Ziua Logo
  Nr. 3878 de marti, 13 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-03-13

Comentarii: 43, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Marcus Aurelius
2007-03-13 00:14:43

Motive penibile ......

Motivul invocat pentru amanarea alegerilor e penibil .
"Situatia politica" . Sanchi! De parca poate garanta cineva ca va fi consens politic peste cateva luni.
Tariceanu spera sa mai acumuleze ceva capital electoral pentru ca in acest moment imaginea lui si a PNL e ..... maro. Si e vopsita zilnic in straturi de culoare noi prin prestatia sa ca prim-ministru, a lui Vladescu de la finante si a lui Nicolaescu de la sanatate.
Tariceanu se intoarce impotriva electoratului care l-a propulsat pana in functia de premier . Incearca sa bage la guvernare , pe usa din dos , PSD ; un partid aflat in foame (cu baroni cu tot) dupa ce a fost deconectat de la bugetul public .
Sper ca electoratul sa nu uite ....

buratino
2007-03-13 00:45:04

Nu va dati seama ca sinteti penibili?

Lasati la o parte orgoliile personale si comportamentul de gradinitza si ocupati-va de Romania ca de asta fuserati alesi. Tariceanu va reusi ceea ce nu a reusit PSD - sa ingroape PNL si sa-i pape coliva; pe urma va primi un loc fruntas pe listele PSD la viitoarele alegeri.

Solitude
2007-03-13 00:47:58

Traiasca marea alianta PNL-PSD-PRM-PC!

Pur si simplu nu-mi vine sa cred! Cum poti sa fii atat de orb incata sa iti refuzi sansa de a supravietui politic?...
Astazi PNL si-a semnat singur certificatul de deces.
Bratianu se rasuceste probabil in mormant acum...

nistor2006
2007-03-13 01:26:30

Re: Traiasca marea alianta PNL-PSD-PRM-PC!

La 2007-03-13 00:47:58, Solitude a scris:

> Pur si simplu nu-mi vine sa cred! Cum poti sa fii atat de orb incata
> sa iti refuzi sansa de a supravietui politic?...
> Astazi PNL si-a semnat singur certificatul de deces.
> Bratianu se rasuceste probabil in mormant acum...
>
Curat murdar Coane Fanica!

Cica mare mutare inteligeta a facut PNL-ul azi, amanarea unor alegeri care ce pot aduce Romaniei, 35 de parlamentari care castiga cam 9.000 euro de la Parlamentul Europei. Daca parlamentarii din Parlamentul de la Bucuresti lucreaza agale, ce crede Guvernul, ca la Bruxelles reprezentantii Romaniei vor lucra mai cu spor?
ma indoiesc.
In final nu cred ca ar trebui sa conteze prea mult din ce partid ar fi europarlamentarii Romaniei, pentru ca acolo ei trebuie sa reprezinte intereul tarii, NU?
Nu cred ca daca vor fi 10 de la PNG, 10 PNL si asa mai departe ei nu vor reprezenta interesele tarii, sau vor reprezenta mai putin decat cei de la PSD, PRM sau UDMR.
Amanarea acestor alegerii este ceva specific RAZGANDITULUI electoral, un proces de scurta durata, a gandirii, dar cu efecte in timp.
Efectele se vor vedea, asupra a tot ceea ce inseamna politic (partide, oameni politici), dezvoltare economica (absorbtie de bani din UE, evolutie economica) si nu in ultimul rand asupra nivelului de trai.
Nu exista nici o certitudine ca pana la toamna lucrurile se vor rezolva pe scena politica a tarii.
Sa presupunem ca se va proceda la suspendarea presedintelui, va vota poporul demiterea lui?
Eu nu cred. Ca ar putea sta 30 zile pe tusa, nu ar face decat sa intre in meci intarit. Cand? probabil referendumul ar putea fi ...la sfarsitul lui iunie.
PD-ul ar putea fi scos prin diferite mijloace din guvern, singur, nu cred ca va renunta. Pana se vor restructura ministerele, pana ministrii potential liberali vor ajunge in functii, trecand prin Parlament si pana se vor dezmetici, se va face august septembrie. Ce vor castiga?
Chiar si din opozitie democratii ar putea face un scor mai mare la alegerile europarlamentare, fara doar sa fie cu cartiele in mana. Dar si PSD-ul a avut toti asii la alegerile din 2004, si?
PNL-ul ar putea guverna sprijinit de PSD< PRM, ..in 2007, poate pana in 2008, dar la alegerile viitoare cine va mai vota PNL...va mai exista un in viitor un stfel de partid?
Solutia este simpla, invartitul in jurul cozii este mai greu.
Nu ne ramane decat sa observam sa analizam si...doar sa ne minunam,...... cat de prosti ne cred politicienii pe noi, oamenii de rand!.

Ioan Danila
2007-03-13 03:00:21

RELATIA GUVERN - PRESIDENTIE.

Partidului Stangii Unite
&#8211;Filiala VASLUI &#8211;
Ioan Danila &#8211; Presedinte.
SCRISOARE DESCHISA

