Ziua Logo
  18:21, luni, 27 ianuarie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-02-07

Comentarii: 18, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Radu Dragan
2008-02-06 22:23:05

politie politica rasplatita prin pensia exorbitanta a LUCRATORIILOR MAI

PENSIILE pot arata cine este a fost si va fii un
LUCRATOR MAI.
Daca pensia e de 5-15 ori mai mare decat media atunci
ea pensia, reprezinta rasplata unuia ca Felix, Laurentiu, Baboiu Iliescu, si a tuturor celor cu epoleti si cisme in care trebuie inclus si tatal lui Geoana.

zwilling carol
2008-02-06 23:00:21

Re: politie politica rasplatita prin pensia exorbitanta a LUCRATORIILOR MAI

La 2008-02-06 22:23:05, Radu Dragan a scris:

> PENSIILE pot arata cine este a fost si va fii un
> LUCRATOR MAI.
> Daca pensia e de 5-15 ori mai mare decat media atunci
> ea pensia, reprezinta rasplata unuia ca Felix, Laurentiu, Baboiu
> Iliescu, si a tuturor celor cu epoleti si cisme in care trebuie inclus
> si tatal lui Geoana.
>

Virgil Ciuca
2008-02-06 23:19:32

Despre pensii


Daca raportul intre salariul minim si maxim a fost de 1 la 6 cum este posibil ca pensia maxima sa fie de 15 ori mai mare decat pensia minima!

Cred ca legea pensiilor a fost manipulata deci ar trebui facute corecturi parlamentare! Numai ca dupa 89 raportul intre salariul minim si maxim a ajuns 1 la 100...ca in capitalism.

Bine ca cel putin temporar activitatea CNSAS a fost salvata prin ordonanta de urgenta! Slava Domnului a facut si cabinetul Tariceanu ceva bun

Omul cu Picioare foarte Paroase
2008-02-07 04:50:25

Ei asi.. Ce spui mon cher.."relansat.." Hmm..Gen "caine fara colti - care NU mushca" ? Si "Tariceanu

..e un erou - ca ne-a dat CE AVEAM - insa din COCOSH - CNSAS e un CLAPON ? Apropo... cand programati Spanzurarea in Piata Publica a Guvernului Tariceanu ? NU V-ATI SATURAT de surprize.. ? Cred ca DACA DORITI sa aveti un TRAI MAI BUN - .. SCHIMBAREA INCEPE CU Guvernul Tariceanu si CEI 322 - care cica "vorbesc in numele poporului.." Poza "POPORULUI" o aveti la articolul cu pensiile...

Ene Viorel
2008-02-07 08:30:47

somaj

Dosarele trebuiesc puse pe site.Boborul trebuie sa citeasca.
Ticu si Dinescu la pensie.Ei au slujit cu succes comunismul si au pensii si beneficii babane.

texanu
2008-02-07 08:38:35

VREM SI PE ASTIA DE DUPA REVOLUTIE

Sa apara astia noii care sunt turnatorii......si care fura......eu unul nu inteleg.....ce ai ma cu amaritu.....care i-si turna vecinu? sau colegu de munca? dece Tovarasul Ticu? nu cauta pe ceii care i-au obligat sa o faca? dece? nu cauta? dosarele adevaratilor securistii.......care la ora actuala sunt milionarii si au afacerii grele........ba mai mult este si a ajuns si Presedintele tari......alea dosare......sa le caute.......restul cu ele la topit si sa se faca BIBLII.....SA CITEASCA LUMEA....SA SE POCAIASCA......AI CURAJU TOVARASE TICU DUMITREASCA? I-TI SPUN TOVARAS CA AM FOST AMINDOI IN ACEASI PUSCARIE....AI CURAJU? SA GASESTI DOSARELE CELOR CARE AU PUS PE ACESTI OAMENII SA SEMNEZE////......STI FOARTE BINE CA SI IN INCHISOARE ERAU TURNATORII......SA IA UN COLOT DE TURTOI IN PLUS.....AUZI TOVARASE TICU......VREI SA FI MAI SUS CA DUMNEZEU? CE-L CE JUDECA ESTE DUMNEZEU.......SI NU TE GINDI IMPREUNA CU FLUTURELE DE DINESCU.....UN CIRPA IN CUR.....NU VA GINDITII SA FACETII BANII.....PE SUB MINA......CU ACEASTA INSTITUTIE.......OK? HAI CA MA INERVEZI....PARANOICU DRAKULUI.......CARE SI TU AI FOST UN TURNATOR IN PUSCARIE TU SI FRIZERU.....TOVARASU TAU......MAI TI MINTE? CIND TI-A DAT SAPUN IN LOC DE CASCAVAL? DE AI FOST DE RISU PUSCARIEI?

