Ziua Logo
  08:23, sambata, 25 mai 2019
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2006-04-19

Comentarii: 2, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

predicatoru
2006-04-19 06:02:01

ASTEPTAM SA TREACA PASTELE

SI POATE ISUS VA INVIA IN VIATZA ROMANILOR

Duminica seara, timp de o ora si jumatate, Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu s-au certat din nou. De data aceasta scandalul n-a mai degenerat n njuraturi, ca n "meciul" precedent, dar a fost mai taios si cu amenintari directe. La un moment dat, Tariceanu a spus: "Nu e drept ceea ce faceti, fiindca nu ati respectat protocolul si regulile Aliantei". La care Basescu a izbucnit, furios: "Ce protocol, dom’le? Ce reguli? M-am saturat!" La aceasta confruntare au fost de fata doi consilieri de la Palatul Cotroceni. Surse bine informate ne-au comunicat ca, dupa Pasti, Traian Basescu l va demite pe primul-ministru, cu orice risc.

Davidescu vasile
2006-04-19 16:18:21

Funia in casa spanzuratului

Atat de mult se tem liberalii ca vor fi trasi la raspundere de 'buna guvernare' incat si o aluzie la acest tip de exprimare intr-un document legat de acest percept le da fiori.

daca maine pe acest principiu va trebui sa plecam de la guvernare.

Presedintele poate invoca cu usurinta principiul 'bunei guvernari' pentru a cere demisia lui dl.tariceanu si el stie acest lucru,pentru ca nu guverneaza decat in favoarea oligarhilor.

dar,spun eu,orice nas isi are nasul si daca nu Basescu atunci maria sa poporul roman,cu sau fara aceasta denominatie,va cere nota de plata dela 'banda celor sase',asa zisi liberali.Si nu numai poporul dar si membrii PNL>

Deci sa nu vorbim de funie in casa spanzuratului!


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2019 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01874 sec.