Ziua Logo
  09:46, sambata, 30 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2009-12-15
hopshiio (...@yahoo.com, IP: 12.184.13...)
2009-12-15 20:07
Ce a facut "tzapu" pe vremea cind era presedinte ca sa ne respectam eroii????

Nimic. Asta e...NIMIC.

Petre S din USA (...@yahoo.com, IP: 71.202.150...)
2009-12-15 20:44
Re: Ce a facut "tzapu" pe vremea cind era presedinte ca sa ne respectam eroii????

La 2009-12-15 20:07:30, hopshiio a scris:

> Nimic. Asta e...NIMIC.
>
Aici cam ai dreptate, dar doar prin omisiune. Constantinescu a fost cinstit, dar sarac cu duhul intr-o asemebea masura, incat a compromis pur si simplu toate idealurile pentru care unii au luptat in '89 si '90. Ce a lipsit ca dezastrul sa fie complet, dar lipsa s-a completat intre timp, a fost o populatie tampa, de iresponsabil "patibulari- ca sa-l citez pe unul dintre ei) care sa-si unga in jiltul de la Cotroceni o canalie desavarsita, mai ticaloasa decat insusi Ceausescu, O canalie perfecta: proasta nu, dar perfida cat cuprinde! Cu aceasta s-a desavarsit "opera" de restaurare a securitatii si mentalitatii comuniste sub afisul mincinos si neobrazat al "anti-comunismului" rostita din gura baloasa celui mai mare ticalos dintre toti ticalosii neamului, un fost comunist si securist el insusi, un intrigant, un delator si un tradator universal: Traian Basecu. Hai, pa!

horiageo din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 93.126.145...)
2009-12-15 22:00
Re: Ce a facut "tzapu" pe vremea cind era presedinte ca sa ne respectam eroii????

La 2009-12-15 20:07:30, hopshiio a scris:

> Nimic. Asta e...NIMIC.
>
Ai dreptate daca gandesti cu cu-rul asa cum o faceti voi cei manipulati de basescu si securistii c are il tin presedinte de carton. Face pe viul dar este mort. Ca om este compromis definitiv si mai are succes doar la cei care gandesc asa ca tine. Ti-a bagat basescu doua vorbe in gura, pe acelea le rostesti pana la paroxis, asa cum a fost cu tonomatele. Comunist mai veritabil care si-a slujit cu credinta stapanul din acea vreme, pe Ceausescu, decat Basescu nu exista. Nici blamatul Iliescu care desi are multe pacate post revolutie, totusi sa nu uitam ca in timpul revolutiei nu a permis fostilor sa puna mana pe putere. ,,Eroul'' asta de acum care a furat alegerile , in timpul revolutiei, dadea foc navelor din Anvers in numele poporului (de atunci i se traga lozinca asta de ca-cat ) apoi dupa moartea lui Ceausescu a revenit in tara ca luptator anti sistem. Il vedem si astazi cum lupta cu sistemul. De fapt azi el se lupta cu sistemul democratic in beneficiul sistemului ticalosit pe care ,,cu onore il conduce. Tu dobitocule, probabil ca ai primit o galeata de la pedelisti si de aceea esti atat de pornit impotriva comunistilor care nu mai sunt si totusi exista in toate institutiile conduse de pedelaci. Idiotule, l-ai votat pe basescu pt inca un mandat si acum voi suferi si eu pe langa tine si cretinii ceilalti care l-au ajutat sa ajunga presedinte a doua oara de parca nu a distrus totul in tara asta, mai avea nevoie de inca 5 ani ca sa termine ce a inceput: haosul final.Cretinule acum te bucuri ca a iesit iar basescu dar trepanatule, stii ce ne asteapta in doua trei luni ? Cu care comunism s-a luptat acest bolsevic ? Strigi:jos comun ismul, dar eu strig:jos prostii, poate avem noroc si dispareti toti care mai sunteti in tara asta, chiar daca sunteti foarte multi.

Sobru....... (...@yahoo.com, IP: 78.97.39...)
2009-12-16 01:50
Re: Ce a facut "tzapu" pe vremea cind era presedinte ca sa ne respectam eroii????

Constantinescu, lasand la o parte ca a fost un presedinte care si-a respectat statutul, a facut fir si un singur lucru care e de ajuns pentru ca toti viermii care-l injura sa taca in veci, a intors Romania catre Occident. Fara ce a facut el atunci, Romania nu era nici in UE nici in NATO.
Bineinteles ca un gunoi care acum a votat cu Basescu, nu poate decat sa-l injure, pentru ca din pacate pentru ei, Dementul de la Cotroceni nu mai poate sa reinstaureze o dictatura absoluta, asa cum ar fi facut-o daca nu eram in structurile europene.

Europeanul (...@k.ro, IP: 91.15.125...)
2009-12-16 02:06
Re: Ce a facut "tzapu" pe vremea cind era presedinte ca sa ne respectam eroii????

La 2009-12-15 20:07:30, hopshiio a scris:

> Nimic. Asta e...NIMIC.


Eroii mor, cei care au luptat se intorc acasa si oportunistii ies in prim-plan (asa a fost intodeauna;)« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00785 sec.