintr-o fituica
> > > > da scandal.
> > > > "CIRC-ul" american este probabil expresia cea mai avansata a
> > > > democratiei. Si nu este de ieri, da azi, ci de peste 200 de ani, din
> > > > vremea cind domnitorii nostri erau "alesi" prin firman de la sultan
> > > > din mahalaua Fanar-ului (nu Funar-ului!)
> > > >
> > > Tocmai nu sint IGNORANT,ci stiu destul de bine unde se duc,citeva
> > > zeci de mii de dolari pe care-i platesc "taxe si impozite",asa ca ar
> > > fi bine sa gindesti .
> > >
> > Bai berbecule e vorba de 3 parai pentru finantarea alegerilor
> > prezidentiale (casca ochii pe formularul IRS 1040A), pe care-i donezi
> > (daca ai chef!) odata cu taxele,.
> >
> > Daca crezi ca SUA te jefuieste, de ce nu pleci in raiul lui Putin. Ce
> > te mai tine aici? Asistenta sociala?
> >
> chiar azi am scris cec-ul pentru IRS cu 1,029$,eu stiu sa-mi fac
> taxele.Cei care primesc 6-7$ pe ora nu au cum sa plateasca citeva mii
> de $ taxe si impozite,iar cei care traiesc din asistenta sociala sint
> exclushi din aceasta discutzie.
>

George W. Bush
2008-04-07 06:16:52

....nu-i bre,asa...

America,pa langa mersu' pa jos,a mai inventat si aparatu' de ciocanit la usa.
uite cum.bush al "batarn",patru ani.flautistu',opt ani.nucularu',opt ani si el.mai
vine si femeia-barbat,nevasta taragotistului,inca opt ani si iaca sa facura da
doua's'opt da ani,in care noile generatii,cred in povestea cu capra cu trei iezi,
care vine acasa cu drob de sare in spinare,malaies in calcaiesi si lapte-n tzatze,
gata facut iaurt.personal,n-am vazut mai multi aplaudaci pa baza de voluntariat,
ca aici in America.in Romania,cel putin,sa mai alegeau cu ceva.la pupatorii de
posterioare "gringos" ma refer,bineinteles.degeaba incerci sa-i pui la masa,cand locu' lor e sub masa.


La 2008-04-07 04:55:01, acta_derbedeica a scris:

> Ei, stai asa, in mass media americana se vorbeste deschis de recordul
> de popularitate negativa al Americii in lume datorita politicii sale
> externe, si nu am auzit numele Romaniei in clasamentul pe tari. Acum.
> ca vorbisi de presedintii americani, nu-ti fie frica, nu-s ei chiar
> neica nimeni. O sa spui ca au fost presedinti actori, clauni, etc.
> Uite, Reagan a fost turnatorul de la Hollywood, care fara mult talent
> actoricesc a devenit mai degraba cunoscut pentru rolul purtat in
> campania de desconspirare a simpatizantilor comunisti din lumea
> filmului american. Bush a fost seful CIA, asta micu' si istetu' e fiul
> lui tac-su, Hillary e nevasta lui barbat-su, etc. Acuma, nu ma
> intelege gresit, si eu mi-am pierdut somnul de grija democratiei
> rusesti, ca n-am ce face, dar ce sa-i faci daca rusilor le place cu
> Putin? Si ca Rusia a facut bine-merci pe timpul lui? Dar nui nimic, eu
> am sa ma plimb seara inainte de culcare la aer curat si o sa-mi revin.
> Matale ce planuri ai?
>

George W. Bush
2008-04-07 06:30:11

bre mache,

care-i problema ta ca pa franaru,nu-l doare-n pix da felu' in carei sa irosesc banii
pa care-i plateste la taxe?si da unde pana unde trimiterile astea catre,Koreea,Cuba, sau mai stiu yo ce loc,in care gringos au luat-o-n mana?
bey tzaranete,America a ajuns comunista pentru bogati si capitalista pentru saraci.ai copii?precis,nu.altfel,gandeai inainte de a posta.cu banii pa care i-a spart vacaru' nucular aiurea in Iraq,tu,copii tai si nepotii tai,aveau asigurare medicala gratuita.da' da unde nu e,nici dumnezeu nu cere.