DOMNULUI PRESEDINTE A ROMANIEI TRAIAN BASESCU

Am luat act de scrisoarea premierului pe care v-a trimis-o si prin care va anuntata decizia domniei sale, privind participarea Dumneavoastra la sedinta de Guvern din 12 martie 2007, ca fiind ne avenita
Va informez ca, avand in vedere prevederile Constitutiei pe care le invoca domnia sa, prezenta dumneavoastra este justificata. Desi nu ne aflam in nici una din situatiile constitutionale evocate de acesta, Presedintelui Romaniei are obligatia de a participa, nu numai la sedintele de Guvern ci si la sedintele altor institutii Guvernamentale sau de Stat unde se dezbat probleme ce intereseaza Natiunea Romana si a nu se astepta la Cotroceni Informari Dactilo, privind rezultatul unor masuri sau hotarari, (asa cum iera obisnuit ex.Presedintele Iliescu) pe care, ori cum, Dumneavoastra in calitatea de presedinte va trebui sa le validati sau nu.
Nu exista prevederi in Constitutie ce ar putea interzice unui Presedinte in Actiune, de a nu se implica in tot ceea ce priveste Romania, Natiunea Romana, inclusiv Organizarea Alegerilor pentru Parlamentul European in care, se pare ca, Opozitia, prin premier, sustine ca Sedinta in cauza face parte din Politica Externa. Oare in conceptia premierului, Politica Externa a Romaniei nu face parte din Politica de Control si Indrumare a unui Sef de Stat? Cum poate un premier sa invoce Articolul 86 din Constitutie, in care sa afirme nonsalant ca, in privinta Organizarii Alegerilor pentru Parlamentul European, nu aveti nici o competenta constitutionala sau legala? Asa ceva mi se pare de neiertat si Dv., ca Presedinte ar trebui sa solicitati revocarea persoanei Tariceanu din functia de premier.
Desi la un moment dat, recunoaste ca textele invocate sant Constitutionale, nu are ace-l, ,,aquis comunitar" in realizarea angajamentelor asumate de Romania fata de Cominitatea Europeana si Natiunea Romana.
Conform planificarilor existente la Guvern, Alegerile pentru Parlamentul European trebuia-u sa aibe loc in prima jumatate a acestu-i an, asa cum e prevazut in Planul de Activitati al Guvernului pe acest an si in obligatiilor prevazute in Tratatul de Aderare, ori acest Tratat nu a fost initiat si validat de insa-si Presedintele Romaniei?.
In conformitate cu acesta, Romania a planificat organizarea alegerilor pentru Parlamentul European si seful Statului poate sa solicite argumente solide Premierul, pentru schimbarea unor date al acestei planificari, tinand cont ca aceste schimbari au un scop dubios ce tine de interese personale sau de grup sau partide in opozitie, implicate in destabilizarea unor demersuri normale a evolutiei societatii romanesti, in raport cu Comunitatea Europeana si interesele acestei natiuni.
De activitatea Guvernului raspunde premierul si nu iera nevoie sa invoce Art.. 102 si 107 din Constitutie, privind responsabilitatea pentru deciziile Guvernului insa, asta nu inseamna ca Presedintele nu-i poate controla activitatea, asteptand la Cotroceni, unele hotarari incerte ce planeaza asupra Premierului si a Coualitiei Opozitioniste, formata contra intereselor statului neglijand astfel Interesele Generale ale Romaniei si Comunitatea Europeana, intr-o perioada critica in care ne aflam de altfel.
Evocarile mele de mai sus au in vedere si vocea moldovenilor din Judetul Vaslui, Cominitate aflata in pragul Saraciei si a unei perioade de mult apuse ,,Evul Mediu", desi ne place sa spunem ca ne aflam in Mileniul III, contrar realitatii de azi.
Cine se face vinovat de situatia dezastruoasa in care ne aflam daca nu oameni de genul Premierului, PNL-ului pe care-l conduce, PSD-ului care este considerat buldozerul defrisarii Economiei Romanesti si mai nou, o inventie a Premierului de a se alia cu PRM si PC in care domina politicieni corupti ce au acaparat ilegal, averi fabuloase.
Actiunea Dumneavoastra de inlaturarea persoanelor corupte din toate institutiile statului, iclusiv din Senat, Parlament si Guvern trebuie sa continuie, facand astfel credibila increderea pe care Natiunea Romana v-a acordat-o, devenind Presedintele Romaniei.
Cu stima si respect.
Cu stima si respect

Sobru
2007-03-13 03:47:11

Re: Motive penibile ......

Ce-ti pasa tie? Intra ma la loc. Si trage capacu.

Leyko
2007-03-13 06:21:51

Basescu-Stolojan sau despre mult mai multa liniste si pace...

Sa ne gandim putin de ce vrea Basescu de atata timp sa-l dea jos pe Tariceanu...Ca face parte din Mafie? As, stia asta dinainte...Doar nu vrea sa creada cineva ca Basescu il cunoaste pe Tariceanu din timpul alegerilor...Sa ne imaginam insa ca de vreun an si ceva ar fi fost prim ministru Stolojan...Bun prim ministru..Il cunoastem...Dar oare cate afaceri din partea PD ar mai fi iesit la lumina (ca pe astea cu Patriciu le stim de ani si ani, sunt vechi)?Oare cine il sfatuieste pe presedinte sa dea in premier cu biletele, ca sa se intoarca impotriva lui mai multe? Asta in caz ca doamna Udrea nu face jocul PSD...Oare cine ii "pune in gura" "Energy Holding" ca sa poata avea motive adversarii sa descopere ca familia face afaceri cu aceiasi EH? Cine i l-a "pus in gura"pe urmaritul penal Paszkany..Alta mare greseala...Ori presedintele e foarte prost, ori cineva il sfatuieste foarte prost si cade in capcane...Si intr-un caz si in celalalt tinde sa para un om slab si foarte putin credibil. Sau cumva nu mai sunt afaceri necurate in care sa nu fie bagati, macar putin, PD-ul si acolitii domniei sale presedintele? De gandit...

odiseu
2007-03-13 07:17:44

Dor de Ceausescu

raspuns pentru Danila.Iata ca cercul se inchide si se dovedeste ca puteam face economie cele cite sute de gloante trase la Tirgoviste.Aveam un presedinte care participa si controla totul iar Tariceanu ar fi fost un sef de aproizar ce n-ar fi avut in veci de a face cu marinarii.Ce nu intelegeti multi din forumisti si nici Marele Traian este ca intradevar,are mari raspunderi dar nu de a controla direct ci de a face functionale toate institutiile democratice.deci mai pe sleau,nu directionarea Politiei,justitiei si serviciilor secrete impotriva adversarilor politici ci insistenta pentru ca aceste sa functioneze independent,strict pe litera legii,fara influente politice,respect si colaborare cu celelalte puteri ale statului,abtinerea cu orice pret de la combinatii subterane,inlaturarea lichelelor si carieristilor din functii si alte multe de facut pe care cu tot respectul,dl Basescu le ignora total.O)mul Basescu cu toate calitatile si defectele sale devenit Presedintele Basescu trebuie sa imbrace carapacea strimta a functiei si sa se controleze renuntind la temperament si slabiciuni,asta insemnind multe,inclusiv adio sprit cu prietenii.Sunt lucruri elementare pentru un sef de stat total ignorate si cu efectele pe care le vedem.

George Vasile
2007-03-13 08:24:54

Tot ce-i nenatural se impute !

Shmecheria cu numirea unui guvern din care a fost exclus P.S.D., partidul care de fapt a castigat alegerile din 2004, nu putea sa aibe viata buna si nici multa. A fost ambitia Presedintelui, facuta pe nervii poporului si banii tarii. Toti care au pus botul la aceasta masluire au pierdut, mai putin U.D.M.R.-ca intotdeauna din 1990 incoace.Politica paguboasa, tipic romaneasca !

Raquel
2007-03-13 09:02:50

Trimte-i-o nene la Cotroceni, nu ne fa martorul efuziunilor dumitale setimentale !

De ce confunzi forumul de la Ziua cu cel al prezideluilui ?! Osanale le fel de penibile ca aceasta poti sa-i scrii cu duiumul, nu te opreste nimeni, dar trimite-le adrisantului si nu cititorilor de la acest cotidian.

Raquel
2007-03-13 09:10:41

Si daca nu ai dreptate, iar PNL si dl.Tariceanu vor ramane la putere cel putin pana in 2008 ?!

