Ziua Logo
  18:10, joi, 21 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-12-09

Comentarii: 19, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

yul
2009-12-09 19:59:02

Bietul Forumist Sobru hi hi hi

Ce dezamagit, ce disperat trebuie sa fie forumistul Sobru. Tariceanu a inteles imediat ca Basescu ramane inca cinci ani presedinte. Numai in papucii Sobrului sa nu fiti:-))

Marius Adrian Porojnicu
2009-12-09 20:20:43

Bomba : pesedeii sustin ca si la europarlamentare s-a furat la fel !!!!

Ha,ha,ha ! Baaaaa,'tu-va muma'n cur de prosti ! Pai daca-i asa, eu , de aici ,din fata calculatorului , fara sa fac nici cel mai mic efort, va acuz pe toti.da' pe toti din Parlamentu' ala de cacat, ca ati ajuns parlamentari prin acelasi tip de frauda !!!!!!
Deci, pe cale de consecinta {atentie dobitocilor: in special Banicioiu si cei care vorbiti fara sa ganditi}, dizolvarea Parlamentului e un act de reparatie ! Va asigur, dobitocilor, ca nu mai aveti cum intra'n Parlament: tocmai v-ati taiat craca de sub picioare ! Se aude si la dobitocii sefi: Gioana, Dragnea, Vanghelie, Nica !

Zold Janos
2009-12-09 20:26:04

Liberalii...

...Este momentul cheie ca PDL si PNL sa faca pace si sa scoata sobolanii (Sobrule... stii de cine vorbesc!)... Sa scoata Romania din inpasul creat de cretinismul proletar...!
Sint curios daca se vor destepta!

Socrate
2009-12-09 20:26:20

Tariceanu - sinucidere politica in direct. ( ca om politic, evident )

Fie-i tarana usoara.

Zold Janos
2009-12-09 20:26:42

Re: Bietul Forumist Sobru hi hi hi

La 2009-12-09 19:59:02, yul a scris:

> Ce dezamagit, ce disperat trebuie sa fie forumistul Sobru. Tariceanu a
> inteles imediat ca Basescu ramane inca cinci ani presedinte. Numai in
> papucii Sobrului sa nu fiti:-))
>
lasa-l in pace, ca-si roade unghiile de la picioare!

Zold Janos
2009-12-09 20:27:19

Re: Tariceanu - sinucidere politica in direct. ( ca om politic, evident )

La 2009-12-09 20:26:20, Socrate a scris:

> Fie-i tarana usoara.
>

Nu se gaseste un Liberal mai destept? In toata tara?

Zold Janos
2009-12-09 20:28:53

Re: Bomba : pesedeii sustin ca si la europarlamentare s-a furat la fel !!!!

La 2009-12-09 20:20:43, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Ha,ha,ha ! Baaaaa,'tu-va muma'n cur de prosti ! Pai daca-i asa, eu ,
> de aici ,din fata calculatorului , fara sa fac nici cel mai mic
> efort, va acuz pe toti.da' pe toti din Parlamentu' ala de cacat, ca
> ati ajuns parlamentari prin acelasi tip de frauda !!!!!!
> Deci, pe cale de consecinta {atentie dobitocilor: in special
> Banicioiu si cei care vorbiti fara sa ganditi}, dizolvarea
> Parlamentului e un act de reparatie ! Va asigur, dobitocilor, ca nu
> mai aveti cum intra'n Parlament: tocmai v-ati taiat craca de sub
> picioare ! Se aude si la dobitocii sefi: Gioana, Dragnea, Vanghelie,
> Nica !
>

Tu crezi ca inteleg? Spune-le pe ruseste... poate! Unde-i Evreul-Rus sa dea o mina de ajutor!

Curios ca evreii romani (sic) nu prea au pareri pe temele electorale din RO!