La 2008-04-07 06:11:38, Mache a scris:

> Mai franare, eu totusi nu te inteleg?
>
> Te anume te retine intr-o tara pe care o urasti, si mai ales de ce mai
> platesti taxele daca consideri ca ele sunt prost administrate? De ce
> nu pleci intr-o tara unde banii sunt bine chivernisiti cum ar fi de
> exemplu Rusia?
>
> P.S. Daca-ti completezi taxele manual (auzisi de e-file?), nu uita de
> cele de la statul tau, termenul e acelasi ca si la federali si e peste
> cateva zile.

> > > > > > Alegerile din America este "CIRC"dureaza de un AN si va mai dura ,
> > > > > > toata "mascarada"este facuta pe bani publici,mai putzin cele 5milioane
> > > > > > $,pierdute de clintoneasa ,din banii cistigatzi de "drogatul"Bill din
> > > > > > afacerea cu Monica.
> > > > >
> > > > >
> > > > > Rau este sa fii ignorant. Si in plus, sa-ti mai dai si cu parerea
> > > > > despre ceva ce nu ai habar, exceptind citeva rinduri dintr-o fituica
> > > > > da scandal.
> > > > > "CIRC-ul" american este probabil expresia cea mai avansata a
> > > > > democratiei. Si nu este de ieri, da azi, ci de peste 200 de ani, din
> > > > > vremea cind domnitorii nostri erau "alesi" prin firman de la sultan
> > > > > din mahalaua Fanar-ului (nu Funar-ului!)
> > > > >
> > > > Tocmai nu sint IGNORANT,ci stiu destul de bine unde se duc,citeva
> > > > zeci de mii de dolari pe care-i platesc "taxe si impozite",asa ca ar
> > > > fi bine sa gindesti .
> > > >
> > > Bai berbecule e vorba de 3 parai pentru finantarea alegerilor
> > > prezidentiale (casca ochii pe formularul IRS 1040A), pe care-i donezi
> > > (daca ai chef!) odata cu taxele,.
> > >
> > > Daca crezi ca SUA te jefuieste, de ce nu pleci in raiul lui Putin. Ce
> > > te mai tine aici? Asistenta sociala?

frinaru
2008-04-07 06:37:43

Re: BALIVERNE,

La 2008-04-07 06:11:38, Mache a scris:

> Mai franare, eu totusi nu te inteleg?
>


> > > Bai berbecule e vorba de 3 parai pentru finantarea alegerilor
> > > prezidentiale (casca ochii pe formularul IRS 1040A), pe care-i donezi
> > > (daca ai chef!) odata cu taxele,.
> > >
> > > Daca crezi ca SUA te jefuieste, de ce nu pleci in raiul lui Putin. Ce
> > > te mai tine aici? Asistenta sociala?
> > >
> > chiar azi am scris cec-ul pentru IRS cu 1,029$,eu stiu sa-mi fac
> > taxele.Cei care primesc 6-7$ pe ora nu au cum sa plateasca citeva mii
> > de $ taxe si impozite,iar cei care traiesc din asistenta sociala sint
> > exclushi din aceasta discutzie.
> >
>
>
Mai Mache,tu esti mai greu de cap ca Alamar;
Eu am spus ca mi-am facut taxele,ca stiu sa le fac.
am mai spus ca am trimis cec-ul la IRS,acolo trebuie sa mai dau ceva "gologani",adica la federal,de la "statul mic",trebuie sa primesc vreo $270,sper ca ai intzeles .
De ce nu plec in "Rusia",simplu ,nu sint rus,iar prietenul meu Harry C,un evreu din zona Botosani,chiar azi m-am intilnit cu el ,dupa ce aseara mi-a dat telefon si m-a rugat ca neaparat sa merg la pritenul lui si sa iau o 'duzina"de COTNARI,l-am refuzat si i-au spus ca nu primesc vinul,ca placerea mea este sa-l beau impreuna cu el. Asa ca a fost de acord si ne-am intilnit si am pus de o bauta cum scrie la carte .Harry mi-a zia asa ,mai "omule "tara asta sa ridicat cu oameni ca tine,cind astia vor pleca se va duce pe apa simbetei.
Faci o mare confuzie,daca critic anumite aspecte nu inseamna ca sint dusmanul acestei tari ci numai asa lucrurile se vor indrepta .