Sau chiar pana in martie 2009, cum afirma unii ?! Dl.Tariceanu salveaza PNL de diversiunile pedeilor si ale preaiubitului, caci daca era dupa dusmanii lor, de mult nu mai exista nici un partid liberal.
Apropo de "draga Stolo" - cum poate un om atat de bolnav sa se mai ocupe de politica atunci cand face periodic dializa ?! Incapatanarea cu care doreste sa redevina prim ministru ar fi demna de o cauza mai buna, mai ales ca este atat de subred si total inapt fizic si nu numai - el si ciracii lui nu stiu altceva decat sa-i injure pe dl.Tariceanu si pe liberali si neavand nici o sansa reala sa mai ajunga in parlament sub steagul noiii struto-camile numita si PLD.

inger_de_noapte
2007-03-13 10:21:34

Un comunist in haine de liberal!

Tariceanu si-a aratat adevaratul chip: un comunist in haine liberale. Frica de a pierde puterea l-a determinat sa se inhaiteze cu neo-comunistii de la PSD, cu national-comunistii de la PRM si cu securistii si turnatorii de la PC. Tariceanu reuseste trista performanta de a fi primul sef de guvern post-decembrist care a tradat pe toate fronturile: a tradat doctrina liberala, a tradat electoratul liberal, a tradat guvernul pe care il conduce, a tradat interesele nationale. Stapanul Patriciu l-a ingenuncheat definitiv pe acest individ care devine o imensa si macabra gluma a istoriei democratiei romanesti. Tariceanu nu are vreo scuza pentru sirul de tradari inceput cu interventiile in favoarea oligarhului Patriciu pe la Justitie sau pe la Presedinte si incheiat cu amanarea alegerilor pentru Parlamentul European. Dupa national-taranismul ingropat de PNT-CD, national-liberalismul este asasinat de o oligarhie ascunsa care si-a aflat ca slugi hidoase pe actualii sefi ai PNL. Comunistii pot sa se bucure... Au invins! Ne-au invins!

benef2006
2007-03-13 10:29:33

Anti PSD

in 2004 am votat anti-PSD. Voi vota din nou anti-PSD, indiferent cine sunt aliatii PSD-ului ...

gili
2007-03-13 11:34:06

Re: Un comunist in haine de liberal!

Asa se ... vede noaptea vericule ?
Cind io zic ca ie musai sa casti ochii ca sa vezi si nu sa casti gura ...
Auzi , ia incearca pe zi cu ochii deschisi si musai nu casca gura la ce zice Ba'secu , casca ochii la ce face .
Eee , cum se vede ?

Obiectivul
2007-03-13 12:30:25

DRAGI ROMANI!

Ceea ce facem noi aici ,ca cititori si comentatori de articole din massmedia este o mare...paguba,un timp irosit si o fuga de responsabilitate!
Ne ...lamentam zilnic,criticand principii,idei si actiuni ale politicienilor care raspund de destinele milioanelor de romani,fara a lua o pozitie ferma ,concreta si urgenta impotriva handicapatilor,arogantilor,tupeistilor si incompetentilor care isi bat joc voit de vietile noastre!
Aceasta ultima ...bravura a politicienilor ,privind amanarea alegerilor,desi aparent nu inflenteaza direct traiul nostru,in perspectiva va avea consecinte cu mare greutate in structura viitorului guvern si implicit in administrarea traiului nostru al tuturor!
Cred ca nu este nimic batut in cuie si ca decizia unor neispraviti din guvern,pe care noi i-am pus acolo,poate fi anulata la presiunea populara,in conformitate cu permisivitatea democratiei!
AMANAREA DELIBERATA A ALEGERILOR ,IRESPONSABILA DIN PARTEA UNOR POLITICIENI INTERESATI DE POZITII,AVANTAJE PERSONALE SI DE GRUP,IN DETRIMENTUL VOINTEI NATIUNII,A IMAGINII ROMANIEI,NU POATE FI TOLERATA SI ACCEPTATA!
PUTEM SA NE MANIFESTAM DEZACORDUL IN MOD PASNIC SI SUSTINUT,MERGAND PANA LA A CERE ALEGERI ANTICIPATE,SINGURA SOLUTIE CARE PERMITE REFORMA TOTALA IN VIATA POLITICA A ROMANIEI!
A FOST DESTUL!
VIATA ESTE TERIBIL DE SCURTA SI NU MERITA SA O TRAIM IN FRUSTRARE,UMILINTA SI MIZERIE!
VA INVIT SA NE EXPRIMAM POZITIA,DESCHIS,FERM SI URGENT!
VENITI IN FATA POLITICIENILOR SA NE SPUNEM VOINTA!
ALTMINTERI NU VOM IESI DIN MARASMUL IDEOLOGIC CARE A AFECTAT GENERATII SI GENERATII DE STRAMOSI!
VA ASTEPT!
ACUM ESTE MOMENTUL OPTIM!

gili
2007-03-13 12:54:52

DRAGA OBIECTIVULE !


Unde zici sa ne adunam , ora , data ?
Sa venim cu oarece obecte mai contondente asa ?
Ca sa stie scribavnicii ca nu-i de glumit cu noi poporul , n'asa?
Si sa-i dam jos , adicatelea sa le dam la capete mai prema sa se invete minte si dupa aia jos cu ei ...
Da acuma sa stii ca OBIECTIVUL meu in cazul in care ma pui in miscare ie mascariciul de la Cotroceni , adeca domnu Ba'secu cum ar veni , n'asa?
Auzi , n-ar fi mai bine sa mergem la doamna Macovei la menester , sa dea dracului drumu la procesul cela cu FLOTA ca tot ie dinsul singurul prezident INCULPAT , il baga la beci si gata am scapat , rasufla poporul usurat , adeca noi , n'asa?

diana-andreea
2007-03-13 13:05:06

anthar
2007-03-13 13:07:42

Re: RELATIA GUVERN - PRESIDENTIE.

De ce confunzi forumul de la Ziua cu cel al prezideluilui ?! Osanale le fel de penibile ca aceasta poti sa-i scrii cu duiumul, nu te opreste nimeni, dar trimite-le adrisantului si nu cititorilor de la acest cotidian.
ma cher raquel ,
in fine spui ceva adevarat - nu asta este tribuna lui base ci a celorlalti.....
dar poate ne spui dece contra lui base striga psd-ul,prm-ul,pc-ul in frunte cu felix doveditul,traditionalui contra (prm) etc. ,ziare si televiziuni patronate de oameni care nu stiu cum ar putea sa-si dovedeasca orginea averilor altfel decat plecand in tzarile calde ... si tot asa.....
spor la munca! (sper sa nu te intoxici si d-ta ca prea ar fi bine)

gili
2007-03-13 13:31:14

Raseluta ...

Lasa Raseluta omul sa trimita .
De ce sa nu trimita daca vrea sa trimita ?!
Ia trimite ma Danila , trimite ma ... mai ai ?