Amadeus
2009-12-09 21:40:50

Prestigioasa agentie americana de analize geostrategice Stratfor sustine, intr-o analiza difuzata pe site-ul propriu, ca tensiunile de zilele acestea din Romania, determinate de instabilitatea politica, sunt pe placul Moscovei, care nu-l are deloc la inima pe presedintele Traian Basescu. Inca cinci ani cu Basescu presedinte in Romania reprezinta probabil un cosmar pentru Rusia, care a facut tot posibilul sa-l instaleze la Cotroceni pe Mircea Geoana, un personaj cu lipici la rusi, dupa cum ne-a demonstrat chiar domnia sa, care a fost de vreo trei ori la Moscova in ultimele sase luni. "Conflictul dintre Basescu si Geoana, grefat pe apropiata celebrare a aniversarii revolutiei anti-comuniste, ar putea produce un decembrie incendiar in Romania", sustine agentia americana. "Aceste evenimente vor provoca un oftat de usurare la Moscova, deoarece Basescu este considerat un spin serios in coasta Moscovei. Sprijinul acordat de acesta pentru revolutia anticomunista din Moldova si sprijinul ferm primit de acesta de la Statele Unite l-au facut sa devina principalul inamic al Kremlinului in Balcani. Basescu va folosi fara niciun fel de discutie acest fapt pentru a se prezenta pe sine ca singurul mostenitor legitim al luptei anti-comuniste din Romania. Conflictul dintre Basescu si Geoana poate sa duca la un decembrie foarte explozibil in Romania", subliniaza in analiza lor specialistii de la Stratfor.
In acest context, putem citi altfel avertismentul dat public de Traian Basescu Moscovei, ca raspuns la declaratia ambasadorului Ciurilin: "Este vorba de o declaratie nefericita a ambasadorului rus la Bucuresti, ca a trecut vremea Razboiului Rece. Si eu ma vad nevoit, si o voi face si oficial, sa il atentionez ca intr-adevar a trecut vremea Razboiului Rece si ca nu isi mai pot face centre de influenta in politica romåneasca sau, daca si le vor face, le vom reteza".
Analiza agentiei americane Stratfor este mentionata si pe blogul lui Dan Andronic, care merge mai departe si face legatura Moscova-Mircea Geoana, via Cozmin Gusa si Sorin Ovidiu Vintu. Potrivit lui Andronic, atåt pentru excursia lui Gusa la Moscova, cåt si pentru cea a lui Geoana, "SOV a dat marea majoritate a banilor, iar Geoana nu a reusit sa ne explice ce a discutat si cu cine, nici påna in ziua de azi". Aceeasi sursa sustine ca "vizita «cetateanului» Gusa la Washington a fost intermediata de o companie de lobby, care a cerut 50.000 de dolari. Banii au fost achitati de Sorin Ovidiu Vintu". De ce a sarit SOV cu banii pentru a plati excursiile costisitoare ale liderilor PSD la Washington si Moscova ne explica tot Andronic, care afirma pe blogul sau ca toata aceasta vånzoleala este data de arestarea lui Nicolae Popa, måna dreapta a lui SOV, in Indonezia.
"Caderea lui Nicolae Popa reprezinta o lovitura grea pentru Vintu. E inceputul sfårsitului. Am inteles de la un prieten de la Mediafax ca ieri au mai fost arestati doi oameni din apropierea sa. Pentru favorizarea infractorului. Din informatiile mele, Vintu a fost deja inculpat in dosarul fugii lui Nicolae Popa, fiind impiedicat sa paraseasca tara.
De ce este important Nicolae Popa pentru Vintu? Pentru ca a fost principalul om de incredere al sau in perioada Gelsor-FNI, acesta fiind motivul pentru care a fugit din tara imediat dupa descoperirea escrocheriei de la fondul de investitii. Stie tot si va avea de ales intre a petrece 15 ani in inchisoare sau nu...
Un om bine informat mi-a spus, inainte de alegeri, ca Nicolae Popa a fost arestat. Dar ca, deocamdata, nu exista confirmarea oficiala ca el este. Ca Vintu a intrat in panica. Confirmarea a venit dupa cåteva zile. A urmat vizita nocturna a lui Geoana. Dezbaterea. Rezultatul alegerilor. Isteria PSD de dupa".

