Ziua Logo
  11:43, joi, 20 iunie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Monden

2009-08-12
Misu_C din Bucuresti (...@ymail.com, IP: 92.81.111...)
2009-08-12 21:11
Dumnezeu sa il ierte pe Valeriu Lazarov!

Mai intai un crestinesc "odihneasca-se in pace" lui Valeriu Lazarov.
Valeriu Lazarov merita sa primeasca din partea statului roman, daca nu a primit deja, o inalta decoratie deoarece a facut din acest popor spalat pe creier de comunism UN POPOR IMBECILIZAT de telenovele de proasta calitate si de emisiuni de televiziune mediocre in care prin minciuna, perfidie si ipocrizie (vezi starleta Andreea Marin si altii ca ea) se umbla la glanda lacrimara a individului si se face abuz de un umor ieftin, trivial si stupid prin care sa se obtina ratingul aducator de profituri materiale uriase televiziunilor in detrimentul culturalizarii autentice a acestui popor.
Genocidul cultural produs de Valeriu Lazarov in Spania ma lasa rece, insa acela produs in tara din care a fugit cand ne era mai greu (nu i-as fi facut o vina din asta daca nu ne-ar fi facut atat de mult rau intorcandu-se) ma revolta.
Asadar, acelora dintre dv. (putini la numar, atat cat am detectat deocamdata pe forum), care ati sesizat NOCIVITATEA SUBCULTURALA marca VALERIU LAZAROV, un recunoscator "va multumesc ca existati!".
Atat timp cat vor exista romani care gandesc ca dv., chiar daca putini la numar, mai am sperante in inteligenta acestui popor si in salvarea lui viitoare.

george nemteanu (...@yahoo.com., IP: 75.3.93...)
2009-08-13 02:42
Re: Dumnezeu sa il ierte pe Valeriu Lazarov!

La 2009-08-12 21:11:46, Misu_C a scris:

>
> Asadar, acelora dintre dv. (putini la numar, atat cat am detectat
> deocamdata pe forum), care ati sesizat NOCIVITATEA SUBCULTURALA marca
> VALERIU LAZAROV, un recunoscator "va multumesc ca existati!".
> Atat timp cat vor exista romani care gandesc ca dv., chiar daca putini
> la numar, mai am sperante in inteligenta acestui popor si in salvarea
> lui viitoare.
>
Am ramas stupefiat de tonul si indignarea ce razbat din acuzele acestui roman vigilent. Sunt reactii firesti si indica un grad suficient de mare al intoxicarii romanilor cu tot felul de puncte de vedere, unul mai aiurea ca celalalt. Personal raman la unica parere ca mai bine ne-am cheltui aceasta energie acuzatoare impotriva celor ce au smintit cu adevarat pe romani vreme de zeci de ani , cu consecinte pe alte zeci. Domnul Lazarov a refuzat sa participe la acea opera inaltatoare de formare a omului nou. Dumnezeu sa-l odihneasca.


« Rezultatele cautarii

     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00591 sec.