Ziua Logo
  Nr. 3948 de miercuri, 6 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2007-06-06

Comentarii: 7, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

alamar
2007-06-06 01:06:44

Penurie...

Dl Hayssam are sapte copii...Nu stim daca ei se considera mioritici sau..arabi...Mioriticii nu au de ce sa se ingrijoreze...Nu este penurie peste tot...Citeam ca in 1989 i romania erau cca. 60.000 de musulmani...Acelasi articol mentiona ca in 2005 , in Romania existau 180.000 de musulmani...O crestere de 300% ,in 15 ani...deci nu este penurie peste tot....Salaam alekum...

Fox-NewZ
2007-06-06 03:55:57

Dati-le salarii...

... si vin ei acasa.

JMJ
2007-06-06 05:38:20

Cu Rozariul s-ar putea tripla salariile, dar si copiii

Vad ca s-au inmultit femeile care concep prin inseminare artificiala si dau nastere copiilor la varste in jur de 60 de ani. Odata cu noul mileniu se schimba si conceptiile oamenilor. Ma intreb, pe cand vom auzi de o femeie care sa conceapa copilul precum Fecioara Maria, adica prin pogorarea Sfantului Spirit asupra ei?
Si pentru ca tot a fost atata discutie asupra cartii lui M.Brown ca Maria Magdalena ar fi avut un copil cu Iisus, poate ca asta abia urmeaza sa se intample. Cum zicea Iisus ca Ioan fusese reincarnarea lui Ilie, poate ca o fi printre noi si Maria Magdalena.
Fac legatura acum cu ce scrie Peter Lemesurier in Nostradamus – Ultimele revelatii (aparuta in 1995 si care a prevazut invazia arabilor) ca se va naste un rege francez, care va pune capat razboiului. Iar Isaiah zice "si un mic copil ii va conduce…"
Copilul asta n-ar putea fi decat Fiul lui Dumnezeu pentru ca toata lumea sa-L recunoasca si sa se supuna. Romania a mai avut experienta unui rege copil, numai ca de data asta ar fi total deosebit. Cred ca avem de ce regreta ca n-am avut sprijinul necesar sa continui si sa maresc grupul de rugaciunea Rozariului prin care aveam speranta ca vom atrage un miracol al Imaculatei Conceptii. Dar poate ca nu-i timpul pierdut. Asa cum evreii s-au rugat sa le dea Dumnezeu un salvator al natiei intrucat erau sub ocupatie, tot asa ar trebui sa facem si noi intrucat ne confruntam cu atatea probleme. Esenienii, prin felul in care isi practicau religia, sperau ca una din fecioare va fi aleasa de Dumnezeu pentru nasterea Fiului Sau. Pentru ca ceva sa se intample trebuie mai intai sa concepem asta cu mintea si sa ne rugam intrucat cu Dumnezeu totul e posibil. Sarah avea 90 de ani cand a conceput, iar Abraham 100.

Ghita Bizonu'
2007-06-06 13:29:12

Re: Penurie...de inteligenta

ca-mi aduci aminte de zisa aia ca intelihenta omenirii e constanta, numa numaru e-n crestere ....

La 2007-06-06 01:06:44, alamar a scris:

> Dl Hayssam are sapte copii...Nu stim daca ei se considera mioritici
> sau..arabi...Mioriticii nu au de ce sa se ingrijoreze...Nu este
> penurie peste tot...Citeam ca in 1989 i romania erau cca. 60.000 de
> musulmani...Acelasi articol mentiona ca in 2005 , in Romania existau
> 180.000 de musulmani...O crestere de 300% ,in 15 ani...deci nu este
> penurie peste tot....Salaam alekum...
>

Ghita Bizonu'
2007-06-06 13:35:28

Gura lu Giumara adevar graieste precum si atunci cand

a zis ca a chinuit un popor intreg degeaba ( a zis sufland din lulea in drum spre BMW, ca ptr el nu degeaba....)
Dar asat arata incapacitatea elitei deplanse si de sl Orascu de a intelege ce naiba vorbeste ea, elita.
Spre aducere aminte dl Giumara a fost unul din ministrii care sub pretextul reformei au trecut la demantalearea economiei romane spre bucuria altora care cantau "noi cu muschii ca otelul vom culege musetelu'".
Iar cei cu muschii ca oteleu s-au dus in Vest , ca musetelul e ocupatie sezoniera prost platita.
Acu cuica avem nevoie de forta de munca.
O sa vem. Arabi si chinezi.
Acu national-taranistu Giumara zice de pericolul dezromanizarii. Da cand era ministru?