Cine este Stratfor
Stratfor este o companie privata, care ofera analize si sinteze referitoare la chestiuni de securitate americana si globala.
Ca sa ne dam seama cam cåt de mare expertiza are aceasta firma: vicepresedinte pentru Antiterorism si Securitate Corporativa la Stratfor este fostul sef al DSS (Diplomatic Security Service).
DSS se ocupa cu protectia diplomatilor americani din intreaga lume, in frunte cu seful statului american.

http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009121037888/Actualitate/Stratfor-tensiunile-de-la-Bucuresti-sunt-pe-placul-Moscovei.html ,.

Marius Adrian Porojnicu
2009-12-09 22:21:13

Crin antonov{escu} este si el parte , alaturi de patriciu, la intelegerea cu rusii;a fost vorba-initial- de un dublu circuit prin care, s-a incercat castigarea alegerilor de catre pro-rusi, asazisul proiect johannis fiind un pact{atentie, e vorba de o intelegere scrisa :{ da crinule, nu numai ca stiu, am si o copie si nu numai eu !!!!}menita sa uneasca drumurile celor 2, imediat dupa ce unul ar fi castigat alegerile !Planul, sa-l numim "A" a cazut, acum se deruleaza planul pe care o sa-l numim "B" {defapt ,operatiunea are un nume de cod,la fel planurile alternative....}, care se afla in deplina desfasurare : e cunoscut si e sortit esecului, ca si planul"C" ! So:desfasurarea acestei operatiuni, este-de fapt- o agresiune ce nu va ramane fara raspuns : participantii o sa primeasca ce merita {asta e motivul real al faptului ca sant lasati sa continue !} Chiar mesajul lui Basescu de azi,spune : stati linistiti , stim bine de ce-i vorba...ha,ha,ha !
La 2009-12-09 21:40:50, Amadeus a scris:

