Ziua Logo
  17:17, luni, 27 ianuarie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2008-02-07

Comentarii: 7, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

vida clara
2008-02-07 11:38:21

Primaria capitala?Sau capitala primara?

Pai daca are deja doi castigatori,ce rost mai are inghesuiala?
Eu cred ca atat in gusa cat si in capusa,zace cam aceeasi iluzie(ca drumul spre Cotroceni are o scurtatura care trece prin primarie),si cum ei il pun la destu mic pe Base,o sa le fie un joc de copii.Din fericire pt mine,vor ramane la un joc,de copii,si nu-si vor putea depasi,nici macar accidental,conditzia.
PS.Altzii,mai avetzi?

Mona G.
2008-02-07 12:45:46

Alegeri la Primarie

Pot sa se dea mari Orban si Gusa,ca tot nu au nimic de pierdut.Orban va ramane vesnic un mare MINCINOS dintr-un partid tradator.Gusa va fi vesnic un traseist politic,un tradator!Daca as fi in PD-L l-as propune pe Silviu Prigoana!Este singurul care sa faca fata guristilor ca Orban si Gusa,singurul care si poate face ceva,fiind un bun organizator!

Shadow
2008-02-07 12:53:08

Re: Alegeri la Primarie hahaha

> Pot sa se dea mari Orban si Gusa,ca tot nu au nimic de pierdut.Orban
> va ramane vesnic un mare MINCINOS dintr-un partid tradator.Gusa va fi
> vesnic un traseist politic,un tradator!Daca as fi in PD-L l-as propune
> pe Silviu Prigoana!Este singurul care sa faca fata guristilor ca Orban
> si Gusa,singurul care si poate face ceva,fiind un bun organizator!

mare e gradina. Si zi mai videanu ce ramane in istorie in afara celui mai mare mincinos, hot, dezorganizator si bordurar sef ca nu te-ai exprimat. Si nu te-ai exprimat nici pt "garantia lui basecu" care asa cum era facuta campania electorala "garanta" pt videanu(deci mare mincinos). E bine ca l-ai descoperit "bun organizator" pe prigoana. E de bine ca mai ieri povesteai ce bun organizator era blaguta. Un pas inainte. Cred ca o sa fi gata taman de alegeri.

andad
2008-02-07 13:34:12

Gusa e redutabil

Are cele mai multe atuuri.
Argumentul unu :este un bun manager, lucru dovedit de traseul sau profesional. Director la Antena, secretar general la PSD , sef de campanie la Alianta...in toate cele trei posturi a performat. A avut succes.
Al doilea argument: nu are in carca o clientela de partid ce trebuie servita ulterior accederii in fuctia de primar. Gusa ar fi un fel de primar independent, de care Bucurestiul chiar are nevoie.
Argumentul trei: e tanr, e scolit prin occident si are viziune, strategie....asta nu asteapat sa primeasca ordin de la partid, are el ...INITIATIVA!

vida clara
2008-02-07 14:02:34

Intrebare,cu raspuns premiat cu doi lei.

Care este numitorul comun al numaratorilor "gusa",ponta",orban si mai e unu care nu-mi vine acum in minte dar a facut minuni din vremea lui milutz?
Care partid a ramas fara gusa pana azi?Si care partid,ramas fara gusa,a pierdut ceva?(la fel si in cazul celorlaltzi trei crai de la rasarit).
PS.Povesti cu independentzi,intr-o lume in care nimic nu este fara dependentza.

Alf
2008-02-07 18:05:48

Fratii siamezi

Delir! As vrea sa o vad si pe asta! Unul Primar iar altul vice! Saptamanal, Curtea constitutionala ar trebui sa le descurce minciunile pe care si le-ar arunca unul altuia, si in putinul timp ramas, si bucurestenilor, cum o fac de regula, cu dezinvoltura, la TV. Bravo popor! Asta cereti? S-ar putea, din prostie, sa aveti!

Marius Adrian Porojnicu
2008-02-07 18:52:48

Concept epuizat...

....asa cum e posibil ca exemplul "Basescu" sa fie exceptia care ar confirma regula, daca urmatorul primar ar esua 'n bratele vre-unei bucurestence,de dragu' careia sa'mbrace sortul de bucatar, asa cum ar mai fi exemple....


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00619 sec.