Riri
2008-02-07 10:16:03

CNSAS relansat

Ramine de vazut in ce forma va iesi din Parlament aceasta ordonanta de urgenta si mai ales daca Curtea Constitutionala nu o va declara si pe ea neconstitutionala.

alwis46
2008-02-07 10:33:08

Re: somaj

Este ca si cum ai spune ca toti romanii au slujit partidul si securistii doar prin simplul fapt ca au trait, muncit si suportat regimul bolsevic atatea zeci de ani.
De altfel, teoria asta a vinovatiei colective este una deosebit de draga celor care au activat in aparatul bolsevico-securist si care se bucura si acum de "fonctii" sau de afaceri grase.
Milioane de romani au muncit in acest regim bolsevic, exact asa cum au muncit Ticu si Dinescu dar ei nu au fost decat furnicile lucratoare nu trantori de partid si de stat.
Daca nu sesizati diferenta si-i bagati pe toti in aceias oala inseamna ca nu stiti nimic despre acele vremuri.

La 2008-02-07 08:30:47, Ene Viorel a scris:

> Dosarele trebuiesc puse pe site.Boborul trebuie sa citeasca.
> Ticu si Dinescu la pensie.Ei au slujit cu succes comunismul si au
> pensii si beneficii babane.
>

B.Vasile
2008-02-07 11:36:38

Relansarea CNSAS

Din pacate am scapat ,pentru un timp scurt sper, ocazia generoasa oferita de
CCR , de a salubriza aceasta institutie atit de necesara.Cu ce au gresit oameni ca mine ,ca tine cititorule sau ca multi altii, platitori cinstiti de taxe si impozite de tot felul, sa tinem pe banii nostri o leaota de politicieni rasuflati, oportunisti de toate spitele,eroi ai muncii socialiste si scribalai de ieri si de azi, sa le dam salarii ministeriale in CNSAS, iar ei in schimb , de la nivelul gras platit al sinecurei ministeriale , sa transforme institutia CNSAS intr-un sediu al bunului plac al lipsei de probitate si responsabilitate, un apendice urit mirositor al vointelor politice de tot felul.
CNSAS trebuie reorganizat si ferit prin lege de influenta nefasta a politicului, acolo trebuie numita o noua conducere ,pe criterii manageriale,care sa refaca increderea cetateanului in CNSAS. Chiar daca prin asta vor ramine unii fara
coledgi... vorba lui Nea Iancu...

Mona G.
2008-02-07 12:08:19

CNSAS

Sper din tot sufletul ca CNSAS sa-si faca treaba si sa ne spuna inaintea alegerilor locale,generale daca acei candidati au fost turnatori sau securisti!Trebuie sa se grabeasca pntruca timpul trece iar eu personal nu mai vreau sa votez un turnator sau securist!Ar trebui sa dea "pe surse" date si despre judecatori,inclusiv dela CC!Macar sa-i arate cu degetul o tara intreaga!Sper ca partidele politice(cu exceptia PC_partidul turnatorului care a dus la aproape desfiintarea CNSAS si PRM-partidul securistilor) sa nu se opuna si sa voteze viitoarea OU(cea completa,care va fi elaborata!)

alwis46
2008-02-07 12:19:01

Ce nu este CNSAS...