Alcor
2007-03-13 13:34:10

Se fac greseli....

...de ambele parti doar pentru a arata cine-i mai bine ( rau ) intentionat.Macar de-ar
invata romanii ,si din lectia asta, ceva.

Tzepelica
2007-03-13 13:42:49

Re: Gilica tata, ai uitat sa adaugi ca,...

...avand acelasi obiectiv declarat (dosarul "flota"- Base- inculpat), o sa rasufli usurat alaturi de prietenii pesedei, pecei, peremei.
Ca vad ca si ei stau cu sufletu` la gura, asteptand (ca mortu` colacu`)...doar-doar...
S-ar putea sa merite, chiar daca e ...ultima suflare a miticilor din opozitie, n`asha ?
Sigur, opozitia nu e fata de Guvern, e doar fata de presedinte, da` asta deja nu mai conteaza, e un lucru normal pt. politica de Dambovitza.
Noi succese !
La 2007-03-13 12:54:52, gili a scris:

>
> Unde zici sa ne adunam , ora , data ?
> Sa venim cu oarece obecte mai contondente asa ?
> Ca sa stie scribavnicii ca nu-i de glumit cu noi poporul ,
> n'asa?
> Si sa-i dam jos , adicatelea sa le dam la capete mai prema sa
> se invete minte si dupa aia jos cu ei ...
> Da acuma sa stii ca OBIECTIVUL meu in cazul in care ma pui in
> miscare ie mascariciul de la Cotroceni , adeca domnu Ba'secu cum ar
> veni , n'asa?
> Auzi , n-ar fi mai bine sa mergem la doamna Macovei la
> menester , sa dea dracului drumu la procesul cela cu FLOTA ca tot ie
> dinsul singurul prezident INCULPAT , il baga la beci si gata am scapat
> , rasufla poporul usurat , adeca noi , n'asa?
>

Arogantu'
2007-03-13 14:34:06

Re: DRAGI ROMANI! - Stimati concetateni, n'asha ?!

Si care zici, stimabile, ca vor fi consecintele in "structura viitorului guvern si implicit in administrarea traiului nostru al tuturor" ?!

Ca eu pricep mai greu - asta, poate, pentru ca prefer sa-mi administrez singur traiul !

Cit priveste "structura viitorului guvern" - de unde stii ca va fi un nou guvern ?
Si ce-are sula cu prefectura - sa-mi ierti expresia iliesciana ?!

PS Vezi ca aici comentam numai articole din ZIUA !
Ca supliment - ne mai ciondanim !
Dar nu inghitim propaganda de doi bani si-un brinci !

La 2007-03-13 12:30:25, Obiectivul a scris:

> Ceea ce facem noi aici ,ca cititori si comentatori de articole din
> massmedia este o mare...paguba,un timp irosit si o fuga de
> responsabilitate!
> Ne ...lamentam zilnic,criticand principii,idei si actiuni ale
> politicienilor care raspund de destinele milioanelor de romani,fara a
> lua o pozitie ferma ,concreta si urgenta impotriva
> handicapatilor,arogantilor,tupeistilor si incompetentilor care isi bat
> joc voit de vietile noastre!
> Aceasta ultima ...bravura a politicienilor ,privind amanarea
> alegerilor,desi aparent nu inflenteaza direct traiul nostru,in
> perspectiva va avea consecinte cu mare greutate in structura
> viitorului guvern si implicit in administrarea traiului nostru al
> tuturor!
> Cred ca nu este nimic batut in cuie si ca decizia unor neispraviti din
> guvern,pe care noi i-am pus acolo,poate fi anulata la presiunea
> populara,in conformitate cu permisivitatea democratiei!
> AMANAREA DELIBERATA A ALEGERILOR ,IRESPONSABILA DIN PARTEA UNOR
> POLITICIENI INTERESATI DE POZITII,AVANTAJE PERSONALE SI DE GRUP,IN
> DETRIMENTUL VOINTEI NATIUNII,A IMAGINII ROMANIEI,NU POATE FI TOLERATA
> SI ACCEPTATA!
> PUTEM SA NE MANIFESTAM DEZACORDUL IN MOD PASNIC SI SUSTINUT,MERGAND
> PANA LA A CERE ALEGERI ANTICIPATE,SINGURA SOLUTIE CARE PERMITE REFORMA
> TOTALA IN VIATA POLITICA A ROMANIEI!
> A FOST DESTUL!
> VIATA ESTE TERIBIL DE SCURTA SI NU MERITA SA O TRAIM IN
> FRUSTRARE,UMILINTA SI MIZERIE!
> VA INVIT SA NE EXPRIMAM POZITIA,DESCHIS,FERM SI URGENT!
> VENITI IN FATA POLITICIENILOR SA NE SPUNEM VOINTA!
> ALTMINTERI NU VOM IESI DIN MARASMUL IDEOLOGIC CARE A AFECTAT GENERATII
> SI GENERATII DE STRAMOSI!
> VA ASTEPT!
> ACUM ESTE MOMENTUL OPTIM!
>

Arogantu'
2007-03-13 14:35:47

Re: Un comunist in haine de liberal!

Degeaba, Gili - el prefera ZIUA ... noaptea !

PS Bombonel are drept de autor pentru idee. Dar mergea la fix !

La 2007-03-13 10:21:34, inger_de_noapte a scris:

> Tariceanu si-a aratat adevaratul chip: un comunist in haine liberale.
> Frica de a pierde puterea l-a determinat sa se inhaiteze cu
> neo-comunistii de la PSD, cu national-comunistii de la PRM si cu
> securistii si turnatorii de la PC. Tariceanu reuseste trista
> performanta de a fi primul sef de guvern post-decembrist care a tradat
> pe toate fronturile: a tradat doctrina liberala, a tradat electoratul
> liberal, a tradat guvernul pe care il conduce, a tradat interesele
> nationale. Stapanul Patriciu l-a ingenuncheat definitiv pe acest
> individ care devine o imensa si macabra gluma a istoriei democratiei
> romanesti. Tariceanu nu are vreo scuza pentru sirul de tradari inceput
> cu interventiile in favoarea oligarhului Patriciu pe la Justitie sau
> pe la Presedinte si incheiat cu amanarea alegerilor pentru Parlamentul
> European. Dupa national-taranismul ingropat de PNT-CD,
> national-liberalismul este asasinat de o oligarhie ascunsa care si-a
> aflat ca slugi hidoase pe actualii sefi ai PNL. Comunistii pot sa se
> bucure... Au invins! Ne-au invins!
>

Arogantu'
2007-03-13 14:39:38

Re: RELATIA GUVERN - PRESIDENTIE. - Relatia REAL - anapoda

Nene Danila,
Te rog frumos - nu mai strica tastatura calculatorului degeaba, astia de-aici doar "se vor ride" de matale !

PS Cind ai platit ultima rata la amortizarea calculatorului ?!