dan toader
2007-06-06 13:38:21

solutia e simpla

medicii si functionarii sa refuze spaga, politicienii sa fie inlocuiti cu unii competenti si ziarele sa fie corecte. :) Atunci romanii se vor intoarce in valuri.
misto banc nu? :))))

JMJ
2007-06-06 19:53:52

In noua luni s-ar putea naste si Regele Lumii

Si un mic copil ii va conduce, scria profetul Isaiah, dupa care se va instaura perioada de o mie de ani de pace si fericire, cand pana si animalele fioroase vor deveni mielusei si vor manca iarba.
Asa stand lucrurile s-ar putea ca povestea lui Dan Brown sa aiba un sambure de adevar si Maria Magdalena sa fi avut un copil al lui Iisus, numai ca prin inseminarea credintei, de catre ingeri, precum s-a petrecut si cu Sfanta Maria. De-aia cred ca trebuie sa luam cat mai des Corpul si sangele lui Iisus la Impartasanie, pentru ca sa-L dezvoltam pe Mantuitor in noi si chiar sa zamislim copii ai Lui.
Dupa Inaltarea Domnului, Sfanta noastra Doamna si-a petrecut restul vietii vizitand locurile sfintite de prezenta Lui si de teribilele patimi.
Sfanta Maria Magdalena a facut continuu aceleasi exercitii religioase in timpul ultimilor treizeci de ani ai vietii ei, cand a trait la Saint- Baume. Putini au atins aceasi inaltime a rugaciunii precum Sf. Maria Magdalena, care a fost ridicata in cer de ingeri in fiecare zi, si care a avut privilegiul da a invata la picioarele lui Iisus si a sfintei Sale Mame.
Peter Lemesurier scrie, interpretandu-l pe Nostradamus, ca "viitorul Rege Henric al V-lea (ori Chyren – forma anagramata a numelui sau) se va naste si creste intr-un mediu modest si discret…si va deveni succesorul puternicului, dar coruptului conducator, cunoscut cu numele de "Hercule", cel mai tarziu la 2034, dupa ce acesta din urma va fi infrant si ranit mortal in razboiul civil din Europa…Desi tanar, Henric se va dovedi un conducator deosebit de puternic si carismatic. Nostradamus fixeaza chiar si data botezului sau in sexain 38 intre 2007 si 2011, confirmand astrologic data nasterii sale in Sixain 44…"
Se naste un mare conducator monarh din Orb si Lily.
Mai devreme sau mai tarziu va ajunge la mare rang,
(Saturn exaltat fiind in balanta,
Influenta casei Venus fiind mica),
Cu figura feminina, dar de sex barbatesc,
Pentru a continua linia binecuvantata a Bourbonilor.
Descendent direct al vechii familii regale franceze, suferind si alte influente genetice, printre care cea germana, Henric este cel care va reusi in final sa-i izgoneasca pe musulmani din Europa, trimitandu-I inapoi in Orientul Mijlociu, si sa redea Bisericii autoritatea pierduta.
Iar, daca dam crezare spuselor lui Nostradamus din sexain 40, tot el este cel care pune la punct trupele arogantilor britanici ("Lipitorile"):
Cu ce anume, tatal sau nu va sti niciodata,
Trecand el insusi prin foc sau sabie
Va pune Lipitoarea la punct.
Va stapani peste intreaga lui mostenire
(Pentru el insusi Eternul Dumnezeu ii va binecuvanta stradania).
Isi va castiga curand pamantul sau legal.
Si astfel va incepe o adevarata Epoca de aur in Franta si, posibil, si in restul Europei. In procesul de eliberare a Europei se pare ca va fi ajutat de puternice forte externe. In Sixain 56, ca si in alte parti, Nostradamus pare sa astepte acest ajutor de la Statele Unite (posibilitate confirmata de Mario de Sabato) pe care le numeste criptic "Furnizorul (Pourvoyeur)