> Prestigioasa agentie americana de analize geostrategice Stratfor
> sustine, intr-o analiza difuzata pe site-ul propriu, ca tensiunile de
> zilele acestea din Romania, determinate de instabilitatea politica,
> sunt pe placul Moscovei, care nu-l are deloc la inima pe presedintele
> Traian Basescu. Inca cinci ani cu Basescu presedinte in Romania
> reprezinta probabil un cosmar pentru Rusia, care a facut tot
> posibilul sa-l instaleze la Cotroceni pe Mircea Geoana, un personaj
> cu lipici la rusi, dupa cum ne-a demonstrat chiar domnia sa, care a
> fost de vreo trei ori la Moscova in ultimele sase luni. "Conflictul
> dintre Basescu si Geoana, grefat pe apropiata celebrare a aniversarii
> revolutiei anti-comuniste, ar putea produce un decembrie incendiar in
> Romania", sustine agentia americana. "Aceste evenimente vor provoca
> un oftat de usurare la Moscova, deoarece Basescu este considerat un
> spin serios in coasta Moscovei. Sprijinul acordat de acesta pentru
> revolutia anticomunista din Moldova si sprijinul ferm primit de
> acesta de la Statele Unite l-au facut sa devina principalul inamic al
> Kremlinului in Balcani. Basescu va folosi fara niciun fel de discutie
> acest fapt pentru a se prezenta pe sine ca singurul mostenitor
> legitim al luptei anti-comuniste din Romania. Conflictul dintre
> Basescu si Geoana poate sa duca la un decembrie foarte explozibil in
> Romania", subliniaza in analiza lor specialistii de la Stratfor.
> In acest context, putem citi altfel avertismentul dat public de Traian
> Basescu Moscovei, ca raspuns la declaratia ambasadorului Ciurilin:
> "Este vorba de o declaratie nefericita a ambasadorului rus la
> Bucuresti, ca a trecut vremea Razboiului Rece. Si eu ma vad nevoit,
> si o voi face si oficial, sa il atentionez ca intr-adevar a trecut
> vremea Razboiului Rece si ca nu isi mai pot face centre de influenta
> in politica romåneasca sau, daca si le vor face, le vom reteza".
>
> Analiza agentiei americane Stratfor este mentionata si pe blogul lui
> Dan Andronic, care merge mai departe si face legatura Moscova-Mircea
> Geoana, via Cozmin Gusa si Sorin Ovidiu Vintu. Potrivit lui Andronic,
> atåt pentru excursia lui Gusa la Moscova, cåt si pentru cea
> a lui Geoana, "SOV a dat marea majoritate a banilor, iar Geoana nu a
> reusit sa ne explice ce a discutat si cu cine, nici påna in ziua
> de azi". Aceeasi sursa sustine ca "vizita «cetateanului»
> Gusa la Washington a fost intermediata de o companie de lobby, care a
> cerut 50.000 de dolari. Banii au fost achitati de Sorin Ovidiu Vintu".
> De ce a sarit SOV cu banii pentru a plati excursiile costisitoare ale
> liderilor PSD la Washington si Moscova ne explica tot Andronic, care
> afirma pe blogul sau ca toata aceasta vånzoleala este data de
> arestarea lui Nicolae Popa, måna dreapta a lui SOV, in
> Indonezia.
> "Caderea lui Nicolae Popa reprezinta o lovitura grea pentru Vintu. E
> inceputul sfårsitului. Am inteles de la un prieten de la
> Mediafax ca ieri au mai fost arestati doi oameni din apropierea sa.
> Pentru favorizarea infractorului. Din informatiile mele, Vintu a fost
> deja inculpat in dosarul fugii lui Nicolae Popa, fiind impiedicat sa
> paraseasca tara.
> De ce este important Nicolae Popa pentru Vintu? Pentru ca a fost
> principalul om de incredere al sau in perioada Gelsor-FNI, acesta
> fiind motivul pentru care a fugit din tara imediat dupa descoperirea
> escrocheriei de la fondul de investitii. Stie tot si va avea de ales
> intre a petrece 15 ani in inchisoare sau nu...
> Un om bine informat mi-a spus, inainte de alegeri, ca Nicolae Popa a
> fost arestat. Dar ca, deocamdata, nu exista confirmarea oficiala ca
> el este. Ca Vintu a intrat in panica. Confirmarea a venit dupa
> cåteva zile. A urmat vizita nocturna a lui Geoana. Dezbaterea.
> Rezultatul alegerilor. Isteria PSD de dupa".
>
> Cine este Stratfor
> Stratfor este o companie privata, care ofera analize si sinteze
> referitoare la chestiuni de securitate americana si globala.
> Ca sa ne dam seama cam cåt de mare expertiza are aceasta firma:
> vicepresedinte pentru Antiterorism si Securitate Corporativa la
> Stratfor este fostul sef al DSS (Diplomatic Security Service).
> DSS se ocupa cu protectia diplomatilor americani din intreaga lume, in
> frunte cu seful statului american.
>
> http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009121037888/Actualitate/Stratfor-tensiunile-de-la-Bucuresti-sunt-pe-placul-Moscovei.html
> ,.
>

Pribeag
2009-12-10 00:10:11

sa tina cont

si ca vin anticipatele, nu mai tarziu de un an ca pe urma valul lui Traian pierde argumentul.
Dupa un an fara corupti prinsi nu mai au sens anticipatele, acum insa spera un 45-50% asa ca... nu uita caline de soarta taranistilor.

the
2009-12-10 00:12:46

Re: Tariceanu - sinucidere politica in direct. ( ca om politic, evident )

Pribeag
2009-12-10 00:14:58

Re: Liberalii...

La 2009-12-09 20:26:04, Zold Janos a scris:

> ...Este momentul cheie ca PDL si PNL sa faca pace si sa scoata
> sobolanii (Sobrule... stii de cine vorbesc!)... Sa scoata Romania din
> inpasul creat de cretinismul proletar...!
> Sint curios daca se vor destepta!
>
Bah, tu ce fel de iarba fumashi?
Nu vezi ca ai gresit tara?
Pace cu TB arbitru?
Mai trage un fum si treci la nivelul urmator.

soviet CCCP
2009-12-10 00:19:25

ALEGERILE VOR FI INVALIDATE CU SIGURANTA

haosul si entropia vor continua caci sunt determinate de collapsul economic.
Pe Rusia nu o intereseaza Romania, Moldova sau Bulgaria caci rusia este mai capitalista decat ele. Acestea nu snt decat niste paduchi raiosi si flamanzi in fata Rusiei. Asemnea zvonuri fac parte din repertoriul contestatului decand era activist de partid si agent secret maritim al ciumei rosii, ca arsenal al manipularii prostilor cu zvonuri rusofile.

george nemteanu
2009-12-10 02:28:12

Perfect : inca cinci ani presedinte !

