Ziua Logo
  Nr. 3681 de vineri, 21 iulie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-07-21

Comentarii: 3, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

S.Stefan
2006-07-20 22:38:24

Sftoiui&Bejinariu o coaliie fireasc

Nu mpotriva ministrului Atanasiu, ci mpotriva liberalului Atanasiu!
Indiferent de ce va hotr Justiia n privina ceteanului atanasiu, cu rang de ministru, ministrul liberal i implicit partidul care l-a promovat iese ifonat ru. Tocmai de aceea, pentru a proteja imaginea partidului Triceanu ar fi trebuit s-i cear demesia nainte de a.l trimite s se odihneascl Dar unii confund interesul lor personal cu interesul unui ntreg partid ori a unei aliane sau coaliie aflate la putere! i-i pcat! Atanasiu ct de ageamiu i politruc e, a dovedit cnd a nghiit bugetul repartizat armatei pe 20o6 pe nemestecate i contrapunndu-se prerii expreimate de Bdlan! Iar cnd a rsuflat nite secrete militare, Atanasiu a reuit s se compromit din nou.Spre paguba liberalilor! C CV-ul lui nu-l face de nenlocuit n fruntea armatei este la fel de adevrat. i culmea va fi dac Bsescu l va OBLIGA pe liberali s-l scoat pe ua din dos. Aa ceva v lipsete domnule Triceanu? Sau chiar PNL-ul trebuie s rspund pentru toate oalele sparte de un membru al su? Fie el i ministru al armatei! Vremelnic. Atunci?

doru321
2006-07-20 23:36:50

Re: Sftoiui&Bejinariu o coaliie fireasc

In principiu aveti dreptate domnule S.Stefan, dar cred ca daca un ministru, fie el si al apararii, ar fi facut un numar atit de mare de prostii intr-un timp atit de scurt, caci gafe nu se pot numi, atunci ar fi trebuit sa-si dea demisia urgent, fie ca ar fi apartinut PNL sau PD sau PSD sau PRM sau oricarui alt partid. Un astfel de ministru, cu o astfel de imagine publica, duce in faliment, implicit afara din parlament, orice partid politic. Din pacate, prin vocea dnei Nicolai PNL, departe de a se delimita de ministrul apararii, si-a exprimat astazi sprijinul neconditionat pentru acesta. Restul comentati dvs.

mikele durul
2006-07-21 01:47:24

Deputatul PSD este prieten apropiat al lui Adrian Nastase.

Acest deputat PSD , Eugen Bejenariu, este un cadru de nadejde al securitatii si la fel de plin de el ca si prietenul Nastase. In loc de plangere penala ar trebui sa-si recunoasca toate pacatele.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Remus Opris a fost urmarit de 38 de securisti (180 afisari)
 Caderea Omertei (131 afisari)
 Marea decapitare (114 afisari)
 "Ne-au scos noaptea in zapada, doar in pijamale" (82 afisari)
 Legea talionului (59 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00535 sec.