La 2007-03-13 03:00:21, Ioan Danila a scris:

> Partidului Stangii Unite
> &#8211;Filiala VASLUI &#8211;
> Ioan Danila &#8211; Presedinte.
> SCRISOARE DESCHISA
>
> DOMNULUI PRESEDINTE A ROMANIEI TRAIAN BASESCU
>
> Am luat act de scrisoarea premierului pe care v-a trimis-o si
> prin care va anuntata decizia domniei sale, privind participarea
> Dumneavoastra la sedinta de Guvern din 12 martie 2007, ca fiind ne
> avenita
> Va informez ca, avand in vedere prevederile Constitutiei pe care le
> invoca domnia sa, prezenta dumneavoastra este justificata. Desi nu ne
> aflam in nici una din situatiile constitutionale evocate de acesta,
> Presedintelui Romaniei are obligatia de a participa, nu numai la
> sedintele de Guvern ci si la sedintele altor institutii Guvernamentale
> sau de Stat unde se dezbat probleme ce intereseaza Natiunea Romana si
> a nu se astepta la Cotroceni Informari Dactilo, privind rezultatul
> unor masuri sau hotarari, (asa cum iera obisnuit ex.Presedintele
> Iliescu) pe care, ori cum, Dumneavoastra in calitatea de presedinte va
> trebui sa le validati sau nu.
> Nu exista prevederi in Constitutie ce ar putea interzice unui
> Presedinte in Actiune, de a nu se implica in tot ceea ce priveste
> Romania, Natiunea Romana, inclusiv Organizarea Alegerilor pentru
> Parlamentul European in care, se pare ca, Opozitia, prin premier,
> sustine ca Sedinta in cauza face parte din Politica Externa. Oare in
> conceptia premierului, Politica Externa a Romaniei nu face parte din
> Politica de Control si Indrumare a unui Sef de Stat? Cum poate un
> premier sa invoce Articolul 86 din Constitutie, in care sa afirme
> nonsalant ca, in privinta Organizarii Alegerilor pentru Parlamentul
> European, nu aveti nici o competenta constitutionala sau legala? Asa
> ceva mi se pare de neiertat si Dv., ca Presedinte ar trebui sa
> solicitati revocarea persoanei Tariceanu din functia de premier.
> Desi la un moment dat, recunoaste ca textele invocate sant
> Constitutionale, nu are ace-l, ,,aquis comunitar" in
> realizarea angajamentelor asumate de Romania fata de Cominitatea
> Europeana si Natiunea Romana.
> Conform planificarilor existente la Guvern, Alegerile pentru
> Parlamentul European trebuia-u sa aibe loc in prima jumatate a
> acestu-i an, asa cum e prevazut in Planul de Activitati al Guvernului
> pe acest an si in obligatiilor prevazute in Tratatul de Aderare, ori
> acest Tratat nu a fost initiat si validat de insa-si Presedintele
> Romaniei?.
> In conformitate cu acesta, Romania a planificat organizarea
> alegerilor pentru Parlamentul European si seful Statului poate sa
> solicite argumente solide Premierul, pentru schimbarea unor date al
> acestei planificari, tinand cont ca aceste schimbari au un scop
> dubios ce tine de interese personale sau de grup sau partide in
> opozitie, implicate in destabilizarea unor demersuri normale a
> evolutiei societatii romanesti, in raport cu Comunitatea Europeana si
> interesele acestei natiuni.
> De activitatea Guvernului raspunde premierul si nu iera nevoie sa
> invoce Art.. 102 si 107 din Constitutie, privind responsabilitatea
> pentru deciziile Guvernului insa, asta nu inseamna ca Presedintele
> nu-i poate controla activitatea, asteptand la Cotroceni, unele
> hotarari incerte ce planeaza asupra Premierului si a Coualitiei
> Opozitioniste, formata contra intereselor statului neglijand astfel
> Interesele Generale ale Romaniei si Comunitatea Europeana, intr-o
> perioada critica in care ne aflam de altfel.
> Evocarile mele de mai sus au in vedere si vocea moldovenilor din
> Judetul Vaslui, Cominitate aflata in pragul Saraciei si a unei
> perioade de mult apuse ,,Evul Mediu", desi ne place sa spunem ca
> ne aflam in Mileniul III, contrar realitatii de azi.
> Cine se face vinovat de situatia dezastruoasa in care ne aflam daca
> nu oameni de genul Premierului, PNL-ului pe care-l conduce, PSD-ului
> care este considerat buldozerul defrisarii Economiei Romanesti si mai
> nou, o inventie a Premierului de a se alia cu PRM si PC in care domina
> politicieni corupti ce au acaparat ilegal, averi fabuloase.
> Actiunea Dumneavoastra de inlaturarea persoanelor corupte din
> toate institutiile statului, iclusiv din Senat, Parlament si Guvern
> trebuie sa continuie, facand astfel credibila increderea pe care
> Natiunea Romana v-a acordat-o, devenind Presedintele Romaniei.
> Cu stima si respect.
> Cu stima si respect
>

Arogantu'
2007-03-13 14:42:18

Re: Tot ce-i nenatural se impute !

Vasalie - si-a asumat responsabilitatea desemnarii unui premier !
Cind a recunoscut ca "a gresit" - ar fi trebuit sa demisioneze din functia de presedinte !
Pai ce incredere mai poti avea in el - cind primul lui act ca presedinte este o cazma data peste gura democratiei ?!

La 2007-03-13 08:24:54, George Vasile a scris:

> Shmecheria cu numirea unui guvern din care a fost exclus P.S.D.,
> partidul care de fapt a castigat alegerile din 2004, nu putea sa aibe
> viata buna si nici multa. A fost ambitia Presedintelui, facuta pe
> nervii poporului si banii tarii. Toti care au pus botul la aceasta
> masluire au pierdut, mai putin U.D.M.R.-ca intotdeauna din 1990
> incoace.Politica paguboasa, tipic romaneasca !
>

robert-a
2007-03-13 15:29:32

tariceanu e singurul care ne pote scoate din criza

Dupa cum se vede nimic nu mai merge in tara asta! Singura varianta de a iesi din aceasta criza profunda este referendumul de demitere a presedintelui, indiferent ce rezultat va avea! Din pacate lucrurile nu merg in aceasta directie iar activitatea comisiei parlamentare de ancheta a presedintelui Basescu cred ca se va prologa peste termenul impus initial! Nu ne ramane decat sa asistam neputinciosi la un spectacol ieftin impus de clasa politica din Romania !

