Ziua Logo
  Nr. 3746 de joi, 5 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2006-10-05

Comentarii: 1, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Johann1999
2006-10-05 02:38:31

Porumbelu' pacii :-)

"Mother Theresa" a armatei americane viziteaza Balkanul.
...Pai unde si-a bagat asta nasul cu "vasta lui experienta de mentinere a pacii" a fost razboi, dupa cum il prezinta si ZIUA :
"Generalul Nash are o experienta exceptionala in operatiile de mentinere a pacii, atat pe postul de comandant in Bosnia-Hertegovina, cat si ca administrator civil pentru ONU in Kosovo. El a servit timp de 34 de ani si este veteran al razboiului din Vietnam si al operatiunii Furtuna in Desert".

Da mai ghenerale, astea toate au fost un fel de Woodstock hippist, nu un macel ;-)...

Vrea sa pacifice SI Odorheiul Secuiesc cum a "pacificat" Kosovo? Ca daca da, atunci nu Basescu a pacalit pe ungurul ci invers: ungurul a adoptat tactica albaneza de a provoca scandalul si apoi de a zbiera dupa ajutor cu "sariti NATO ca ne omoara".
Dar domnii bonjouristi din redactie n-o sa-si pericliteze plimbarelile prin Paris pentru asa o chestie marunta cum este independenta si integritatea nationala a Romaniei :-) Deci nu-i vom auzi spunand ca se incearca cu nesimtire in vest punerea Ungariei intr-o pozitie avantajoasa fata de Romania. Asta probabil pentru ca ungurii si-au deportat evreii si s-au batut pentru Hitler pana in ultima clipa... Astea DA merite in drumul spre civilizatie si democratie.
Eh!, daca si Romania ar fi facut la fel, atunci eram de mult iubiti la New-York si Bruxelles (ca ordinu' de la NY se executa nu se discuta) :-)

In orice caz americanul n-a venit pentru un turneu de PALAVRE la voi: pace aceea a mentinut-o cu sute de avioane si tancuri, nu cu tacticile lui fumate deja de altii in perioada coloniala engleza prin Africa. Asa pace mentine si Putin in Cecenia si de aia nu trimite pe nimeni la Bucuresti sa va spuna ce destept este...

Mie sa-mi spuna mai bine americanul cum ne scapa acum de Al-Qaida made by CIA si pe care ne-a plantat-o pe pamant european in Balkani si i-a dat si doua tari sa se lateasca in voie si sa-si dreseze pepiniera.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ileana CORNEA: Bomba sexuala masculina in tabara lui Bush (3509 afisari)
 Cat ne costa idealul reintregirii? (3103 afisari)
 Gabriel ANDREESCU: Mai bine musulman decat mort (2631 afisari)
 Ungurul pacalit (2602 afisari)
 Secretele unui lutier (2115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00610 sec.