CNSAS nu a fost, nu este si nu va fi Comisia Gauck .
Asta s-a dorit inca de la infiintarea CNSAS, punerea in scena a unei organizatii care sa bata apa in piua si sa dea la iveala doar plevusca si nu rechinii.
Incercarea de a se atinge totusi de unii rechini a dus la ce a dus.
Cum naiba au reusit nemtii aia din Comisia Gauck sa puna cu botul pe labe doua milioane de lucratori si informatori STASI ?

Dan Culcer
2008-02-07 13:28:11

Catre Texanu

Virgil Ciuca
2008-02-07 16:30:25

Re: Ei asi.. Ce spui mon cher.."relansat.." Hmm..Gen "caine fara colti - care NU mushca" ? Si "Tariceanu

Sustin opinia Dumneavoastra ca Tariceanu cu tot cabinetul plus cei "322" trebuie- MUST-sa fie spanzurati! dar de catre cine si cum sa o faca?

Cu siguranta ca incidentul declansat de Curtea Constitutionala nu a intarit CNSAS-ul ci dimpotriva ! Ordonanta de urgenta a fost calea ca sa se "lungeasca boala"

Singurele solutii: dictatura militara sau o adevarata revolutie

Virgil Ciuca


La 2008-02-07 04:50:25, Omul cu Picioare foarte Paroase a scris:

> ..e un erou - ca ne-a dat CE AVEAM - insa din COCOSH - CNSAS e un
> CLAPON ? Apropo... cand programati Spanzurarea in Piata Publica a
> Guvernului Tariceanu ? NU V-ATI SATURAT de surprize.. ? Cred ca DACA
> DORITI sa aveti un TRAI MAI BUN - .. SCHIMBAREA INCEPE CU Guvernul
> Tariceanu si CEI 322 - care cica "vorbesc in numele poporului.." Poza
> "POPORULUI" o aveti la articolul cu pensiile...
>
>

silviana
2008-02-07 17:07:43

cnsas nu are dreptul sa ia nici o decizie! de fapt!

are dreptul sa informeze! opinia publica!, societatea!ea fiind cea care are dreptul sa decida daca sanctioneaza sau nu pe cineva,la nivel de cetatean! orice decizie a cnsas se substituie celei legale,incalcind drepturile constitutionale pe care le are orice cetatean al acestei societati,fie ca are sau nu,dosar la securitate:unde al 2lea decide daca il sanctioneaza sau nu pe primul!,nu cnsas!!! de exemplu mona musca daca a colaborat sau nu cu securitatea impotriva societatii sau a vre'unui cetatean al ei,decid eu,cetateanul,cel care are dreptul sa o faca si nu cnsas!!!,el trebuie sa ma informeze,nu sa'mi anuleze mie dreptul de a decide!!! oricum,prefer un fost securist sau un fost colaborator ca din acest exemplu,om de afaceri sau politic,corect! altor hoti de pensii,mindri ca nu au fost securisti sau colaboratori,altor ticuri nervoase!,mindre ca au luptat contra securitatii din toate puterile,altor aerieni plutitori prin meditatii extaziante si deviante la nivel de sanatate mentala!,in functii incompatibile,de mare raspundere!!! in stat!!!

Virgil Ciuca
2008-02-07 17:36:57

Re: cnsas nu are dreptul sa ia nici o decizie! de fapt!

CNSAS analizeaza , pentru ca are toate informatiile si bazat pe aceste informatii si reglementari, decide daca cineva a fost sau nu colaborator al "politiei de represiune pe considerente politice"! Condamnarea o face insa instantele de judecata! Sanctionarea nu o poate s-o faca cetateanul simplu decat la nivel de vot si oprobiul public si mai cu seama nu cred ca au dreptul s-o faca acei cetateni care au profitat de pe urma politiei politice chiar daca numarul lor este de ordinul milioanelor! de imbecilizati! Dreptul de a condamna numai, nu si cel de a ierta, il au alte milioane de cetateni care au avut de suferit! si nici aceste milioane nu pot ierta decat in nume individual! Verdictul final il da justitia

Crima nu se ierta ci se pedepseste! Colaborarea cu securitatea ca politie politica este crima!