apu anyu
2007-03-13 15:53:41

Multumesc

Nu meritati respect,nu sunteti corect,cu ce vam deranjat,anetiori,cu adevar,adio adevarul ca ziar,nu meritati numele,

arthur
2007-03-13 15:54:31

Re: tariceanu e singurul care ne pote scoate din criza

Ciudati oameni sunt romanii! Gandirea logica,pragmatica este o floare rara chiar si la cei din strainatate. Un prieten din State imi explica de ce voteaza el cu Bush la al 2-lea mandat: afacerile ii mergeau mai bine ca oricand,iar standardul de viata era in crestere. Altfel radea si el de gafele bushiste,de filme si caricaturi,dar de votat vota cu cel care ii pria! La noi ceea ce se apreciaza mai mult e gargara si bascalia. Foarte putini realizeaza ca guvernul este acela care ii influienteaza nivelul de trai in schimb se lasa impresionati de gargara basesciana ,o gogoasa plina de aer puturos.Am votat cu el de 3 ori ,in sila: o data ca sa nu iasa Oprescu,o data ca sa nu iasa Geoana si o data ca sa nu iasa Nastase. Daca ma uit inapoi ca primar nu a facut nimic (in afara de asfalt si borduri pentru prieteni!),ca ministru a intarziat autostrzile din Ro cu 10 ani,iar ca presedinte se comporta exact ca si cum ar fi alesul exclusiv al PRM( de altfel cam este ca la turul 1 era la distanta de Nastase) !
Ideea lui Tariceanu si a PNL este ca pana la urma electoratul isi va da seama de ce este de fapt Basesecu=PD si va vota cu cei care incearca si reusesc sa le aduca bunastare.
PS
Basescu nu se poate lauda nici macar cu cele cca. 18.000 de slujbe bine platite pe care "talharul no.1 Patriciu" le-a oferit unor romani si familiilor lor!
Cat despre lupta anti-coruptie este doar o propaganda inghitita frumos de UE.In doi ani au fost CONDAMNATI mult mai multi infractori VIP pe vremea lui Constantinescu in timp ce acum li se dau drumul din inchisoare,iar altii se plimba prin tribunale a la long!

La 2007-03-13 15:29:32, robert-a a scris:

> Dupa cum se vede nimic nu mai merge in tara asta! Singura varianta de
> a iesi din aceasta criza profunda este referendumul de demitere a
> presedintelui, indiferent ce rezultat va avea! Din pacate lucrurile nu
> merg in aceasta directie iar activitatea comisiei parlamentare de
> ancheta a presedintelui Basescu cred ca se va prologa peste termenul
> impus initial! Nu ne ramane decat sa asistam neputinciosi la un
> spectacol ieftin impus de clasa politica din Romania !
>

Alcor
2007-03-13 16:23:44

Draga Arthur....

Prima data este de inteles, a doua oara treaca-mearga dar daca faci si a treia oara aceeasi greseala, ceva-ceva nu merge ca lumea.

> Dupa cum se vede nimic nu mai merge in tara asta! Singura varianta de
> a iesi din aceasta criza profunda este referendumul de demitere a
> presedintelui, indiferent ce rezultat va avea! Din pacate lucrurile nu
> merg in aceasta directie iar activitatea comisiei parlamentare de
> ancheta a presedintelui Basescu cred ca se va prologa peste termenul
> impus initial! Nu ne ramane decat sa asistam neputinciosi la un
> spectacol ieftin impus de clasa politica din Romania !
>

Raquel
2007-03-13 16:43:16

Da cin te supara, frate ?! ca eu nu intelesei nimic

din lacrimatia dumitale....Daca-i vorba cumva despre Ziua, apoi nu cred ca te poti certa cu o bucata de hartie sau de monitor, la varianta on line. Da mai stii ?!

arthur
2007-03-13 17:01:19

Re: Draga Arthur....

Poate de acolo de sus din cer (sau din Canada) nu se vede ,dar aici pe pamantul romanesc problema este clara: lipsa acuta de personalitati politice cu caracter ,educatie si buna credinta! Si care sa mai si vrea "sa se bage in mocirla politicii"! Asa am ajuns sa votez cu Basescu de 3 ori(daca la asta te-ai referit)! Data viitoare NU!

La 2007-03-13 16:23:44, Alcor a scris:

> Prima data este de inteles, a doua oara treaca-mearga dar daca faci si
> a treia oara aceeasi greseala, ceva-ceva nu merge ca lumea.
>
> > Dupa cum se vede nimic nu mai merge in tara asta! Singura varianta de
> > a iesi din aceasta criza profunda este referendumul de demitere a
> > presedintelui, indiferent ce rezultat va avea! Din pacate lucrurile nu
> > merg in aceasta directie iar activitatea comisiei parlamentare de
> > ancheta a presedintelui Basescu cred ca se va prologa peste termenul
> > impus initial! Nu ne ramane decat sa asistam neputinciosi la un
> > spectacol ieftin impus de clasa politica din Romania !
> >
>
>

gili
2007-03-13 18:13:30

Domnule Tzepelica...

In general mi-a facut placere sa schimb ravase cu dumneavoastra numa ca de la un timp am observat ca incepeti sa folositi "argumente de tip Costica" , lucru care inca ma mira , dar pesemne am gresit eu in evaluarea pe care v-am facut-o.
De unde se vede ca nu mereu prima impresie conteaza , nu mereu este definitorie ...
Acuma fara indoiala ca ar trebui sa va raspund cu aceeasi moneda daca atit puteti intelege ca as fi prieten sau admirator al fesenelori pesedei asa cum va dovediti dumneavoastra a fi admirator neconditionat al feseneilor pedei.
Convingerea mea este ca si unii si altii sunt niste neispraviti care bine ar fi fost sa nu existe pe scena politica romaneasca , dar cum exista independent de vointa mea ...
In concluzie , consider ca la prezent cel mai mare pericol pentru firava democratie romaneasca este Basescu si ai lui fesenei pedei si avind in vedere ca au trecut 17 ani de la evenimentele din decembrie 1989 nu pot fi de acord ca sa inlocuim pe Iliescu cu Basescu si pe feseneii pesedei cu feseneii pedei . Avem nevoie de cu totul altceva .
La moment partidul care ne poate oferi cel mai mult am convingerea ca este PNL-ul . Deci orice lucrusor prinde bine PNL-ului si intaririi acestuia eu il consider bine venit.
Faptul ca dumneavoastra aveti alta parere si asteptati izbavirea tarii de la neispravitul de Basescu si ai lui fesenei pedei nu ma poate determina sa va si dau dreptate . Este parerea dumneavoastra , sa fiti sanatos . Daca in doi ani si jumatate nu v-ati saturat de atita izbavire si lupta cu sistemul cela ticalosit ... aveti inca destul timp la dispozitie pentru a astepta .
De altfel inca de cind am intrat pe acest forum am avut aceeasi pozitie , nu mi-am schimbat-o nici macar cu o virgula. Cunosc foarte bine si indeaproape marfa feseneilor fie ei pesedei , dar mai ales pedei , cunosc indeaproape persoanele angrenate in sistem , stiu ce le poate capul si nu un comentariu sau altul de pe forum ma poate face sa-mi schimb atitudinea fata de dinsii .
Eventual faptele lor , dar la capitolul asta ... au facut exact ceeea ce ma asteptam sa faca .
Deci slabe sperante sa-mi schimb pozitia . Nu-mi poate fi aplicat totusi dictonul " in politica numai boul este consecvent " pentru simplul motiv ca eu nu fac politica , eu doar comentez , i-mi dau cu presupusul in raport cu actele celor care fac politica .
Cu respect ,
Gili

alwis46
2007-03-13 18:26:25

Asta sa fie cauza cerbiciei prim-ministrului, prea putine mandate in PE ?