Referindu-se la Henric (care este de fapt conducatorul unei forte internationale) il numeste "Grifon" – cuvantul desemnand o fiinta mitica fantastica – pe jumatate leu ( Marea Britanie?" "pe jumatate vultur (Germania sau Italia?). In contrast cu Henric, profetul se refera la muslmani cu denumirea de "Elefant", iar aliatii lor asiatici cu denumirea de "Lup".Cand Furnizorul I s-a alaturat Grifonului, Elefantul stapanea peste tot.Sfarsitul ii era aproape, dar inspaimantatorul Marte nu se lasa.Grifonul va face minuni langa Tara Sfanta,
Fluturandu-si drapelele pe mare si pe uscat.
De indata ce fratii gemeni intra in Biserica, isi pun vointa in practica."
Infiintarea organizatiei AVE MARIA- LEGIUNEA SFINTEI MARIA si in Romania, ar fi de natura sa-I aduca victoria lui, si a tarii, in fata terorismului. De aici ne-ar veni si alianta cu Franta si celelalte tari de care vorbeste Nostradamus.
Legiunea Mariei exista deja in tarile Occidentale, dar cred ca e bine sa specificam si sfanta, iar cuvantul "AVE" este inversul de la EVA, dupa cum sublinia Sf. Fecioara in apartitia din 1214, lui Dominic; EVA a adus lumea in pacat facand-o sa decada din EDEN (in ebraica inseamna never ending supply), iar AVE MARIA ne arata calea spre a ajunge din nou in gradina EDEN – sau gradina Maicii Domnului – cum a zis Papa Ioan Paul II.
Asa stand lucrurile consider ca este gresit cum s-a tradus in bibliile romanesti Salutul Angelic, ce se spune si la Rozariu, cu "Bucura-te Marie…", in loc de Ave Maria. Suntem o tara latina si stim sa spuneam Ave. In engleza si germana e si mai rau intrucat s-a tradus cu "Hail Mary…". Vedem ca in aceste tari predomina partea barbateasca la conducere, si fiind mai razboinici, s-a ajuns usor la "Heil Hitler". Un lucru mi se pare clar: AVE MARIA este opusul lui HEIL HITLER sau vreun alt dictator, Heil fiind fonetic aproape de Hell (iad), pe cand AVE MARIA ne conduce in EDEN. La popoarele germanice Zeul razboiului – Marte – era la loc de cinste.
De-aia scrie si Nostradamus ca "inspaimantatorul Marte nu se lasa." Dar cu rugaciunile Ave Maria si Chaplet of Divine Mercy se va intari credinta si se va restabili si autoritatea Bisericii.
"Bineinteles ca ideea venirii noului rege carismatic in Franta" scrie Lemesurier mai departe, (dar e de fapt in "Micul Paris" iar Epoca de aur va cuprinde si Franta la fel cu toate celelalte tari Europene si SUA) poate parea deosebit de optimista, dar insistenta cu care Nostradamus se intoarce asupra ei arata convingerea lui ca un astfel de Henric, posibil descendent al vechilor regi Merovuigieni sau cel putin al Bourbonilor, va aparea intr-o zi si va restaura monarhia anterioara revolutiei de la 1848, devenind salvatorul Frantei de astazi –si trebuie spus ca ea se potriveste cu sperantele unor francezi monarhisti contemporani."
Inteleg acum si ce interes avea Divinitatea sa-l trimita pe Arhanghelul Mihail si celelalte sfinte la Jeanne D’Arc sa-I spuna care rege sa-l puna pe tron si cum sa conduca armata Frantei pentru a invinge. Asta pentru ca doreau sa puna capat razboiului de o suta de ani si prin asta cautau sa puna capat domniei Zeului Marte al razboiului. Acelasi interes exista si acum, mai ales ca va incepe si Noua Era anuntata in Biblie cu cei o mie de ani de pace si sfarsitul suferintelor.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Doua gemene din Cluj s-au sinucis intr-un parc (4327 afisari)
 UE nu vindeca Europa de Est (2636 afisari)
 Delir politic (2493 afisari)
 Sa vina rusii! (2443 afisari)
 Adriana Cristescu a facut victime si la Carei (2428 afisari)
 Romania a devenit tinta rachetelor rusesti (525 afisari)
 Basescu ii garanteaza lui Geoana sustinerea unui guvern PSD (164 afisari)
 Vacaroiu, acuzat de trafic de influenta (104 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00719 sec.