George W. Bush
2008-04-07 06:44:12

Re: Rusia si America

stai p-aproape.inca nici n-ai gustat,rau' cel mic.pregateste-ti hartie igienica din belsug,pentru rau' cel mare.daca-l mai apuci.nu zic ca-s mai breji unii sau altii,
da' razboaiele,au evoluat.nu mai e ca la teatru,cand actorii principali ieseau la
scena deschisa,ca sa primeasca aplauze sau fluieraturi.acum,actorii principali,
stau bine feriti de ochii spectatorilor si doar apasa pa buton,spre adulatia celor
neimplicati in conflict.


La 2008-04-07 06:05:00, FB a scris:

> Am scris in numarul de alaltaieri o stire pe care am aflat-o si eu la
> tv.Despre americani si francezi.Un diabolic plan naucitor chiar .Nepus
> binenteles in practica.Am mai vazut filme documentare despre
> bombardamentele barbare ale americanilor asupra Vietnamului.Pentru a-i
> scoate la iveala pe adversari ,"pe comunisti"cum spunea cineva pe
> Forum ,americanii au utilizat ierbicide.Urmarile acestor barbarisme se
> vad si astazi.Copii ce se nasc inclusiv in zilele noastre cu
> malformatii.Din parinti ce fie au participat la razboi ,fie copii
> fiind traiau in zonele respective.Monstruos.
> Da ,dar cate astfel de orori or fi facut ceilalti ,adevaratii
> comunisti rusi bolshevici ?
> Cel putin cele facute de americani le-am putut vedea gratie sistemului
> impus de ei.De la rusi mai ales pe vremea comunismului nu transpira
> nimica.Doar ca oamenii vroiau sa scape.Sa fuga cat vad cu ochii.E clar
> dupa mine ,ororile erau mult mai mari.Sistemul asisderea.Unul de
> teroare.
> Si atunci acestea fiind faptele, a invins binele.Sau altfel spus ,raul
> cel mai mic.
>

bongos
2008-04-07 06:46:39

Re: Cat de frumos rasar....

Imi pare rau domnule dar ... are dreptate !!!
V-au dat si coronitza ?


La 2008-04-07 03:03:24, Mache a scris:

> Cat de frumos rasar pe forum, unul cate unul, argatii cu sau fara
> simbrie ai tarului. Ca ramele dupa ploaie...
>
> Singura lor problema e ca daca dl. Putin va suferi un accident de
> avion, elicopter, masina, sau doar un simplu infarct (acestea sunt cai
> firesti de consolidare ale puterii in Rusia), admiratorii sai de pe
> taramurile noastre vor trebui sa descopere cu viteza fulgerului geniul
> marelui Medvedev, noul "om al mileniului"...
>

frinaru
2008-04-07 06:51:33

Re: Rusia si America

La 2008-04-07 06:44:12, George W. Bush a scris:


> stau bine feriti de ochii spectatorilor si doar apasa pa buton,spre
> adulatia celor
> neimplicati in conflict.
>
>
Asa cred ei.Butonul nu functioneaza numai daca este apasat de 10 miini .Idiotului care-i trece prin cap sa apese butonul va fi primul care va disparea,indiferent care este el.

George W. Bush
2008-04-07 07:01:20

Re: Rusia si America

yo sunt un idiot norocos.pa ce-am pus mana,s-a,ales bules.America-i un fleac ca s-o pun pa butuci.
nici nu merita sa fac fru'-n efort.cu oameni ca mache,succesu-i garantat.

La 2008-04-07 06:51:33, frinaru a scris:


> Asa cred ei.Butonul nu functioneaza numai daca este apasat de 10
> miini .Idiotului care-i trece prin cap sa apese butonul va fi primul
> care va disparea,indiferent care este el.

Arogantu'
2008-04-07 07:16:30

Re: Despre servitute

Mache - daca punctisoarele rusesti ti-au zis sa stai jos - stai dracu' jos !
Sa aiba o satisfactie si aplaudacii kaghebeilor ...