Ca 13 mai era data alegerilor din Romania pentru Parlamentul European este un adevar de necontestat.
Conform calendarului electoral, daca aceasta data era mentinuta, astazi 13 martie era ultima zi in care partidele parlamentare, si nu numai, isi puteau depune la BEC listele cu candidatii eligibili pentru posturile din PE.
Romaniei ii revin in acest Parlament European exact 35 de mandate.
Ei bine aici incepe distractia.
Dupa ultimul sondaj INSOMAR din 15-20 februarie curent, daca maine ar fi alegeri, scorurile obtinute de unele partide ar fi acestea :
PD=30%
PSD=20,8%
PNL=12,9%
PNG=11,7%
PRM=8,4%
UDMR=7,2%
Cum se vede PC-ul lui Voiculescu nu conteaza, locul lor putand sa fie luat de PNG-ul lui Becali .
Cum PD si UDMR sunt amandoua membre ale Partidului Popular European, aceasta formatiune politica europeana ar putea primi circa 13-14 mandate adunate de cele doua formatiuni politice romanesti. Separat, partidele ar avea urmatoarele scoruri : PD ar castiga 11 mandate, PSD ar castiga 7 mandate, PNL 5 mandate, PNG 4 mandate, PRM 3 mandate, UDMR 2 mandate.
Ba mai mult, PPE ar putea primi si pe cei votati pe listele PNG si atunci acesta ar primi nu 13 parlamentari romani ci 17.
Mai raman trei mandate de acoperit, dar asta nu stiu cum se face, poate proportional intre principalele doua-trei partide ca scor.
Cand spuneam acum cateva zile ca Tariceanu va amana aceste alegeri pentru ca acum nu are cine stie ce audienta in masa alegatorilor am fost acuzat de filiatie pedista. Eu nu aveam in fata decat rezultatele sondajului acesta, sondaj invocat acum doua-trei saptamani si de o forumista de nadejde de pe ZIUA.
Daca atunci cand tii cont de sondaje inseamna sa fii partizan al unei anume culori politice, atunci pe mine sa ma treceti, cum cer de atata amar de vreme, la regalisti chiar daca sustinatorii acestei idei sunt atat de putini.
Se pare ca totusi ca Tariceanu si-a incordat muschii vrand sa-i dea peste nas lui Basescu din doua motive.
Primul ar fi acela de a-i demonstra prezidentului ca tara este condusa de guvern si nu de presedinte.
Aici are dreptate.
Al doilea motiv ar fi acela ca in fata aceste manifestate cerbicii antiprezidentiale, Tariceanu spera in timp in castigarea unor procente mai mari din partea masei de alegatori.
Aici s-ar putea sa se insele.
Si cum spuneam, in aceasta lupta dintre palatele Victoria si Cotroceni, singurii perdanti suntem noi poporenii in cazul in care vanzoleala din tara va fi perceputa in exterior ca fiind sinonima cu nisipurile miscatoare din uedurile africane aceasta perceptie atragand asupra Romaniei niscaiva sanctiuni, sau mai rau, pe viitor, excluderea din Uniunea Europeana.
Dea Domnul sa ma insel !

alwis46
2007-03-13 18:27:29

Re: Da cin te supara, frate ?! ca eu nu intelesei nimic

Poate are omul monitor cu boxe 2 x 2,5 w , mai stii ? ::)))

La 2007-03-13 16:43:16, Raquel a scris:

> din lacrimatia dumitale....Daca-i vorba cumva despre Ziua, apoi nu
> cred ca te poti certa cu o bucata de hartie sau de monitor, la
> varianta on line. Da mai stii ?!
>

simiondan
2007-03-13 18:49:16

telenovelismul continua!

nici un weekend fara un episod pilot si o saptamana de reluari . frangerea gatului, ruperea carutei , alianta in boala, sah la presedinte, valiza cu verzisori, protestul intelectualilor, afacerea secolului , etcaetera etcaetera. sandra brown paleste de invidie, sudamericanii sunt depasiti complet.
rolurile principale - traian si calin. cand unul cand altul. roluri secundare - aceeasi - micul boc, vopsitul crin, baritonul ludovic , superblonda elena , prostanacul mirciulica, cu de-a sila incaruntitul adriean , cocos unu si doi cocosi , felix fara otilia da motan, incoruptibilul ciuvica si o sama de frati, neamuri , nepoti, neveste, fiice si de-ai casei. constat un slab joc de scena a lui ilici , dip si bombonel. deh- sunt obositi. pai daca am ajuns sa dau din telecomanda la un meci barca-real sa vad ce mai fac eroii nostri, nu-i lucru de mirare!

Nituc
2007-03-13 19:07:29

Sprijinitorii

Nituc
2007-03-13 19:12:31

Din LIBERTATEA: Motoricene, fii barbat! Cainele si macelaria.

Unde este DA? Unde sunt telectualii? De ce nu protesteaza? De ce nu loveste CNSAS?
Motoricene, fii barbat! Cainele si macelaria.