Dar PNL-ul trebuie sa se gandeasca la o alianta in afara amestecului direct al presedintelui. Acesta cauta acum clientii pe care sa-i scoata tapi ispasitori atunci cand guvernantii vor trebui sa aplice ordinele total nepopulare ale FMI-ului . Ar fi necesara o majoritate nationala si unita, dar nu cred ca Basescu este omul capabil a o forma. Nici una din actiunile sale din cei cinci ani stati la Cotroceni nu-l fac demn de crezare. Sunt convins ca Tariceanu isi cunoaste mai bine ca noi clientul, dar riscul imediat este mare. Din cei cinci ani, liberalii pot astepta cateva luni. Chiar cu riscul unor anticipate. Daca isi vor juca inteligent cartea, vor castiga voturi.

Marius Adrian Porojnicu
2009-12-10 09:04:10

Re: ALEGERILE VOR FI INVALIDATE CU SIGURANTA

Santem vaccinati contra lozincilor ca asta.....


La 2009-12-10 00:19:25, soviet CCCP a scris:

> haosul si entropia vor continua caci sunt determinate de collapsul
> economic.
> Pe Rusia nu o intereseaza Romania, Moldova sau Bulgaria caci rusia
> este mai capitalista decat ele. Acestea nu snt decat niste paduchi
> raiosi si flamanzi in fata Rusiei. Asemnea zvonuri fac parte din
> repertoriul contestatului decand era activist de partid si agent
> secret maritim al ciumei rosii, ca arsenal al manipularii prostilor
> cu zvonuri rusofile.
>

Marius Adrian Porojnicu
2009-12-10 09:06:15

Re: Perfect : inca cinci ani presedinte !

PNL are multe probleme interioare.....mult prea multe !


La 2009-12-10 02:28:12, george nemteanu a scris:

> Dar PNL-ul trebuie sa se gandeasca la o alianta in afara amestecului
> direct al presedintelui. Acesta cauta acum clientii pe care sa-i
> scoata tapi ispasitori atunci cand guvernantii vor trebui sa aplice
> ordinele total nepopulare ale FMI-ului . Ar fi necesara o majoritate
> nationala si unita, dar nu cred ca Basescu este omul capabil a o
> forma. Nici una din actiunile sale din cei cinci ani stati la
> Cotroceni nu-l fac demn de crezare. Sunt convins ca Tariceanu isi
> cunoaste mai bine ca noi clientul, dar riscul imediat este mare.
> Din cei cinci ani, liberalii pot astepta cateva luni. Chiar cu
> riscul unor anticipate. Daca isi vor juca inteligent cartea, vor
> castiga voturi.
>

coscaru
2009-12-10 09:20:55

5 ani ? esti convins ? eu nu

de unde stii ca imbecilul va sta cinci ani ? poate peste 10 zile nu mai e .Ole .Ole boschetarul nu mai e !!! sa vedem daca chiorul mai apuca sa traiasca pana de Paste .

D ANTON II
2009-12-10 09:50:03

Caline, te-a lovit amnezia de la o virsta atit de frageda

...incit ai uitat ca garantiile pe care le invoci tu acum ti-au fost oferite da Basinel si atunci cind te-a pus prim-ministru ? Si ai uitat ca garantiile lui Basinel tin numai pina cind BASINEL se vede cu sacii in caruta ?Ori ti-a spalat Basinel neuronii si ti-a promis ca te face ...pestele bordelului de la Cotroceni, cind va legaliza prostitutia ?

georgems
2009-12-10 11:39:44

Re: Tariceanu - sinucidere politica in direct. ( ca om politic, evident )

La 2009-12-09 20:26:20, Socrate a scris:

> Fie-i tarana usoara.
>
Asa e dupa taxa auto Tariceanu care a dat o lovitura puternica liberalismului, actuala pozitie a lui Tariceanu cred si sper ca e lovitura de gratie pt omul politic amintit.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00699 sec.