La 2008-04-07 05:09:56, Mache a scris:

> Exista o categorie de oameni a caror personalitate nevolnica ii
> impinge spre subordonarea neconditionata si fanatica in fata unui
> punct de atractie palpabil. Acestia sunt asa numitii fani. Unii sunt
> topiti dupa o echipa de fotbal, altii dupa o trupa muzicala, sau un
> actor si iata ca insusi dictatorii reusesc sa aiba fanii lor.
>
> Argumentele faptele concrete nu au nici o valoare in fata acestoe
> minti rudimentare si lipsite de tarie. Ei traiesc satisfactia
> supunerii desavarsite cu o placere masochista. Lipsiti de un scop in
> viata ei gasesc in servitutea totala un sens al existentei lor. Nu
> exista argumente logice, revelatii sau descoperiri care sa-i aduca la
> realitate, asa incat cea mai mare parte incercarilor de a-i aduce cu
> picioarele pe pamant este pierdere de vreme.
>
> In privinta politicienilor, fanfaroni si dejectii de genul lui
> Mussolini, Stalin, Hitler, Vadim, Tokes sau Putin au cel mai mare
> succes. Asta in primul rand pentru ca ei au DUSMANI impotriva carora
> lupta fara crutare (unii cu guitul, altii cu arma, dupa caz).
> Incrancenarea prosteasca si dorinta de a demola fara a pune ceva in
> loc au creat intotdeauna o atractie irezistibila pentru sufletele
> labile. In mare parte fanii isterici sunt oameni a caror existenta
> sociala este o succesiune de ratari, si atunci fronda sau revolta
> oricarei maimute isterice l-i se pare o lupta dreapta cu care se pot
> usor identifica. Sentimentul personal al ratarii si neputintei se
> estompeaza prin asocierea lor cu "o lupta dreapta"
>
> Din fericire aceste creaturi chinuite au reprezentat intotdeauna doar
> o minoritate. O minoritate zgomotoasa, dar totusi o minoritate. Faptul
> ca tipa din tot sufletul ii face sa se simta puternici, importanti si
> multi. Ei insa nu au reusit si nu vor reusi niciodata sa influenteze
> cu adevarat cursul vietii.
>
> De aceea cred ca "un nou 23 august" este foarte putin probabil si
> cvasi-imposibil. Nu in ultimul rand, nu trebuie uitat ca 23 august nu
> a fost provocat de marea dragoste a romanilor pentru URSS sau de
> argatii lui Stalin in Romania, ci a fost doar alegerea constienta a
> raului cel mai mic.
>

laur
2008-04-07 07:26:18

Cine nu ma linge&#8217;n cur e tradator platit

Daca cineva nu e de aocord cu mine sa insemne neparat ca este si plaltit pentru acesta opozitzie , n'asa ?
Ca asta pare sa fie concluzai formului .
- neoconii si pupinii basinii ii acuza pe ceilatzi ca sunt platzitzi de rusi
- chomskistii si restul gastii de matze verzi (na ca era sa le zic romani verzi asa ca mine ) afirma cu tarie ca ceilatzi sunt platitzi de interpusii Mossad MI6 si CIA
Acuma am si eu o intrebare :
Daca tu nu esti de acord cu mine e musai sa te si platesca cineva pentru asta ?
Sau potzi sa fii autentzic in neam-prostia ta ca deh "nu te pui tu cu mine baa !!"
Ca doar asa gandim tozti despre tozti .
Noi si idoli nostri suntem desteptzi si restul e prosti si "e" ca e mai multzi .
Nu asa ? Apropo l-am vazut recent pe John Stuard cu al lui Today Show , International Edition pe CNN .
Si adevar este ca viatza bate filmul si cuvantarile oficialilor la emisiuniel de stiri bat in ineptzie orice comedie gen Letterman cu al lor "it's all good" daca l-atzi vazut stitzi ce spun.
Sa fie si el John Stuard oare agent platit de Putin ?

George W. Bush
2008-04-07 07:29:31

bre teroristu' pacifist,ai nevoie de atentie?

daca sti sa dai din coada,poate primesti frun os.

La 2008-04-07 07:16:30, Arogantu' a scris:

> Mache - daca punctisoarele rusesti ti-au zis sa stai jos - stai dracu'
> jos !
> Sa aiba o satisfactie si aplaudacii kaghebeilor ...

Arogantu'
2008-04-07 07:33:59

Ha, ha, ha !

Io n-am planuri.
Da' matale de unde-ai tras concluzia ca rusilor le-a mers bine pe vremea lui Putin ?
Fiindc-o spune kaghebistu' ?

Haida-de !