In urma cu doi ani, nici cele mai urate cosmaruri ale presedintelui Basescu, ale Alinutei Muuuungiu, ale CNSAS, ale comisiei de lupta cu fantoma comunismului, ale GDS, ale lui Medinescu sau ale meditatorilor transcedentali n-ar fi inclus momentul in care sa i se interzica lui Bluto accesul la o sedinta a Guvernului motoricean. Dupa un schimb penibil de biletele cu premierul (<<Vin>>/<<Ba nu vii>> sau <<Ba, nu vii?>>, cand de fapt el comanda niscaiva vin la Golden Shpritz, <<E dreptul meu>> /<<Prezenta nu-i justificata>>), s-a incercat apoi o cusuta cu ata alba dregere a busuiocului.
Presedintele a intrat valvartej in Palatul Victoria, unde consiliera lui de taina, buna la toate, a fost impiedicata sa intre, si dupa nici o ora a iesit fara un cuvant. A aparut la microfon Motoriceanu, care a precizat ca Basescu a venit asa, pentru niscaiva consultari, iar sedinta de Cabinet se va tine fara el, fara farul calauzitor. Iar alegerile au si fost amanate, cu toata opozitia ministrilor pedei, doar data urmand a face obiect de discutie la un shpritz cu partidele si la o vishinata cu Beeeecali sau Muuungiu.
Primul-ministru joaca acum pe o miza mare. Ieri a punctat. <<Consultarea>> pentru care presedintele a tinut sa fie filmat intrand in sediul Guvernului e, de fapt, o infrangere a acestuia. Coapta, insa, de el insusi, dar mai ales de tarcovnicii si polcovnicii din preajma sa, nu doar din PD (mai nou si PLD). Care l-au aplaudat de cate ori i-a atacat pe Motoriceanu si pe liberali, urmarind sa-l inscauneze pe Stolojan Alro de NIRO, caruia ii ramasese dator vandut cand a platit doar cu lacrimi si cu <<Draga Stolo..>>. A dat cu toroipanul in PSD-ul e-vanghelizat (avea si de ce) si-n solutzia imorala acid-baza PC. In schimb, a pus permanent coronitze pe crestetul lui Traian Boc, Blaga si ai lui, mai putin Berceanu, ala cu plata pe autostrazile inexistente.
Toate aceste acumulari explodeaza in aceste zile, fara a se da telefon de amenintzare la 112. Treziti din pumni, PNL si Opozitia au ripostat tarziu, dar aproape dur.
Era previzibil. Presedintele calca pe nisipul fierbinte al unei posibile suspendari. PD s-a pomenit izolat pe scena politica, oedeii crezand totusi ca sunt pe val, bazandu-se pe niste sondaje fabricate in laboratoare binecunoscute, fiind poftit si afara din Guvernul de care se agata cu dintii multilor sai demnitari. De euforia de acum doi ani s-a ales praful. Totushi cainele nu pleaca de langa macelarie. Sunt totusi strazi de asfaltat, autostrazi de construit, fonduri europene de papat, salarii grase de incasat, rude de angajat la Luxten, Loteria Romana, Romtelecom s.a., aparitii in ziare ale fiicelor providentiale, obiect de analiza pentrun lupii tineri Ponta, Olteanu, Gushe, Lavinia Shandru, Vanglelie s. a.
Copist Adi Valiza de NIRO


Nituc
2007-03-13 19:49:56

Re: Anti PSD

Si care-i vina noastra? Voteaza traian boc si elena basescu! Ca tot aia e!

La 2007-03-13 10:29:33, benef2006 a scris:

> in 2004 am votat anti-PSD. Voi vota din nou anti-PSD, indiferent cine
> sunt aliatii PSD-ului ...
>

Nituc
2007-03-13 20:00:29

Re: Un comunist in haine de liberal!

Ingerasule, daca e vorba de securisti, astia sunt oficializati mai mult in PD. daca e vorma de informatori, cei mai multi sunt in GDS, in CNSAS si in grupul telectualilor si filozofilor. Daca e vorba de comunisti, astia sunt peste tot. Mai fairplay au fost legionarii ca au intrat doar in partidul comunist (capitane nu fi trist, garda merge inainte, prin opartidul comunist). Asa ca nu mai clama sloganuri, ca aici e forumul de la ZIUA si tu lucrezi numai <<de noapte>>.

La 2007-03-13 10:21:34, inger_de_noapte a scris:

>

Nituc
2007-03-13 20:04:30

Re: Tot ce-i nenatural se impute !

Regretele sunt tarzii. Amin. Mortul de la groapa nu se mai intoarce. Stati cu asta pana va saturati!

La 2007-03-13 08:24:54, George Vasile a scris:

> Shmecheria cu numirea unui guvern din care a fost exclus P.S.D.,
> partidul care de fapt a castigat alegerile din 2004, nu putea sa aibe
> viata buna si nici multa. A fost ambitia Presedintelui, facuta pe
> nervii poporului si banii tarii. Toti care au pus botul la aceasta
> masluire au pierdut, mai putin U.D.M.R.-ca intotdeauna din 1990
> incoace.Politica paguboasa, tipic romaneasca !
>

Nituc
2007-03-13 20:17:00

Re: RELATIA GUVERN - PRESIDENTIE.

Pe ei, tovarase Danila!

La 2007-03-13 03:00:21, Ioan Danila a scris:

> Partidului Stangii Unite
> &#8211;Filiala VASLUI &#8211;
> Ioan Danila &#8211; Presedinte.
> SCRISOARE DESCHISA
>

the
2007-03-13 21:26:38

O scrisoare deschisa

> La 2007-03-13 03:00:21, Ioan Danila a scris:
>
> > Partidului Stangii Unite
> > &#8211;Filiala VASLUI &#8211;
> > Ioan Danila &#8211; Presedinte.
> > SCRISOARE DESCHISA
> >

***
cat p'aci sa va intreb, mey
care nu respecta intimitatea omului
si secretul corespondentei ?!?!
noroc ca mi-am dat seama ca
si-a deschis-o singur ... uf

buratino
2007-03-13 22:51:24

atunci, draga Raquel, treaba-i tare trista

shi voi astepta in continuare supt palmierul californian, ca shi pina acu, sa se schimbe ceva in Romania. nu-sh cum se face, da' numa' fripturisti cu veleitati de politicieni ajung sa conduca minunea aia de tara. sper ca intrarea in UE sa mai diminueze "ciolaniada". aceiasi mafioti manipuleaza din umbra papusi diferite. ce mi-e Nastase, ce mi-e Tariceanu, papusarii sint neschimbati.


La 2007-03-13 09:10:41, Raquel a scris:

> Sau chiar pana in martie 2009, cum afirma unii ?! Dl.Tariceanu
> salveaza PNL de diversiunile pedeilor si ale preaiubitului, caci daca
> era dupa dusmanii lor, de mult nu mai exista nici un partid liberal.
> Apropo de "draga Stolo" - cum poate un om atat de bolnav sa se mai
> ocupe de politica atunci cand face periodic dializa ?! Incapatanarea
> cu care doreste sa redevina prim ministru ar fi demna de o cauza mai
> buna, mai ales ca este atat de subred si total inapt fizic si nu numai
> - el si ciracii lui nu stiu altceva decat sa-i injure pe dl.Tariceanu
> si pe liberali si neavand nici o sansa reala sa mai ajunga in
> parlament sub steagul noiii struto-camile numita si PLD.
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Blestemul castigatorilor la Loto (5278 afisari)
 Tariceanu, doi iepuri si-un calcul gresit (3376 afisari)
 Vulnerabila ANAF (3083 afisari)
 E timpul sa plece! (3002 afisari)
 O noua teapa imobiliara marca Dr. Moarte (2654 afisari)
 Atac la Basescu prin Curtea Constitutionala (416 afisari)
 Loteria vizelor pentru moldoveni (242 afisari)
 DNA verifica veniturile necuvenite incasate de sefii Loteriei Romane (95 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00707 sec.