CNSAS-ul si informeaza dar trebuie sa si catalogheze! si aceasta catalogare la niel de "condamnare oficiala" o fac institutiile special infiintate.

Mona Musca cu toata popularitatea si personalitatea ei, daca a facut intradevar politie politica trebuiea sa ajunga in fata plutonuluide executie sau dupa caz, la inchisoare si oricum nu sa fie numkita parlamentar european!

Virgil Ciuca

cLa 2008-02-07 17:07:43, silviana a scris:

> are dreptul sa informeze! opinia publica!, societatea!ea fiind cea
> care are dreptul sa decida daca sanctioneaza sau nu pe cineva,la nivel
> de cetatean! orice decizie a cnsas se substituie celei
> legale,incalcind drepturile constitutionale pe care le are orice
> cetatean al acestei societati,fie ca are sau nu,dosar la
> securitate:unde al 2lea decide daca il sanctioneaza sau nu pe
> primul!,nu cnsas!!! de exemplu mona musca daca a colaborat sau nu cu
> securitatea impotriva societatii sau a vre'unui cetatean al ei,decid
> eu,cetateanul,cel care are dreptul sa o faca si nu cnsas!!!,el trebuie
> sa ma informeze,nu sa'mi anuleze mie dreptul de a decide!!!
> oricum,prefer un fost securist sau un fost colaborator ca din acest
> exemplu,om de afaceri sau politic,corect! altor hoti de pensii,mindri
> ca nu au fost securisti sau colaboratori,altor ticuri nervoase!,mindre
> ca au luptat contra securitatii din toate puterile,altor aerieni
> plutitori prin meditatii extaziante si deviante la nivel de sanatate
> mentala!,in functii incompatibile,de mare raspundere!!! in stat!!!
>

Adrian v.D.
2008-02-07 19:03:27

Re: Ce nu este CNSAS...

La 2008-02-07 12:19:01, alwis46 a scris:

> CNSAS nu a fost, nu este si nu va fi Comisia Gauck .
> Asta s-a dorit inca de la infiintarea CNSAS, punerea in scena a unei
> organizatii care sa bata apa in piua si sa dea la iveala doar plevusca
> si nu rechinii.
> Incercarea de a se atinge totusi de unii rechini a dus la ce a dus.
> Cum naiba au reusit nemtii aia din Comisia Gauck sa puna cu botul pe
> labe doua milioane de lucratori si informatori STASI ?
-------------
Este o intrebare retorica?!Cei din Germania Federala,capitalista si democrata,au putut pune de-o parte toate dosarele pe care nu le luasera rusii.
Nicaieri in Europa de Est nu am mai avut un caz similar.Plus ca germanii fac lucrurile t e m e i n i c .
>
>
>

Adrian v.D.
2008-02-07 19:12:58

Unde esti Arogantule?

Bravo!Asa da!Domnul Tariceanu a salvat CNSAS prin ordonata de urgenta.Ieri,la ora postarii mele inca nu stiam ce o sa fie.Acum doua zile,eu am postat pe un alt forum ca acest guvern trebuie sa dea o <ordonanta de urgenta,ceva>,daca mai doreste sa iasa in fata alegatorilor,sa salveze CNSAS.Uite ca s-a intamplat miracolul.
Daca tu crezi ca ideile socialiste sunt mai apropiate de mine decat ideile liberale,inseamna ca nu m-ai citit niciodata cu atentie.Si sunt suparat pe tine.Mai ales de faptul ca reduci totul la presedintele Romaniei.Tu ii insulti pe toti care nu-l injura pe presedinte.Crescendo la insulta,este daca cineva se indoieste de perfectiunea ministrilor.Atunci e jale pentru tine.

Andrei.Duta
2008-02-07 20:47:27

rusine

rusine sa le fie


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02606 sec.