La 2008-04-07 04:55:01, acta_derbedeica a scris:

> Ei, stai asa, in mass media americana se vorbeste deschis de recordul
> de popularitate negativa al Americii in lume datorita politicii sale
> externe, si nu am auzit numele Romaniei in clasamentul pe tari. Acum.
> ca vorbisi de presedintii americani, nu-ti fie frica, nu-s ei chiar
> neica nimeni. O sa spui ca au fost presedinti actori, clauni, etc.
> Uite, Reagan a fost turnatorul de la Hollywood, care fara mult talent
> actoricesc a devenit mai degraba cunoscut pentru rolul purtat in
> campania de desconspirare a simpatizantilor comunisti din lumea
> filmului american. Bush a fost seful CIA, asta micu' si istetu' e fiul
> lui tac-su, Hillary e nevasta lui barbat-su, etc. Acuma, nu ma
> intelege gresit, si eu mi-am pierdut somnul de grija democratiei
> rusesti, ca n-am ce face, dar ce sa-i faci daca rusilor le place cu
> Putin? Si ca Rusia a facut bine-merci pe timpul lui? Dar nui nimic, eu
> am sa ma plimb seara inainte de culcare la aer curat si o sa-mi revin.
> Matale ce planuri ai?
>

George W. Bush
2008-04-07 07:41:22

pana nu te sterge cenzoru'.

unde manivela mea,ai vazut tu,ca,pardon,avocatii,sa-si bage mainile in propriile buzunare?te-a frapat cumva steward?el e doar supapa,care mai elibereaza din presiune.cam ca locomotiva.La 2008-04-07 07:26:18, laur a scris:

> Daca cineva nu e de aocord cu mine sa insemne neparat ca este si
> plaltit pentru acesta opozitzie , n'asa ?
> Ca asta pare sa fie concluzai formului .
> - neoconii si pupinii basinii ii acuza pe ceilatzi ca sunt platzitzi
> de rusi
> - chomskistii si restul gastii de matze verzi (na ca era sa le zic
> romani verzi asa ca mine ) afirma cu tarie ca ceilatzi sunt platitzi
> de interpusii Mossad MI6 si CIA
> Acuma am si eu o intrebare :
> Daca tu nu esti de acord cu mine e musai sa te si platesca cineva
> pentru asta ?
> Sau potzi sa fii autentzic in neam-prostia ta ca deh "nu te pui tu cu
> mine baa !!"
> Ca doar asa gandim tozti despre tozti .
> Noi si idoli nostri suntem desteptzi si restul e prosti si "e" ca e
> mai multzi .
> Nu asa ? Apropo l-am vazut recent pe John Stuard cu al lui Today Show
> , International Edition pe CNN .
> Si adevar este ca viatza bate filmul si cuvantarile oficialilor la
> emisiuniel de stiri bat in ineptzie orice comedie gen Letterman cu al
> lor "it's all good" daca l-atzi vazut stitzi ce spun.
> Sa fie si el John Stuard oare agent platit de Putin ?
>
>

Arogantu'
2008-04-07 07:46:18

Re: bre teroristu' pacifist,ai nevoie de atentie? - Ntz! Da' uite-asa vedem cine-s kaghebeii ! ndc


La 2008-04-07 07:29:31, George W. Bush a scris:

> daca sti sa dai din coada,poate primesti frun os.
>
> La 2008-04-07 07:16:30, Arogantu' a scris:
>
> > Mache - daca punctisoarele rusesti ti-au zis sa stai jos - stai dracu'
> > jos !
> > Sa aiba o satisfactie si aplaudacii kaghebeilor ...
>
>

George W. Bush
2008-04-07 07:49:40

Re: Ha, ha, ha !

daca tot na-i hernie,de ce nu-ti cumperi una,mai teroristule pacifist?


La 2008-04-07 07:33:59, Arogantu' a scris:

> Io n-am planuri.
> Da' matale de unde-ai tras concluzia ca rusilor le-a mers bine pe
> vremea lui Putin ?
> Fiindc-o spune kaghebistu' ?
>
> Haida-de !

Arogantu'
2008-04-07 07:53:27

Re: Cine nu ma linge&#8217;n cur e tradator platit

Depinde.
Depinde.
Da' in US este democratie adevarata - asta nu inseamna ca daca Oprah spune ceva asta reprezinta un adevar etern.

La 2008-04-07 07:26:18, laur a scris:

> Daca cineva nu e de aocord cu mine sa insemne neparat ca este si
> plaltit pentru acesta opozitzie , n'asa ?
> Ca asta pare sa fie concluzai formului .
> - neoconii si pupinii basinii ii acuza pe ceilatzi ca sunt platzitzi
> de rusi
> - chomskistii si restul gastii de matze verzi (na ca era sa le zic
> romani verzi asa ca mine ) afirma cu tarie ca ceilatzi sunt platitzi
> de interpusii Mossad MI6 si CIA
> Acuma am si eu o intrebare :
> Daca tu nu esti de acord cu mine e musai sa te si platesca cineva
> pentru asta ?
> Sau potzi sa fii autentzic in neam-prostia ta ca deh "nu te pui tu cu
> mine baa !!"
> Ca doar asa gandim tozti despre tozti .
> Noi si idoli nostri suntem desteptzi si restul e prosti si "e" ca e
> mai multzi .
> Nu asa ? Apropo l-am vazut recent pe John Stuard cu al lui Today Show
> , International Edition pe CNN .
> Si adevar este ca viatza bate filmul si cuvantarile oficialilor la
> emisiuniel de stiri bat in ineptzie orice comedie gen Letterman cu al
> lor "it's all good" daca l-atzi vazut stitzi ce spun.
> Sa fie si el John Stuard oare agent platit de Putin ?
>
>

George W. Bush
2008-04-07 07:54:02

Re: bre teroristu' pacifist,ai nevoie de atentie? - Ntz! Da' uite-asa vedem cine-s kaghebeii ! ndc

ti-am facut o dimineata placuta,nu-asa?


La 2008-04-07 07:46:18, Arogantu' a scris:

>
> La 2008-04-07 07:29:31, George W. Bush a scris:
>
> > daca sti sa dai din coada,poate primesti frun os.

Arogantu'
2008-04-07 07:55:32

Re: Ha, ha, ha !

Mai castravete - hernia e pe gratis !
Numai un tolomac ar da bani pe ea !
Te califici ?

La 2008-04-07 07:49:40, George W. Bush a scris:

> daca tot na-i hernie,de ce nu-ti cumperi una,mai teroristule
> pacifist?
>
>
> La 2008-04-07 07:33:59, Arogantu' a scris:
>
> > Io n-am planuri.
> > Da' matale de unde-ai tras concluzia ca rusilor le-a mers bine pe
> > vremea lui Putin ?
> > Fiindc-o spune kaghebistu' ?
> >
> > Haida-de !
>
>
>

Arogantu'
2008-04-07 07:56:31

Re: bre teroristu' pacifist,ai nevoie de atentie? - Ntz! Da' uite-asa vedem cine-s kaghebeii ! ndc

Ba bien ca nu !

La 2008-04-07 07:54:02, George W. Bush a scris:

> ti-am facut o dimineata placuta,nu-asa?
>
>
> La 2008-04-07 07:46:18, Arogantu' a scris:
>
> >
> > La 2008-04-07 07:29:31, George W. Bush a scris:
> >
> > > daca sti sa dai din coada,poate primesti frun os.
>
>
>

George W. Bush
2008-04-07 08:02:59

Re: Cine nu ma linge&#8217;n cur e tradator platit

ai si sarit ca musca,ce sa repezea la frunzele de brustur,pa care provincialii,din lipsa de ziar,le foloseau ca surogat.in lungile tale peregrinari,ai depasit fro'data,bariera vergului?


La 2008-04-07 07:53:27, Arogantu' a scris:

> Depinde.
> Depinde.
> Da' in US este democratie adevarata - asta nu inseamna ca daca Oprah
> spune ceva asta reprezinta un adevar etern.

Arogantu'
2008-04-07 08:05:58

Re: Cine nu ma linge&#8217;n cur e tradator platit

Ce-i, bushulica - te-am atins la Oprah ?

La 2008-04-07 08:02:59, George W. Bush a scris:

> ai si sarit ca musca,ce sa repezea la frunzele de brustur,pa care
> provincialii,din lipsa de ziar,le foloseau ca surogat.in lungile tale
> peregrinari,ai depasit fro'data,bariera vergului?
>
>
> La 2008-04-07 07:53:27, Arogantu' a scris:
>
> > Depinde.
> > Depinde.
> > Da' in US este democratie adevarata - asta nu inseamna ca daca Oprah
> > spune ceva asta reprezinta un adevar etern.
>
>
>

George W. Bush
2008-04-07 08:14:28

bey grivei,latri la luna,desi la tine,luna s-a dus demult la culcare

bati campii,ori ospiciile au acces internet.ce are oprah cu primaria?prea mult tv.
dauneaza glandei sudoripare mamare,situata sub lobu' urechii.hai,aport batzu'.


La 2008-04-07 08:05:58, Arogantu' a scris:

> Ce-i, bushulica - te-am atins la Oprah ?

Arogantu'
2008-04-07 08:17:30

Re: bey grivei,latri la luna,desi la tine,luna s-a dus demult la culcare

Interesant !
Care-i jobul tau prin state ?

PS Cind am pus intrebarea - deja au inceput sa lucreze serverele CIA !
Stai linistit - afla ei totul despre tine ...

La 2008-04-07 08:14:28, George W. Bush a scris:

> bati campii,ori ospiciile au acces internet.ce are oprah cu
> primaria?prea mult tv.
> dauneaza glandei sudoripare mamare,situata sub lobu' urechii.hai,aport
> batzu'.
>
>
> La 2008-04-07 08:05:58, Arogantu' a scris:
>
> > Ce-i, bushulica - te-am atins la Oprah ?
>
>

FB
2008-04-07 08:18:29

Re: Rusia si America

La 2008-04-07 06:44:12, George W. Bush a scris:

> stai p-aproape.inca nici n-ai gustat,rau' cel mic.pregateste-ti hartie
> igienica din belsug,pentru rau' cel mare.daca-l mai apuci.nu zic ca-s
> mai breji unii sau altii,
> da' razboaiele,au evoluat.nu mai e ca la teatru,cand actorii
> principali ieseau la
> scena deschisa,ca sa primeasca aplauze sau fluieraturi.acum,actorii
> principali,
> stau bine feriti de ochii spectatorilor si doar apasa pa buton,spre
> adulatia celor
> neimplicati in conflict.
>
Eu cred ca razboiul rece s-a sfarsit.Daca nu s-au batut pana acuma ,de aici in colo nici atata.Toti vor sa traiasca mai bine.Dimpotriva prin comert si cooperare vezi cazul Rusia-Europa vor elimina contradictiile.Nici pericolul terorist nu mi se pare atata de amenintator. Pericolul vine de mai departe .Din China.Ramasa cu regim politic comunist dur ,China are si banii necesari sa devina o putere mondiala.Asiaticii in general sunt speciali ca sa spun asa.Nimeni nu le poate citi gandurile.Tradarea si razbunarea lor vine cu zambetul pe buze.Plus incrancenarea ,determinarea in urmarirea scopurilor.Nu stiu de ce ,dar imi vin in minte ungurii.Stramosii lor au venit din aceasta zona.Sa aiba in genele lor ambitia asiatica ?

George W. Bush
2008-04-07 08:31:26

Re: bey grivei,securist

nu ma pot cobora la nivelu' tau de turnator.daca tot te framanta grija cu jobu' meu prin state,vinde-ti casa si ia-ti un bilet de avion pana in tara careia ii sufli-n
trompeta.iar da serverele cia,mi sa frange ca salcia-n vant.tot paricopitat militian ramai,cu credinta ca bau-bau exista si e bine merci.mai ia un os,potaie.


La 2008-04-07 08:17:30, Arogantu' a scris:

> Interesant !
> Care-i jobul tau prin state ?
>
> PS Cind am pus intrebarea - deja au inceput sa lucreze serverele CIA
> !
> Stai linistit - afla ei totul despre tine ...

     Pagina  din 4      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Fratia urechii (4857 afisari)
 Un tiran modern (Putin) si admiratorii sai (2316 afisari)
 Euroregiunea secuiasca (1770 afisari)
 "Rednic, esti o mizerie" (1587 afisari)
 Un nou caz Litvinenko (1333 afisari)
 A adormit langa femeia pe care a violat-o (3618 afisari)
 La 50 de ani, Sharon Stone foloseste aceleasi "arme" ca pe vremea cand juca in Basic Instinct (3571 afisari)
 Putin: "Ucraina are toate sansele sa nu mai existe ca stat in granitele actuale" (3516 afisari)
 Dragoste fara frontiere: Un lup se iubeste cu o capra (3377 afisari)
 Socant: Un australian are un copil cu propria fiica  (2663 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01091 sec.